|
Bildirim

|
İptal edip tepki koyan herkese teşekkür ederim. Türk tüketicisi olarak gerekli yerde gerekli tepkiyi gösterebilmemiz lazım. AB ve ABD'de tüketiciye köle olan firmalar burada kral kesiliyor.
|
|
Bu işler böyledir. Önce ucuza verip alıştırırlar sonra ver coşkuyu
|
|
27 yıllık uzatanlarla geçinip giderler artık
|
|
En azından tepkisini ortaya koyup iptal edenlere selam olsun.
|
|
ciddi ciddi xbox satıp tekrar ps5e geçmeyi düşünüyorum. 9600 TL yıllık online servise vermek akıl karı iş değil
|
|
Parasını basar oyunu alırım yahu bunlar oyunu da satmıyor resmen. Senede bir güzel oyun çıkacak kalanı çöp olacak ta ben deli gibi para basacağım..
|
|
BOYKOT
|
|
X box ın da bir avantajı kalmamıştır.
|
|
Bir önceki zam haberinde benim çağrım da buydu. Zammı hükümete bağlayıp beni suçlayanlar inşallah bir şeyleri anlamışlardır. Önce özneyle uğraşacaksın zamı yapan kim ona bakacaksın. Sonra istersen kimi suçlarsan suçla. İptal eden arkadaşları yürekten tebrik ediyorum sağolun varolun.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 2 Ekim 2025; 10:29:19 > |
|
Gskill 8X2 GB 3200 mhz/M2-500GB SDD/ 2*1TB SSD/Zotac RTX2060 V2 12GB +G435+G305+Apex 3 TKL /Asus VG258QR+Samsung 4K M70D Windows 10Pro-Custom Full Edit/Xbox Series S /game pass ultimate / hepsini boşver ..."Creative THX 550"... |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 2 Ekim 2025; 21:20:5 > |
|
|
&amp;#1576;&amp;#1587;&amp;#1605; &amp;#1575;&amp;#1604;&amp;#1604;&amp;#1607; &amp;#1575;&amp;#1604;&amp;#1585;&amp;#1581;&amp;#1605;&amp;#1606; &amp;#1575;&amp;#1604;&amp;#1585;&amp;#1581;&amp;#1610;&amp;#1605;
|
|
Psn:HeadBloodSteel//Gamertag:Fenerbahce4EVA//Gamertag:Th3M4NIMAL Referanslarım : razorr8 (Psn Hesap satın alındı)-DragMeToHell (Psn Hesap satın alındı)-DarkneXX (Psn Hesap satın alındı)-OldWolF3 (Psn Hesap Geçici Takaslandı)-kaaaantr (Psn Hesap Takaslandı)-harikaerif (Psn Hesap satın alındı)-InsomniacPen (Ds4 Satın Alındı)-Oppsional (Ps4 Satın Alındı)-taskang (Ps3 Satın Alındı)-DarkTranqlty (Psn Hesap satın alındı)-offbeat_ninja (Psn Hesap satın alındı)-turki5hmo (Psn Hesap satın alındı) |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the flying dutchman -- 2 Ekim 2025; 11:20:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|