< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1544. sayfa)

-
-
Brodofqueenn denen neyse ağzımı bozmayayım bunlar işgal ediyor konuyu insanları sayfalarca kışkırtıyor sonra kötü birşey yazılınca da terbiyeli oluyorlar bloklayıp geçin hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözüm basit, cevap vermemek. -
Ben şu anda ps'im olmadığı için girmiyorum o konuya. Beni ilgilendirmiyor çünkü şu an için. Burada PS konuşulmasın da demeye hakkım yok. Herkes istediğini konuşabilir ama gerçekten sıktı artık. Hep aynı şeyler. Konunun başına sabitleyelim mı ne yapalım yani? Yurtiçi 8300,yurt dışı 600 Euro'ya yakın bir para harcayan kişi biliyor zaten neyin ne olduğunu.
Dediğim gibi kimseye karışma hakkım yok ama bu başlığa girdiğimde series x görmek istiyorum. S konusunda s, gamepass konusunda oyunlar konuşulsun,oyun önerisi yapılsın.
Ya da o ne öyle yahu? Forumun oyun ile tüm konularına girip exc. var yazmak dururken?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam acılı olsun yanına da bir şalgam rica edeceğim saygılar
-
Sen ps5'i bile yurt dışından getirmeyi düşünüyorsan yandın len bir oyun 800 900 olunca ne yaparsin acaba 2 yıl sonra anca oynarsın bu gidişle al
Ortada bir yalan veya yanlış bir bilgi olmadıkça Xbox konusuna PS fanatiği cevap yazmasın ya, tersi de aynı şekilde.. Bence ile başlayan öznel cümleleler ile birbirinize girip durmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pierluigi CasiraghiGörüntüde parlamalar/kırılmalar gibi sorun yaşıyordum. Grafik kalitesi vs. de herhangi bir problem olmasa da özellikle oyun menülerinde yazıların parlayıp sönmesi gibi problemler var.
Kullandığım televizyon Samsung Q80T modeli. TV'de son firmware yüklü durumda.
Microsoft bu sorunun 4K/120hz ve VRR açık olduğu durumlarda meydana geldiğini ve özellikle LG, Samsung televizyonlarda göründüğünü söylüyor. Şimdilik çözümü de xbox görüntü ayarlarını aşağıdaki 3 versiyondan biri yapmak.
1) 4K - 60Hz - VRR açık
2) 4K - 120Hz - VRR kapalı
3) 1080p - 120Hz - VRR açık
Ben ayarları 4k - 120Hz - VRR kapalı olarak seçince sorun düzeldi.
Umarım ilerleyen dönemde güncellemeler ile sorun düzelir.
Başka böyle bir sorun yaşayan oldu mu ?
Başka kimsede böyle bir sorun yok mu ?
Microsoft forumlarında başlıklar onlarca sayfaya ulaşmış durumda. LG, Samsung, TLC, Vizio televizyon kullananların hepsi şikayetçi durumda. Henüz bir çözümde yok. Şu an için ya TV ya da Konsol sebebiyle vaadedilen şekildeki ayarlarda kullanamıyor malesef.
-
Bu bölümün admin veya bölüm yöneticisi kimdir bir zahmet bileyim de şu amacı sırf tartışma olan kişilere gerekli cezaları alması için bir çağıralım konuya.
Yok hayır aynı olay ps konusunda olsa sn. başı ceza basan yöneticiler iş bu bölüm olunca ortada dahi yok. Yoksa buranın yöneticisi bizden biri hayli hayli yapar buranın temizliğini versinler yetki şu bölümü bir rahatlatalım.
-
bi müjde veriyim.
n11 deki nethouse a series x ler gelmiş. yarın yada hafta başı gibi kargolamaya başlayacaklarmış.
Not : firmanın yalancısıyım. benim alışverişte sorun çıktıydı o yüzden kargo bilgisini msj atacaklardı. Az önce aradılar yukarıdaki gibi söylediler. Umarım yarın felan kagoya verirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smookeus -- 27 Kasım 2020; 17:8:4 > -
Vatan Bilgisayarla görüştüm 5 aralıkta stokta olmasını bekliyoruz dedi, ekstra kol vs gamepass oyunlar hepsini aldık sadece konsol yok :) siparişte sıkıntı olursa valla büyütürüm olayı....
-
Bu akşam 8 de Vatan gene Series X kampanya açar mı sizce?
-
Hocam acili olmaya adana denmez zaten
Gelin buyrun beraber olsun ins
İki konsolda güzel. Durumu iyi olan ikisinide almalı. İkisini alacak durumda olmayanlar, sony exc seviyorsa ps5, diğer durumlarda series x almalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun zamandır (fan boy lar sağolsun) ps5 konusuna girmiyorum. Eğer yönetim somut adımlar atmazsa yakında bu konuya da girmeyeceğim belli oldu.
Aksi zaten insanları akılsız yerine koymaktır. Konsol alıyorsa bilgisi vardır hangi konsolun ne avantajı var. Yoksa girer o konsolun kendi konusuna bilgi alır. Kafasında kıyas yapar.
Örnek veriyorum:Birisi X marka bir araba almak istiyor. X bayisine/forumuna onunla alakalı bir yere gidiyor ve araştırıyor. Hop oradan üç beş aynı tip. Bayi bayi/ konu konu gezen ve zuhaaa X arabaları çöp. Bizim arabanın şu özel parçaları var!
Konsol konusunda bu durum hep oluyor. Yahu bize ne. Herkesin kendi aklı, kendibütçesi. Senin tercihin sana doğrudur benimki bana. Dediğiniz gibi bütçemiz olsa da keşke ikisini de alsak koysak kenara.
👍🏻👍🏻
şuan burdada yok , 10 gün sonrası için ayırdım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X