Şimdi Ara

Xbox ' ı custom yapmak ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kaç gün önce youtube dan izlediğim videolarda görmüştüm.controller'in vidalarını tuşlarını her şeyini çıkartıyor ve plastik kalıp üzerinde spray boyalar ile istediği renklere , şekillere sokabiliyorlar ... yapmak istiyorum bende . sadece bir kaç soru..

1-bin bir tane spray boya markası var , hangi marka ve nasıl bir boya almalıyım ?
    2-hani Xbox slimlerin trigger ları ve bumper lar ve kumandanın altındaki kısım siyah parlıyor ya , onu nasıl yapmışlar ? piano black olayını yani , bir parlatıcı filan mı var ?
    3-vidası çok garip , Türkiye' de ona bulabileceğim uygun bir tornavida mı acaba ? evdekilerin hiç biri olmadı da ...

ÖRNEK VİDEO :
    http://www.youtube.com/watch?v=f6eHDH2CKUc&feature=relmfu

sorularımı cevaplandırırsanız çok sevinirim , teşekkür ederim

Biraz resim :

Xbox ' ı custom yapmak ?

Xbox ' ı custom yapmak ?

Xbox ' ı custom yapmak ?

Xbox ' ı custom yapmak ?

Xbox ' ı custom yapmak ?

Xbox ' ı custom yapmak ?

Xbox ' ı custom yapmak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrugPoint -- 26 Ekim 2011; 22:37:59 >

• Gerçekten harika gözüküyorlar
  • vidaya bakmak daha önce hiç aklıma gelmemişti şimdi baktımda hakikaten o nasıl bir vida öyle ya dostum tavsiyem tornavidadan bulamazsan fazla zorlamada elinde falan kalır şimdi yazık olmasın güzelim gamepad e
  • kurşun içerikli boya kullanırsan ellerinde terlerse deriden kanserojen madde alırsın.
  • Son resimdeki beyaz gamepad ile pembenin kombinasyonu çok güzel olmuş. Kızım görmesin, hemen alalım diye tutturur. :)
  • Gösterdiklerinin hepsi prof çalışmalar öyle evde 2 tornavida 1 kutu sprey ile olacak iş değil,kaldıki boyasan bile çok iyi malzeme kullanıp prof bir çalışma yapman gerekir yoksa elinde kalır gamepad.
  • yapabileceğime inanıyorum aslında.tabi gamepad elimde kalırsada fena olur ...
  • 3. soruna cevap: 8 Numara Torx tornavida
  • şimdi öncelikle ordaki 7 tane kol dan rockstars olanı ve gears of war olanı özel yapım.onları unut önce bir sen.sonra bir hata ile 100 tl lik kolu çöpe atma ihtimalini göz önüne Al .
    bence vazgeç bu sevdadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoccoLix

yapabileceğime inanıyorum aslında.tabi gamepad elimde kalırsada fena olur ...

benzer bir plastik üzerinde dene. beğendim dersen yap. Kim tutar seni
  • bumper triger stick değişimi basitte boya badana işlerinin riski var siyah turuncu kombinasyon yapmak istiyorum parçaları nereden temin edebilirim ?
  • Aynen Torx'tur o tornavida ben de aradım zamanında ayrı alman gerek ama girişme bu işe bence o resimlerdekiler ya kolay ve o kadar iyi durmuyor ya da bayağı zor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

şimdi öncelikle ordaki 7 tane kol dan rockstars olanı ve gears of war olanı özel yapım.onları unut önce bir sen.sonra bir hata ile 100 tl lik kolu çöpe atma ihtimalini göz önüne Al .
    bence vazgeç bu sevdadan.

Özel yapım derken?
  • süper*
  • ya lanet olsun :)
  • Spray boya ayarında kalem bir bolya yok mudur ?
  • vardır sanırım denemiştim gamepad üzerinde . bir nokta koymuştum ... yarım saat bekledim sonra elime aldım ve bıraktım nokta silinmiş
  • peki o tornavida Koçtaş/Tekzen ' de bulunur mu ? ve ben Kayseri'deyim bunu da göz önünde bulundurarak cevap verin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoccoLix

vardır sanırım denemiştim gamepad üzerinde . bir nokta koymuştum ... yarım saat bekledim sonra elime aldım ve bıraktım nokta silinmiş

DAHA SONRA ELİNE BAKSAYDIN BİDE KEŞKE
  • baktım.aynısının tıpkısını geçirmiş elime...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.