Şimdi Ara

Xbox Game Pass iptallerinde patlama yaşandı; İptal sayfası yoğunluğa dayanamayıp çöktü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
6.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hep 3 yıllık alıyorumcular akaryakıta gelen zamlardan sonra 50 liralık alıyorumcular gibi. 3 yıl sonra üyeliğiniz bitince ne yapacaksınız bakalım. Aylık 1500-2000 lira veremeyeceğinize göre sistem sizler için de çöp olacak.. Ha şuan çöp olmuş ha 3 sene sonra. Kabul edin artık bu macera bitti. Ben kendimi kurtardım ayaklarını geçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ryzen 5900x / Asrock x570 Taichi / 16GB Vengeance Pro RGB 3800@CL16/ Asus PG278Q/ Gtx 1080ti / 960 Evo 500gb 660p 1TB WD Red Nas 8TB / TT Core X71tg / Nzxt Hue / SS Gold Strider 1200w / Be Quiet Dark Rock Pro 4
  • keşke flight simulatoru erken alsaydım

boş yapma kullanmadığından saçma yorum kasmışsın...

al bakalım cimcime seni:)))))

Xbox Game Pass iptallerinde patlama yaşandı; İptal sayfası yoğunluğa dayanamayıp çöktü
  • Beyler selamlar Series X konusuna da yazdım dün ama belki orada görmeyip burada gören olur. 799 TL çekti karttan işten dışı oldu biraz.. Çarşamba gecesi başka bir şey alayım derken limit arttırımı yaptım o hesaptan da 1-1,5 aydır üyelik almıyordum yenilenenin ödemeyi kapatmamışım. Yapı Kredi müşteri hizmetlerini aradım provizyonda iade edilecek bir şey gözükmüyor alım yaptığınız Microsoft daha size iade onayı sisteme girmemiş diyor böyle bir şey olabilir mi? Böyle bir şeyi başına denk gelen oldu mu? Hani aklıma yoğunluktan bu çok iptal yoğunluğundan dolayı sıraya mı aldılar diye düşünüyorum ama İnşallah öyledir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 3 Ekim 2025; 18:40:58 >

Pentax k5iis ; 18-135 WR , 50 1,7 A , Sigma 10-20

Sony SLR A900 ; Minolta 28-75 mm 2.8 DG , 35-105 Old
  • POOPY kullanıcısına yanıt

bence sence anlama zorluğu var. Ben bunu eski fiyattan 2027'ye kadar uzatmıştım. Hani yeni zamlandığı için arkadaş zammın normal olduğunıu söylediği için ona ithafen söylemiş 36 ay uzat demiş olabilir miyim?

Cimcime seni hadi biraz düşünmen için vakit tanıyorum sana:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

O şöyle olmuştur. Xbox Gamepass için yerel fiyatlandırma yapmıştır zaten, normalde Dolar bazında uyguna geliyordur. Malum bizde de Dolar her ne kadar çok baskılansa da yine de yerinde durmuyor. Eh adamlar da her gün market etiketi gibi fiyat değiştiremezler günlük. Bir fiyat belirleyince uzunca bir süre myle kalıyor. Süre uzadıkça Dolar karşılığı sürekli düşüyor, sürekli artan bir indirim gibi oluyor. Adamlar Dolar bazından %50 zam yapmış globalde. Eh bunun karşılığını TL olarak yazman lazım ama o da ne yerel fiyat + zamanla oluşan uçurumla yeni fiyat arasında uçurum oluyor. Dolayısıyla yeni fiyatta güncel Dolar fiyatı ve güncel kuru uyguladıklarında TR fiyatı haliyle oran olarak uçuyor. Bütün hikaye bundan, he bu arada fiyat yine yerel. Yoksa Ultimate'in globaldeki TL karşılığı aylık 800 TL değil 1250 TL şu an. Xbox Game Pass iptallerinde patlama yaşandı; İptal sayfası yoğunluğa dayanamayıp çöktü Benzer hikaye PS+ tarafında da olmuştu. Hatırlarsan bir ara bizde kurlar her gün 1-2 lira artıyordu, devslüasyon oluyordu günden güne. Ama PS+ abonelikleri uzun bir süredir sabit kalmıştı. En yüksek PS+ aboneliği yıllık 460 TL miydi neydi bak yıllık diyorum dikkat et. Bedava gibi bir şeydi. Sonra Sony yıllık fiyatlara Dolar bazında ufaktan bir zam yaptı, bu sırada Türkiye'deki fiyatlara zam+güncel kur fiyatları bi uygulandı fiyatlar birden 1600 TL'ye mi 2000'e mi ne çıkmıştı. Yani bedavadan biraz pahalıya alırken fiyatların birden gerçek değere yakın bir değere ulaşmasından ibaret.

• Fitgirl'e geçsin herkes. Bu şirketler açgözlülüklerinin bedelini ödemeli.

DRAMli SSD ve iyi bir işlemcin yoksa dediğin anlamsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 4 Ekim 2025; 16:39:5 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Biz 10 sene konut kredisi çekince psikolojimiz bozuluyor
    Millet 20 yıllık abonelik alıyo
    Ozamana kim öle kim kala

• 100 kişiden 50 kişi iptal etsede adamlar yine kazançlı çıkıyor. İptal tribine girenler adamlar için hiç birşey ifade etmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.