Şimdi Ara

• XBOX ONE - TÜM DETAYLAR [Donanım/Anakart/Konsol/Gamepad] • (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
309
Cevap
7
Favori
10.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

quote:

Bence tasarım süper bu kişisel bir görüş ama sert ve köşeli tasarım çok hoşuma gitti fakat konu bu değil.

Her detay geldikçe konsolun donanım gücü olarak PS4'ün oldukça geride olduğu açıkca ortaya çıkıyor.GPU kesinlikle en az %30 oranında daha zayıf RAM veri yolu daha zayıf.CPU aynı,Xbox yapımcıları Cloud gücünden bahsediyorlar ama buna güvenemezler herkesin interneti Cloud'u bir donanım gücü yapacak kadar hızlı değil.

Hangisinin sistem daha iyi? Ps4'ün oldukça gerisinde mi demek istedin yoksa ps4 mü oldukça geride?

PS4 "kağıt üzerinde" en az %20 daha hızlı ve güçlü şu anda.

Bence %20'den çok daha fazlası var.Zira 7790 ile 7870 arasında %60-%70 oranında bir fark var.

En az %20 derken duruma göre değişebilir diye öyle yazdım misal GPU'nun çok ağır bir iş yaptığı bir oyunda bu fart senin belirttiğin boyuta çıkabilecekken CPU'ya yük bindiren daha fizik ağırlıklı bir oyunda fark biraz azalabilir.Ha sonuç olacak 20-60 önemli değil bir kere kafadan bu fark %5-10 dan fazla olmamalıydı şu anda ciddi bir güç farkı var.

Ben Xbox'ı daha çok seven fakat hiçbir konsolun fanı olmayan bir insanım Allah'a şükür imkan var ikisinide alacağım çıktığı gibi ve biliyorumki Xbox'da daha çok vakit geçireceğim fakat bir gerçek varki ağzımı açık bırakacak aha işte gelecekten gelen görüntü bu diyebileceğim anları bana PS4 yaşatacak.Forza 5 dışında ki şu anda Xbox One'ı kurtaran oyun gözümde yine Forza 5'dir.

Ben şöyle bir karşılaştırma vereyim.Az çok aradaki farklar buna benzer olacaktır.
    http://gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-7870-vs-Radeon-HD-7790

• Burası tamamen donanımın tartışılacağı bir başlık trollük yapacakları direk şikayet ediyorum gidin ana başlıkta eğlenin.
  • Microsoft ilk defa Xbox tasarımında kendi kafasına sıktı Onur ve Murat abinin deyişiyle. Milletin tasarım meraklısı olduğunu biliyorlar yinede böyle dümdüz dikdörtgen bir tasarım yapmışlar hiçbir şıklığıda yok üstüne üstlük. Gamepad harika ona laf edenin alnını karışlarım yine müthiş iş çıkarmışlar. Füme rengi değilde piano black olsaymış çok iyi olurmuş, slim'in kontrolleri gibi.

Donanım konusunda merak etmeyin yine iki konsolada aynı oyunlar çıkacak niye bu kadar taktınız gayet üst düzel bir pc gibi olmuş. 8 GB ram 8 çekirdekli işlemci HD7790 ekran kartına bedel GPU. Niye 512mb ram tek çekirdek işlemci Fx5200 varmış gibi konuşuyorsunuz anlamadım. Xbox 360'ın bugüne hatta 3-4 yıl önceye göre vasat bir donanımı var özellikle GPU olarak. PS3 te Xbox 360 a göre çok daha iyi donanımlıydı ama ne oldu, multiplatform oyunlarda Xbox tokatladı hepimiz karşılaştırmalarda gördük.

Donanım yeterli düzeyde zaten adamlar oyun yaparken donanım engeline takılmıyorlar, dandik donanımlı X360 taki Bioshock Infinite'la PC deki Bioshock Infinite aynı kalitede grafik olarak diğer bir ton oyunda olduğu gibi. Hatta PC de oyunu en yüksek ayarda takılmadan oynaman için 400+ lira üstü ekran kartı, işlemci lazım. PC nin güncel olması lazım max. 3 yıllık. Xbox PS öyle mi 7-8 yıldır aynı konsolları upgrade etmeden aynı oyunları oynuyoruz. Anca PC de AA açarsın AF açarsın istediğin kadar, 1080p native oynarsın o kadar. Bunları beceremiyordu işte konsollar şimdi yeni nesil becericek 720p scale oynamıcaz oyunları.

• Simdiye kadar ortaya cikan bilgilere gore Xbox One, %75 USA, %25 EU odakli bir cihaz. Amerika sinirlari disinda Ps4'e karsi hic sansi yok.

Sony'yi PlayStation 4'de gostermis oldugu basaridan dolayi tekrar tebrik ediyorum. Hem erken tanitti, hem konsolla canli canli oyun oynadi, hem de daha guclu teknik ozelliklerle karsimiza cikti

"Oyun, konsolda oynanir." diyenler icin, yeni nesilde Ps4 ilk tercih olacaktir. Bu saatten sonra merak ve takip ettigim konu, PlayStation'in yeni nesildeki online sistem ozellikleridir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Simdiye kadar ortaya cikan bilgilere gore Xbox One, %75 USA, %25 EU odakli bir cihaz. Amerika sinirlari disinda Ps4'e karsi hic sansi yok.

