Direkt ilk oyundan başlayabilirsiniz. Reach ilk oyunun öncesinde geçiyor fakat Reach'den sonra ilk oyunu oynarsanız görsel ve mekanik olarak baya bir geri gidersiniz. Tavsiyem doğrudan ilk oyundam başlamanız, ilk iki oyun remastered olduğundan görselleri fena durmuyor. Oyunun içerisinde tek tuşla eski ve yeni görsel arasında değişiklik yapılabiliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1596. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mert84Single olacak ama multiplayer modu da olur muhtemelen çünkü eski oyunlarda vardı. Oyunun multisini coalition'ın yaptığına dair söylentiler vardı. Bir de oyunun tamamı Mısır'da geçmez muhtemelen her bölüm dünyanın çeşitli bölgelerinde geçecek.
Hitman gibi farklı haritalarda gezip görev mi yapacağız, bu tip işlerde hikayede kopukluk yaşanıyor. Umarım bu tarz değildir. Düzgün ve iyi işlenmiş bir haritayı, birkaç haritaya tercih ederim açıkcası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Su videodan oyunun yapimcilariyla yapılan röportajı izleyebilirsiniz. Oyun hakkında bu röportajda bize verilen bilgilerin ötesinde bir şey bilmiyoruz daha. Yapimcilarin asil amaci hikaye odaklı single player bir oyun çıkarmak, o belli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 11 Aralık 2020; 18:46:9 > -
Herkese merhaba, Xbox Series X, LG 70Um7100, lg sl10y arasında bağlantıya karar vermeye çalışıyorum.
Bağlantı direkt xboxtan tvye hdmi ile mi olmalı yoksa,
Xbox——-> soundbar——->tv olarak mı?
Xboxı direkt tvye bağlarsam atmos,5.1,7.1 desteği ortadan kalkıyor.
Soundbar üzerinden bağlantı yaparsam da görüntüde kayıp yaşar mıyım acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Mert84Direkt ilk oyundan başlayabilirsiniz. Reach ilk oyunun öncesinde geçiyor fakat Reach'den sonra ilk oyunu oynarsanız görsel ve mekanik olarak baya bir geri gidersiniz. Tavsiyem doğrudan ilk oyundam başlamanız, ilk iki oyun remastered olduğundan görselleri fena durmuyor. Oyunun içerisinde tek tuşla eski ve yeni görsel arasında değişiklik yapılabiliyor.
Hocam o zaman önce ilk oyun sonra reach şeklinde ilerleyecem değil mi? Bir de bu Xbox Lara Türkçe yama eklenebiliyor mu? Teşekkürler
-
Bahsettiğim tvde bu özellikler var mı?
ayrıca bende dts de ortadan kalkıyor. Sadece stereo uncompressed seçebiliyorum.
Sanırım ALLM ve VRR hdmi 2.1 girişe ihtiyaç duyuyor. Benim tvmde hdmi 2.0 var
quote:
Orijinalden alıntı: Omega_RedBahsettiğim tvde bu özellikler var mı?
ayrıca bende dts de ortadan kalkıyor. Sadece stereo uncompressed seçebiliyorum.
Kendi televizyonunuzu daha iyi biliyorsunuzdur diye düşünmüştüm.
https://www.lg.com/tr/tv/lg-70UM7100PLA
Audio Codec: AC4, AC3(Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, DTS, DTS-HD, DTS Express, WMA, apt-X destekliyor
Muhmtelen tv çıkış ayarlarınız Düz geçiş değil, PCM yada otomatik olarak ayarlanmış olabilir. Düz geçiş yaparsanız kullanılabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Omega_RedSanırım ALLM ve VRR hdmi 2.1 girişe ihtiyaç duyuyor. Benim tvmde hdmi 2.0 var
PAylaştığım ekran görüntüsünü okursanız ALLM LG televizyonlarda "Anlık oyun yanıtı" olarak geçiyor ve HDMI sürümü ile alakası yok. 2020 model SM8xxx ve UMxxx serilerinde mevcut.
-
-
xbox üzerinden bitstream yapınca dolby ve dts aktif hale geldi.
o zaman bununla idare edeceğiz. Tvyi de yeni değiştirmiştim , neyse sağlık olsun ne diyeyim
teşekkürler
Dolby atmos olunca ses deneyimi inanılmaz fark ediyor. Bende soundbar'a ek olarak kablosuz SPJ4 arka surround Hoparlör seti de var. Örnek ses ve video dosyaları ile deneme yaptığımda Dolby Audio ve DTS surround seçeneklerinde maalesef Dolby atmos ile aynı kalite de standartta ses vermediklerini gördüm. Sağ ve sol arkadan tek başına gelmesi gereken sesler sağ ve sol yan ile birlikte geliyor. Haliyle FPS oyunca arkadan gelen düşman yada araba yarışında arkanızdaki aracın sesi yine önden de duyuluyor. Dolby ATMOS olunca böyle bir sıkıntı yok tabi ki.
Eğer FPS oynamıyorsanız, anlık oyun yanıtını boş verip ses deneyimini öne çıkarabilirsiniz.
-
Bende de spk8s arkalar var. Fpsleri daha çok kulaklık ile oynuyorum. O benim için çok büyük bir sorun değil yani. Ama 4k 120 fpsyi kullanamamak kötü tabi
4K 120 fps veren oyun var mı doğru düzgün ?quote:
Orijinalden alıntı: Omega_RedBende de spk8s arkalar var. Fpsleri daha çok kulaklık ile oynuyorum. O benim için çok büyük bir sorun değil yani. Ama 4k 120 fpsyi kullanamamak kötü tabi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Teslaa89
4K 120 fps veren oyun var mı doğru düzgün ?
Alıntıları GösterOri var
4K 60 fps gayet yeterli sağlam bir HDR tv ile bu nesilde 4K 120 fps göremeyiz henüz çok erkenquote:
Orijinalden alıntı: Philipp_PleinOri var
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kontrolcüye 1 yıl mı garanti veriyorlar kayıt ettim 1 yıl verdi ?
Bende şimdi kayıt ettim 2 yıl verdiquote:
Orijinalden alıntı: Markasor
Arkadaşlar kontrolcüye 1 yıl mı garanti veriyorlar kayıt ettim 1 yıl verdi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X