Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1209. sayfa)

-
-
Sonsuza kadar game pass sistemine kalacak için rahat olsun microsoft böyle güzel şeylerin yeri zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim istersen knack ı daha çok seversin bunda sorun yok, mesajlar en sağlam skeçlere taş çıkarır, ağır komediquote:
Orijinalden alıntı: DaenerysStormbornvalla benim için god of war hariç skyrim, fallout 3, new vegas ve dishonored 1/2 kalitesine yaklaşabilecek hiçbir oyun yok ps4 exclusiveleri içerisinde
last of us ve uncharted bu oyunların yanında çocuk oyunu gibi kalıyor benim için. elbette çok güzel oyunlar ama gameplayi daha detaylı düşünülmüş rpg/stealth oyunlar bana daha çok hitap ediyor. oyun oynadığımı hissedebiliyorum. diğerleri daha çok süslü püslü sinematik deneyimler gibi. bir yol gösteriliyor, analoğu ileri itip oraya gidiyorsun, oyunun sana sunduğu inisayif dışına hiçbir şekilde çıkamıyorsun. kendimi özgür ve rahat hissedemiyorum.
Alıntıları Gösterfallout mu kötü olmuş Tes mi, Bethesda mı. Nereye gidiyoruz bilmiyorum...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Outlaw-E
Kardeşim istersen knack ı daha çok seversin bunda sorun yok, mesajlar en sağlam skeçlere taş çıkarır, ağır komedifallout mu kötü olmuş Tes mi, Bethesda mı. Nereye gidiyoruz bilmiyorum...
Alıntıları Gösterorada biri order 1886 bile skyrimden iyi yazmıştı, bir daha o konuya girmedim o mesajı okuduktan sonra
-
birşey olmaz twit altındaki yorumları oku , dillere destan resmen :)
Oha ss alsaydınız bir ömür boyu gülerdik
Grim Fandango Remastered ve Day of the Tentacle Remastered'ı geçen sene bitirmiştim.Full Throttle'ı 1997'de bitirmiştim.Bir kez daha bitiririm , güzel haber.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101birşey olmaz twit altındaki yorumları oku , dillere destan resmen :)
okudum sinirlerim bozuldu :(
quote:
Orijinalden alıntı: YuRYTRSırbistanda 550 euro denk geliyor hocam
Alıntıları GösterLink var mıdır acaba hocam?
-
Oyuna para vermeyen biri olarak (max 200TL veririm , verdim) bu nesil zevkle xbox one kullandım kullanıyorum , 15 senelik pc var evde , sadece forumlar , youtube ve spotify icin kullaniyorum , muadil oyun pcsi degil kisaca.
Hepsiburdadan series x ön siparisi gectim. Mutlu ve memnunum.
Ps oyunlarini oynamak istesem de guncel orj oyuna ayiracak param yok. Ozellikle god of war cok severdim ama malum... Hala aklimda icimde ukte kaldi her serisini guncel yilinda oynamis biri olarak.
Gamepass , buyuk indirim gunleri vs derken senelerimi gecirdim.
Suna xbox one konsolu , youtube , iptv ve spotify ihtiyacim icin guncel sekilde kullaniyorum. 3 senelikte gamepass ultimate uyeligim var.
Bunlari niye yazdim.
Malum bugun aciklanan ps5 fiyati ...
Adim gibi biliyorum ki 650-1000tl guncel oyunlara para veremem.
Onda da oyun oynamam imkansiz. Ps4 nesli oyunlari döndürsem 600tl lik oyunlar indirimle 300-400tl civarlarina anca iner , ne alcam da ne oynicam bilemiyorum.
Bugun elim en az 10 kere hepsiburdanin siparisi iptal et butonuna gitti geldi.
Taksitle almasam konsol da alamam , yurtdisinda ne tanidik var ne bisey , amazondan kovaladim ama stok bulamadim iki konsola da. Garanti olayi da ayri sikinti neyse..
Oyuncuyum beyler fan degilim , kimseye kinimiz derdimiz yok , vardir buna yakin dusunceye sahip arkadaslar , ne yapmaliyim ?(yapmaliyiz?)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: hell line
Oyuna para vermeyen biri olarak (max 200TL veririm , verdim) bu nesil zevkle xbox one kullandım kullanıyorum , 15 senelik pc var evde , sadece forumlar , youtube ve spotify icin kullaniyorum , muadil oyun pcsi degil kisaca.
Hepsiburdadan series x ön siparisi gectim. Mutlu ve memnunum.
Ps oyunlarini oynamak istesem de guncel orj oyuna ayiracak param yok. Ozellikle god of war cok severdim ama malum... Hala aklimda icimde ukte kaldi her serisini guncel yilinda oynamis biri olarak.
Gamepass , buyuk indirim gunleri vs derken senelerimi gecirdim.
