Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (761. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.086
Cevap
807
Favori
1.231.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mevcut aboneliğin olmaması yeterli.

• ilk sayfa da bilgiler mevcuttur. 1 pc 1 konsol. 2 konsol veya 2 pc aynı anda oynabilir(aynı oyunda oynanabilir. Ben oynadım.)gamepass kardeşlik mevzusu olarak forumda da birçok bilgi mevcut. İlk sayfada da vardır bilgi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

2025 Şubat'a kadar Gamepass Ultimate üyeliğim vardı, dayanamadım 1 yıl daha uzattım. 2026 Şubat'a fiksledik :)

Nays ile beraber güzel bir kombo oldu, geçen aydan kalan 100 tl iade hediye vardı zaten, bu alışverişten de 100 tl gelecek, 1 yıl uzatmaya toplamda 340 tl vermiş oldum. Güzel alışveriş oldu.

Gerisini 2026'daki TaKo düşünsün artık, ben görevimi yaptım  

mevcutu uzatmak icin nasil bir metot izledin tako hocam ? "mevcut uyelikler aboneligi tek tek alarak uzatabilir" yazilmis ama hangi aboneligi acaba tam bahsettigi anlamadim. ? 🙈

edit: buldum hocam, aylik 45 TL ultimate uzatma secenegi varmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 4 Temmuz 2023; 11:59:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Tabiki Game Pass Ultimate aboneliği... Hesapta GPU aboneliği var ve bitmesine çok varsa dönüştürme ile alınamayacağı için 36 aya kadar eksik olanlar tek tek aylık GPU'lar ile tamamlayabilir. Eğer mevcut GPU aboneliğin bitmesi çok yakınsa hesap-kitap yapar aboneliğini iptal ettirip sıfırdan dönüşüm ile 36 aylık alır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 4 Temmuz 2023; 11:36:47 >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    cok tesekkurler hocam. aylik 45 TL'den uzatilabiliyor boylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 4 Temmuz 2023; 11:59:31 >
  • gp ile tum ea oyunlarini da oynayabiliyoruz degil mi ..(battlefield , fifa, nba, need for speed..vb)

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Evet yazdığınız oyunları GPU ile beraber gelen EA Play abonmanlığı ile oynayabiliyorsunuz ama EA Play Pro'dan farkı olduğunu bilin; mesela Fifa'lar hemen çıktığı gibi EA Play Pro'ya gelir, EA Play'e ise daha sonra gibi..

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Evet, sizin gibi 2022 sonu 3 senelik yapmıştım, şimdi 6 ay daha uzattım. Üyeliğinizin sonunda Ultimate almış ve aboneliğinizi Ultimate'e çevirmişseniz, 2 adet 3 aylık falan alamazsınız artık. Sistem sadece Ultimate almaya izin veriyor, diğerlerini denediğinde abonelikte çakışma var diyerek reddediyor. Dolayısıyla 45'er liradan 6 adet Ultimate almanız lazım.

Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.

• 6 si son gun degil mi ..yarın mı yoksa.

nays ve isbank kampanyası da devam ediyor ?

• 2026 Hazirana kadar uzatıldı GAME PASS [ANA KONU] 

• 2024 ağustosa kadar uzattım bende 280 tl ye yeter oynamıyruz normalde ama işte oynayacağımız tutar bir de :D

• XanthiN kullanıcısına yanıt

O zaman 45x6 =270-TL ye 6 ay daha uzatacağız.

Nays ile alırsam %20 iade ediyor, 216-TL'ye geliyor, aylığı da 36-TL oluyor. Akşam halledeyim zam gelmeden.

Teşekkürler.

• Hiç gamepass kullanmadım, genelde steam ve ps5 de takılıyorum. Lazım olur diyerek aldım, var mı bimem gereken bişey ? Veya oyun öneriniz ? Teşekkürler

GAME PASS [ANA KONU]
  • Benimde 2.5 yıllık kalmıştı. 6 aylık daha alarak 3 yıla uzattım. GAME PASS [ANA KONU] 

• 6 adet ultimate i 44,90 dan alarak 6 ay daha uzattım, Haziran 2026 oldu, ödemeyi Nays ile yaptım.

"Teklifin süresi 1 gün içerisinde dolacak" yazıyor, almak veya uzatmak isteyenler kaçırmasın sakın.

• Beyler yanlışlıkla Live Goldun Aboneliği iptal etmişim, tekrar alıp tamamlayacağım, bu iptal olan aboneliğin ücretleri geri iade oluyor değil mi.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxa -- 4 Temmuz 2023; 22:37:36 >
  • Merhaba, ilk defa gamepass aldım ve kullanıcam. Bilgisayarıma xbox uygulamasını kurdum ama oyunların kurulacağı sürücüyü değiştiremiyorum. Farklı sürücü seçiyorum ama yine C sürücüsünü seçiyor. Nasıl oluyor bu ?;

GAME PASS [ANA KONU]
  • hDundar kullanıcısına yanıt
    Oradan değişmiyor bende de, oyun yüklerken sürücü seçiyorum öyle yüklüyorum.

• 
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.