Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1543. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Tafo88 , neonhero , KonsolMania
3 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.347
Cevap
835
Favori
4.230.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15411542154315441545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen ilk başta böyle yazmadığını ikimiz de biliyoruz şimdi burda çevirme.
    Senin yazdıkların madem normal yukarıda kaç arkadaş sana cevap verdi sinirlenip belkide.
    Haklısın hocam sen haklısın biz haksızız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradaki tartışmalar çok gereksiz olmakla beraber her iki konsolun da şu an için performansı hakkında yapılan testlerin yorumların hepsi BOŞ. Daha piyasa da bu iki konsolu da adam gibi zorlayacak (geçtiğimiz neslin rdr2 si gibi) bir oyun ortada yok. Ki geçtiğimiz jenerasyon ps4 pro ile one x arasındaki performans farkı rdr2 de çok net hissedilir derecede idi aynı şekilde dmc5 de de durum buydu yani onex çok daha güzel çalışan bir cihaz olmakla beraber görüntü kalitesi, detay seviyesi vs pro dan kat kat kat daha iyiydi. O dönem de aralarında yaklaşık sadece 1tflps bir fark bulunmaktaydı bu iki cihazın. Yani ben bu konuda adım gibi eminim ki bundan 1-2 yıl sonra (belki o kadara da kalmaz) biz bu konsollar arası performans farkını göreceğiz kesinlikle

• teknoCat kullanıcısına yanıt

Ne demek bu? Google Translate'in Türkçe'si daha iyi...

Alıntı

metni:
    Xbox geriye dönük VS oyunları açabiliyor bir patch ile bütün donanımı açıyor oyunlara.
  • arkadaşlar şu an yurtdışındayım
    Xbox S var 1 tane , 3200 e geliyor isteyen olursa alacağım.
    yarın döneceğim.
    arkadaşlar cihazı aldım yarın dönüyorum ,
    kredi kartı kullandım garanti 160tl komisyon koydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cptposeidon -- 27 Kasım 2020; 16:53:30 >
  • Piyade_Nefti P kullanıcısına yanıt

Fark hiç bir zaman kaydadeğer bir seviyeye ulaşmayacaktır. One X vs Ps4 Pro farkı %50 gpu ve ekstra ram farkından geliyordu, şu anda o durum yok.

İki performansı eşit veya çok yakın cihaz hizmet ve oyun olarak kapışacak.

• Koronaya çare bulunurda fanboyluğa çare bunlunmaz beyler.

konu bildiğin tribüne dönmüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SultanApex S kullanıcısına yanıt

Sen neyi kanıtlamaya ugrasıyorsun birader konsolundan memlunsan cevap dahi vermeyeceksin kullanıcı sensin adam bildiğin troll yapıyor cevap vermen anlamsız.

• Piyade_Nefti P kullanıcısına yanıt

Fark mark olmayacak hocam aynı mimari fark olması yspimcıların hatası ubisoft birsey duzeltirken 3 sey bozan bir firma. örneğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tdsi -- 27 Kasım 2020; 14:52:5 >
  • La oğlum çıldırmışsınız la, bura sidik yatıştırma yeri değil yardımlaşma-soru sorma konusu. Parası çok olan adam ps, xbox bakmaz alır, bütçesi kısıtlı olan zaten fellik fellik araştırıp alır. Şu bu daha iyi tartışmasını salın. Keyfinize bakın.
  • tdsi kullanıcısına yanıt

Evet maalesef o konuda da haklısınız hocam. AC:Valhalla ps5 de güncelleme öncesi sabit 60fps çalşırken şimdi 40fps lere kadar düşüyor diyorlar  

• tdsi kullanıcısına yanıt

Adam bir şey yazmış bende fikrimi yazıyorum. Adamın neresi troll? mantıklı yazmış bende söylediklerine katılmadığımı yazdım.

Sakin... Kimse bir şey kanıtlamaya uğraşmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cptposeidon

arkadaşlar şu an yurtdışındayım
    Xbox S var 1 tane , 3200 e geliyor isteyen olursa alacağım.
    yarın döneceğim.
    arkadaşlar cihazı aldım yarın dönüyorum ,
    kredi kartı kullandım garanti 160tl komisyon koydu.

Ps5 kutusuz getirir misin bana

• Bu pileysıteyşın fanları soluğu neden burada alıyor anlamış değilim. Ekskülsiv oyunlarınızı oynasınıza birader buradaki adamları rahat bırakın.

• bu neslin ortalarına doğru bu konsolu almak istiyorum all access ile. bu konuya giriyorum kullanan kişilerin yorumlarını görmek için. ama tek gördüğüm ps fanboylarının sidik yarışı :S içine ettiniz konunun bravo.

• ClaymoreCountry C kullanıcısına yanıt
    Sadece 1 kişi cevap verdi, oda kışkırmış seninle aynı sebepten.
  • Bir ara PS konusuna mi girdim yanlışlıkla dedim? Konu ne yine özet geçebilecek olan var mı? Yine mi exc.ler?

Trolce denemesi:
    Bizde excler var yah! Çok güzel oluyor. Exc bitince de indirimler var gardaslık ile oluyor. Bak store. Xbox ile gamepass içindeki oyunlar bile yüzde 60-70 indirimde. Şu an indirimdeki 30 oyunu alsak 3000 lira yah! Dört gardaş böl adam başı 750. Oyna sat bedava.siz daha aylık para verin. Exc de bedava al sat. Alıp tut diyen yok yah!
    Xboxus ney var. İlk gün bedavaymis? Haniymis? Hangisiymis ne zamanmış nerededir kiminledir kaç fpsdir yapımcının görümcesinin dayısının düğünü ne zamandır?

Şunu eklemezsem olmaz: Pc'im var. 10 k'lik. Pcden gamepass oynuyom zaten. Ps5 var. Niye xboxus alayım.

• 
Sayfa: önceki 15411542154315441545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.