Suna xbox one konsolu , youtube , iptv ve spotify ihtiyacim icin guncel sekilde kullaniyorum. 3 senelikte gamepass ultimate uyeligim var.
Bunlari niye yazdim.
Malum bugun aciklanan ps5 fiyati ...
Adim gibi biliyorum ki 650-1000tl guncel oyunlara para veremem.
Onda da oyun oynamam imkansiz. Ps4 nesli oyunlari döndürsem 600tl lik oyunlar indirimle 300-400tl civarlarina anca iner , ne alcam da ne oynicam bilemiyorum.
Bugun elim en az 10 kere hepsiburdanin siparisi iptal et butonuna gitti geldi.
Taksitle almasam konsol da alamam , yurtdisinda ne tanidik var ne bisey , amazondan kovaladim ama stok bulamadim iki konsola da. Garanti olayi da ayri sikinti neyse..
Oyuncuyum beyler fan degilim , kimseye kinimiz derdimiz yok , vardir buna yakin dusunceye sahip arkadaslar , ne yapmaliyim ?(yapmaliyiz?)valla brava hocam ona para yok bu na para yok oyuna para yok ama one s den series x e geçtim demek valla bravo
-
valla ne yapmalı, ayda 45 tlye yüzlerce saat keyifli oyun deneyimi yaşatacak skyrim, elder scrolls 6, avowed, fallout 4, kısmetse 5 oynanmalı
keyfinizin kahyası da yok, tüm splinter cell serisi hazır kıta sizi bekliyor, canınız isterse gta 4, canınız isterse rdr... geçmişe dönük uçsuz buçaksız bir kütüphane. hepsi 4k 60 fps.
dishonored serisine bakılabilir, gears of war serisi baştan sona 4k 60 fps enhanced deneyimlenebilir
say say bitmez
-
Hocam daha nasil detayli anlatayim ki , gamepass var diye series x siparisi gectim zaten , 3 senelikte uyeligim var , bir oyuna 300-1000TL bayilmamak icin. Neresi yanlis ki bunun.
Oyuna para yoksa (varda yok :) ) konsol almayalim mi , ben detayli yazimda ki gibi oyunu oynayip kapatmiyorum ki , multimedia cihazin benim ayni zamanda.
Keske yargilayan degilde yol gosteren bir cevap yazsaydin.
quote:
Orijinalden alıntı: DaenerysStormbornvalla ne yapmalı, ayda 45 tlye yüzlerce saat keyifli oyun deneyimi yaşatacak skyrim, elder scrolls 6, avowed, fallout 4, kısmetse 5 oynanmalı
keyfinizin kahyası da yok, tüm splinter cell serisi hazır kıta sizi bekliyor, canınız isterse gta 4, canınız isterse rdr... geçmişe dönük uçsuz buçaksız bir kütüphane. hepsi 4k 60 fps.
dishonored serisine bakılabilir, gears of war serisi baştan sona 4k 60 fps enhanced deneyimlenebilir
say say bitmez
Valla hocam ana dusuncem bu , senin yazdigina yakinim.
Ki zaten hali hazirda teslimat tarihini bekliyorum.
İki basligi da okuyup yazmaya cekinir oldum. Forum eski forum degil.
1 hafta oluyo ön siparis vereli , kimseyle paylasamadik daha , bu kadar para vermek ne benim sucum ne de ayibim , ama bakis acilari cok degisik buralarda ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hiç ps4 kullanmadıysanız ps4'teki ağıt topları ps5'e geçince ps plus collection adı altında bedava oynayabilirsiniz. ayrıca ben de xbox one kullanıyorum ip tv yi nasıl yapıyorsunuz acaba hangi uygulama?
-
Wolfensteinı herkes unutuyor :) Ana oyunları doom kadar güzeldir.
quote:
Orijinalden alıntı: kratosunbicaklarihiç ps4 kullanmadıysanız ps4'teki ağıt topları ps5'e geçince ps plus collection adı altında bedava oynayabilirsiniz. ayrıca ben de xbox one kullanıyorum ip tv yi nasıl yapıyorsunuz acaba hangi uygulama?
Ps plus collection evet hocam , konsola hoşgeldin tadında olmuş , aklımda o da , kısa vade de kurtaran bir cozum gibi duruyor cidden.
Best Player & IPTV programın adı hocam , server linki ile veya m3u yu direkt usb ile atıp izleyebilirsin , çok kullanışlı uygulama , uzun zamandır böyle kullanıyorum. Ücretli uygulama ama çerez parasınaydı.
Son çıkan videolar ile series x ile de 2k görüntü alabiliyoruz galiba çok iyi oldu 2k 144 hz monitörü olanlar 120 fps alıp oyunları oynayabilecek
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ordaki oyunlar kalici mi olacak yoksa 1 ay suresi mi var?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X