Peki sen bilirsin )) bu adamı niye banladınız ne güzel sohbet ediyorduk )) |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1215. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Philipp_Plein
Konsol Üssü PS5’in 15 yıldır aynı arayüzü kullanmasını baya gömmüşler
https://www.youtube.com/watch?v=rsVK2V6rA4Y&feature=youtu.beBir arkadaş vardı buralarda, Ps arayüzü için Fukushima devlet üniversitesindeki stajerlere yaptırılmış diyordu o aklıma geldi
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: veradrake
42 yaşında ve hayatında hiç konsol oynamamış birisi olarak fikirlerinize ihtiyacım olacak.
Pek oyun seven birisi olmasam da çocuklar için alacağım (11 ve 6 yaş)
Ama hangi konsolu almam mantıklı olur.
Yorumlar ve YouTube videolarından sanki xbox uygunmuş gibime geliyor.Gamepas’e üye olarak sanıyorum birçok oyunu ücretsiz alabileceğim!
Ayrıca evimdeki tv 4k falan değil.
Bu durumların hepsi birleşince en doğrusu xbox seires s mi uygun olur yoksa X mi al almışken mi dersiniz?Fazla kafa yormanıza gerek yok hocam Seires S alıp çocuklarla birlikte mutlu mesut oynayın ))
-
Günümüzde 3 markanın konsol vardır. Microsoft'un Xbox adıyla. Sony'nin Playstation adıyla, Nintendo'nun switch adıyla. Burada Xbox ve Playstation ülkemizde ana akım gider, bu ikisine benzer oyunlar çıkar, tabi ikisine de özel oyunlar çıkar. Xbox, gamepass ile aylık üyeli ile 15 tl ye oyun kütüphanesi verir. Playstation ise daha kaliteli oyunlar içerir ama pahalıdır. Size tavsiyem 11 ve 6 yaş arası için Nintendo Switch'e yönelmeniz. Çünkü xbox ve playstation genel olarak 18+ kitleyi hedeflemekte ve popüler oyunları bol bol şiddet içeren yapımlar. Switch ise tam sizin çocukların yaşına uygun ve bayağı kaliteli oyunlar içermekte. Zelda Breath of the Wild, Super Mario Odyssey, Yoshi's Crafted World, Captain Toad Treasure Tracker, Super Mario Party, Mario Tennis Aces, Mario + Sonic Olympic Games, Luigi's Mansion 3, Paper Mario... bunlar sizin çocuklar için bayağı uygun yapımlar. Ama 1 dezavantajı var, diğer konsol oyunlarına göre neredeyse hiç indirime girmez. Yani kararı siz verin, yaş seviyesi uygun ama kaliteli ve pahalı mı yoksa bir nebze daha ucuz ama daha çok şiddet içeren diğer iki konsol mu? İyi günler.
-
Adamın cebini göçerteceksiniz. Sende belirtmişsin ama Nintendo en az indirim yapan ve oyunlarını en pahalı satan firmadır. Adamın aylık maaşının yarısını oyunlara vermesine gerek yok. O nedenle en iyi tercih Series S. 3 yıllık gamepass'ı 500 liraya alır bir daha oyunlara falan bakmadan cihazı çocuklara verir kafası rahat eder.
İlla ki öyle bir şey yapacaksa Switch yerine Ps Vita alsın oyun derdi olmaz hiç değilse. Oyunlarda benzerdir.