Sony'yi PlayStation 4'de gostermis oldugu basaridan dolayi tekrar tebrik ediyorum. Hem erken tanitti, hem konsolla canli canli oyun oynadi, hem de daha guclu teknik ozelliklerle karsimiza cikti

"Oyun, konsolda oynanir." diyenler icin, yeni nesilde Ps4 ilk tercih olacaktir. Bu saatten sonra merak ve takip ettigim konu, PlayStation'in yeni nesildeki online sistem ozellikleridir..

Ps4 sunumunda hangi oyunu oynadılar ki? Killzone falan video değil miydi sadece?

• ddr 3 oldugu aciklandi mi?? Ddr 5 degil yani

• quote:

Simdiye kadar ortaya cikan bilgilere gore Xbox One, %75 USA, %25 EU odakli bir cihaz. Amerika sinirlari disinda Ps4'e karsi hic sansi yok.

noluyoruz sakin ol şampiyon adamlar kendi çalıp kendi oynuyor e3 ten sonrada oynarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

ddr 3 oldugu aciklandi mi?? Ddr 5 degil yani

evet dd3..
  • quote:

Yanliz PlayStation markasi USA'da da cok ciddi ilgi görüyor,ayni zaman diliminde cikacagini göz önüne alirsak SONY bu nesilde önde olur gibi..

• Gameped dışında hiçbirşeyi beğenmedim. Ama çıkınca daha detaylı inceleyeceğiz tabiki
  • CoD Ghosts trailer'ını tekrar izledim. Grafik konusunda cidden çok büyük bir farklılık yok. PS4 duyurusundaki oyunların grafikleri çok daha iyiydi. Tabi onlar exc. oyunlar olduğu için illaki önde olacak. Ama MS'un da bunu bilip işi ciddiye alması gerekirdi. Multiplatform oyunlar göstermekle olmuyor. Yeni CoD'un grafikleri beni hiç etkilemedi. Yalnızca CoD serisinden bir oyunu yeni diyebileceğimiz grafiklerle görmüş olmak güzel, o kadar. Yoksa PC'de sahip olduğum grafiklerin çok ötesine giden bir şey görmedim.

Hele yıllardır Crysis'in elimizde olduğunu düşününce, bu grafiklerin gelişmiyor olması iyice saçma bir hâl aldı.
  • kasa ve kol tasarımı bene berbat olmuş donaım olaraksa fena değil gibi ama ddr3 ram nedir arkadaş hala,xbox360'ın tasarımı buna 10 basar ki toplam işlem gücü açısından xbox360'ın 8 katı ise ki bu dahada komedi sanırım yıl hesabına göre konsolu tasarladılar
  • Gpusu şuan pc için düşünürsek HD 7790 GPU'suyla birlikte tam olarak Nvidia GeForce GTX 650 Ti'ın karşısına yerleşiyor.

konsolun Ömrünün en az 5 sene olduğunu düşünüysek
  • Yine live ve oyunlar belirleyecek işi...PS3 te 2 kat güçlüydü ama laf salatasi olarak kaldi...Hali malum...
    Kalabalik online imkani veren birseyden bahsettiler ve 300 bin serverdan bahsetti adam, su anda sedece 15 bin adet var...Birseyler ifade eder belki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kasanin slim modeli elbet cikacak, daha sonra ultra slim belki de.
    Satis politikasi degil mi sonucta.

• PS4 almak daha mantikli gibi artik.

• Cloud sisteminin ayrıntıları var mı arkadaşlar..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Yine live ve oyunlar belirleyecek işi...PS3 te 2 kat güçlüydü ama laf salatasi olarak kaldi...Hali malum...
    Kalabalik online imkani veren birseyden bahsettiler ve 300 bin serverdan bahsetti adam, su anda sedece 15 bin adet var...Birseyler ifade eder belki

Multimedyada Xbox bariz üstün.. Zaten 1 saatlik konferansın 50 dakikasını tv,dizi,kanallara ve Skype'a boşuna ayırmadılar..
    Xbox bunu hep yapıyor.. Ama gel gelelim oyunlar konusunda özellikle EXC oyunlar konusunda SONY'nin eline su dökebileceğini sanmıyorum..
    Kimse yanlış anlamasın ne Sony nede Xbox fanatiğiyim, aslında ben KONSOL fanatiğiyim ve her iki konsoluda alacağım.. Ancak önce Xbox'u almayı düşünüyorum o da Forza 5 yüzünden Forza diye bir oyun olmasa asla Xbox almam açık net

• HDMI girişine neler bağlanabiliyor acaba bilen var mı. ne işe yarar.

• Yani Xbox seven biri olarak yine alacağız konsolu, yine iki konsolun da mahkumu olduk yapacak bir şey yok... Ama benim açımdan büyük bir hayal kırıklığı oldu Xbox, gönül rahatlığıyla sadece PS4 alırım diyememe sebebim hem 360'a olan sevgim, hem de PS gamepadinin uykularımı kaçırması.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.