Bu arada Kaan hocayı 90 gün çizmişler ne oldu da bu kadar ağır ceza verdiler ? Konu da gerçekten bilgi içeren mesajlar yazan bir iki kişiden biriydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24E6D900A -- 18 Ekim 2020; 11:21:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31Sende en dandiğini bulmuşun hocam ya bırak onu Al bunu keyfine bak ))
Alıntıları GösterTürkiye'de de iyi fiyatlara benzer ürünler bulunabiliyor. Ben 1 yıldır bu ürünü kullanıyorum ve oldukça memnunum.
https://www.hepsiburada.com/varta-lcd-plug-charger-4xaa-2100-mah-p-hbv00000ksocn
-
Switch oyunları çok pahalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: d41monGünümüzde 3 markanın konsol vardır. Microsoft'un Xbox adıyla. Sony'nin Playstation adıyla, Nintendo'nun switch adıyla. Burada Xbox ve Playstation ülkemizde ana akım gider, bu ikisine benzer oyunlar çıkar, tabi ikisine de özel oyunlar çıkar. Xbox, gamepass ile aylık üyeli ile 15 tl ye oyun kütüphanesi verir. Playstation ise daha kaliteli oyunlar içerir ama pahalıdır. Size tavsiyem 11 ve 6 yaş arası için Nintendo Switch'e yönelmeniz. Çünkü xbox ve playstation genel olarak 18+ kitleyi hedeflemekte ve popüler oyunları bol bol şiddet içeren yapımlar. Switch ise tam sizin çocukların yaşına uygun ve bayağı kaliteli oyunlar içermekte. Zelda Breath of the Wild, Super Mario Odyssey, Yoshi's Crafted World, Captain Toad Treasure Tracker, Super Mario Party, Mario Tennis Aces, Mario + Sonic Olympic Games, Luigi's Mansion 3, Paper Mario... bunlar sizin çocuklar için bayağı uygun yapımlar. Ama 1 dezavantajı var, diğer konsol oyunlarına göre neredeyse hiç indirime girmez. Yani kararı siz verin, yaş seviyesi uygun ama kaliteli ve pahalı mı yoksa bir nebze daha ucuz ama daha çok şiddet içeren diğer iki konsol mu? İyi günler.
Haklısınız hocam Nintendo switch çocuklara göre biçilmiş kaftan o konuda hemfikirim.Nintendo nun kaliteli yapımları 60 dolar e Shop ta.Kutulu oyunlar 500 TL bandında.Velhasıl Nintendo çok pahalı bir seçim oluyor bu durumda.Ama ps veya Xbox ta önermem o yaş çocuklar için.Bende Mario Odyssey,Luigi’s Mansion 3,Zelda Link’s Awakening,Captain Toad Treasure Tracker oyunlarını bitirdim sonra bütçeyi sarsmamak adına sattım.Oyunlar çok keyifliydi ayrı konu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 18 Ekim 2020; 12:54:49 >
-
Pek öyle düşünmüyorum.
The Last Of Us Part II: TR PSN fiyatı 500 tl. https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA10249_00-THELASTOFUSPART2
DEATH STRANDING: TR PSN Fiyatı 429 tl.https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA12605_00-DEATHSTRAND00001
Days Gone: 429 tl
Ghost Of Tsushima: 500 tl
Cyberpunk 2077: Xbox TR 468 tl.https://www.xbox.com/tr-TR/games/cyberpunk-2077
Marvel's Avengers: Xbox TR 430 tl https://www.microsoft.com/tr-tr/p/marvels-avengers/brx6hs1g5cdk?activetab=pivot:overviewtab
Assassin's Creed Valhalla: Xbox TR 470 tl. https://www.microsoft.com/tr-tr/p/assassins-creed-valhalla/9n91xstfchrq?activetab=pivot:overviewtab
Red Dead Redemption 2: 470 tl.
Sekiro: 470 tl.
Gelelim Nintendo ya: TR mağazası olmadığı için USA veya Australia mağazasının fiyatını alıyorum.
Fİyatlar için site: https://eshop-prices.com/games/378-the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild?currency=TRY
The Legend of Zelda™: Breath of the Wild: 476 tl. USA
Super Smash Bros.™ Ultimate: 476 tl. USA
Animal Crossing™: New Horizons: 476 tl. USA
Mario Kart™ 8 Deluxe: 450 tl AUS
Super Mario Odyssey™: 450 tl AUS
Böyle devam eder gider. Nintendo da normal fiyatlar çekiyor. Diğerlerinden tek farkı 4 ayda bir indirim yapmak yerine yılda 1 yapıyor.
Edit: Nintendo daha ucuz veya tüm konsollar normal demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Hepsi pahalı ama nintendo ekstra pahalı diye bir durum yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d41mon -- 18 Ekim 2020; 13:13:2 >
-
Hocam doğru diyorsunuz zaten ben direk nintendo alın demiyorum, paranız varsa nintendo en iyi tercih, yoksa gamepass diyorum ama biraz uzun açıklıyorun, neden öyle neden böyle diye. Bana kalsa pc steam candır da neyse
-
quote:
Orijinalden alıntı: d41monHocam doğru diyorsunuz zaten ben direk nintendo alın demiyorum, paranız varsa nintendo en iyi tercih, yoksa gamepass diyorum ama biraz uzun açıklıyorun, neden öyle neden böyle diye. Bana kalsa pc steam candır da neyse
Olur da Gamepass xcloud Türkiye'ye açılırsa o zaman android tvbox, android tv, tablet yada telefonu olan bir kişi sadece kontrolcü alarak Gamepass ile oyun zevkini de yaşabilir. Konsol için masraf etmesine gerek bile kalmaz.
-
Yahu kıp kırmızı olmuş konsol kesin kırmızı ışık hatası falanda verir soba değil şömine mübarek bu konsolu alanda kafa yoktur ama ps5 öyle mi püfür püfür yazın klima olarak falanda kullanilabilir olacak hemde ayda sadece 80 euro'ya klima modu açılıyormuş
Nintendo önermiyorum. Cfw lide kullandım, v2 orjinal sürümünüde kullanıyorum. 3 tane ex için kullanmaya değecek bir konsol değil, 1-2 oyun hariç casual bir konsol ve satış miktarlarına aldanmayın. Uzun zamandır gördüğün en kalitesiz konsollardan. Ps4 yada Xbox one alın daha iyi.
Romantik olmaya gerek yok, ne indirim bilirler nede kaliteli konsol üretmeyi. Bir joycon var hala drift problemi yaşıyor ve düzeltmeye zahmet etmiyorlar. Zelda ve Mario ile nesil geçmez. 3 parti desteğide zayıfladı. Geçiniz..
Oynamadığım oyunu neredeyse kalmadı. Bana göre 4-5 oyun var yok kaç yıllık konsolda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 18 Ekim 2020; 13:58:0 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
- parti desteği mecbur zayıflayacak. Xbox One ve Ps4'te tablet işlemcileri olduğu için bir şekilde port ediyorlardı fakat yeni nesil etkisini gösterdikçe o konsola oyun port etmek işkenceye dönüşecektir.
-
Nintendo almaktan vazgeçmenin en buyuk sebebi Türkiye e-Shop olmamasi ve fiyatlarin dövize bağli sürekli anlik yükselmesi. Yerel e-shop kurmuyorsa, müşteriyi de hak etmiyordur bana göre. Tabi ikinci el forumda hesap satişi sürekli var, ama yine de ben Türk Lirası ile ödeme yapamayacağim konsola yatirim yapasim yok.
Almamak için sebep çok fazla, uzak durun yeterli, tek önerim budur. Zelda fanıysanız buyrun alın bitirin satın. Kesinlikle önerdiğim bir konsol değil. Gamecube, Wii kullanan biri olarak söylüyorum bunu. Aralarında en kötüsü switch dir açık ara. Satışlara ise hayretle bakıyorum ve casual olmasına veriyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Artizt
Nintendo almaktan vazgeçmenin en buyuk sebebi Türkiye e-Shop olmamasi ve fiyatlarin dövize bağli sürekli anlik yükselmesi. Yerel e-shop kurmuyorsa, müşteriyi de hak etmiyordur bana göre. Tabi ikinci el forumda hesap satişi sürekli var, ama yine de ben Türk Lirası ile ödeme yapamayacağim konsola yatirim yapasim yok.türkiye e-shop olsa ne farkeder hocam? 500-600 liradan satılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X