< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (759. sayfa)

-
-
Merhaba,
Mevcut aboneliğinizi Xbox Game Pass Ultimate — Ultimate 1 Ay paketini 44,99 TL den tek tek alarak mı yaptınız?
-
13 aylık Live Gold alıp üzerine 1 aylık game pass ultimate alsam 13 aylık gpu üyeliğim olacak değilmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sadece pc de oynayacak olsak da (konsolum yok ) gene de 36 ay icin yada daha kısa sureler icin game pass ultimate almak zorundayiz degil mi ?
-
Gold satın alamıyorum neden acaba? Üyeliğim bitti.
-
bugün için en fazla 2 temmuz 2026'ya kadar uzatabilirsin, üyeliğinin başlangıcı örneğin 25 aralıksa, 25 haziran 2026'ya kadar ödemen en doğrusu, 2 temmuza kadar uzatmak istiyorsan son 7 gün için 1 aylık daha ödemen gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 2 Temmuz 2023; 14:18:58 > -
Evet...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xbox Live Gold, PC için ve Konsol için Game Pass abonelikleri sanırım maximum 13 ay alınabiliyor. Game Pass Ultimate ise 36 aya kadar alınabiliyor. Hesap kitap ile alınacak süre gözönünde bulundurarak en avantajlı olan seçilebilir.
Hocam 13 aylık kaç liraya geliyor, ultimate olması zorunlu değil
-
Arkadaşlar Pc de Gamepass kullanıyorum aylık çekiyordu. Nadiren oynuyorum ancak Starfield vs ilerisi için 3 yıllığa tamamlayacağım. Sorum şu hesabıms ekmesinden gördüğüm kadarıyla ultimate değil hesabım. Yani yeni bir abonelik oluşturmaksızın 35 ay normal +1 ultimate ile halihazırda kullandığım bu hesabı, 36 ay ultimate yapabilir miyim?
-
Arkadaşlar bunun hesabı çok kolay... Bu hesap türev, integral hesabı değil; hatta işçi-havuz hesabı bile sayılmaz. Bakkal hesabı ya hu. Biraz araştırın lütfen. Bakın bi daha yazıyorum:
- PC için (veya konsol için) Game Pass aylık alınabiliyor: 30₺
- Xbox Live Gold aylık ve üç aylık satılıyor; aylığı 30₺, üç aylığı ise 75₺'den alınıyor. Üç aylık alındığında aylığı 25₺'ye geliyor.
- 13 ay PC için (veya konsol için) Game Pass aldığınızda 13ay × 30₺ = 390₺
- Birebir dönüşüm ile önce üç aylık olan Xbox Live Gold'dan 4 kere sonra üzerine aylık Game Pass Ultimate bir kere alınca:
(4 × 75₺) + 45₺ = 345₺ eder (Aylığı 28,75₺ geliyor).
- 345₺ < 390₺'den. Demek ki neymiş 13 aylık alım için dönüşüm ile Game Pass Ultimate almak her bakımdan kârlıymış. Üstelik ULTIMATE...
Xbox Live Gold, PC için ve Konsol için Game Pass abonelikleri sanırım maximum 13 ay alınabiliyor. Game Pass Ultimate ise 36 aya kadar alınabiliyor. Sayfanın ilk mesajında yazan şekilde alımlar yaparak ilerleyin. En son adımda (35 aya ulaştığınızda) bir aylık Game Pass Ultimate alacağınızı unutmayın.
Mevcut Xbox Game Pass Ultimate aboneliği uzatmak
Merhaba,
Aralık 2024 e kadar olan mevcut aboneliğimi
https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/Xbox-Game-Pass-Ultimate/CFQ7TTC0KHS0?utm_campaign
linkinde bulunan Xbox Game Pass Ultimate — Ultimate 1 Ay - 44,99 TL üzerinden Mayıs 2026 ya kadar uzattım.
Burada dikkat edilmesi gereken husus, üyeliği bir kere uzat deyince otomatik olarak yenilemeyi açtığı için tekrar satın al yapamıyoruz.
Bunun için Hizmetler ve Abonelikler > Xbox Game Pass Ultimate > Otomatik yenilemeyi kapat dedikten sonra tekrar satın al yapmak gerekiyor. (Bunu her seferinde yapmak gerekiyor.)
*Bugün marketten 2-3 parçalık alışveriş yaptığımızda 500 TL oluyorsak kaçırılmayacak bir fırsat gibi duruyor. Özellikle yeni gelecek AAA oyunların da bu platformda ilk günden oynanacak olması gerçekten çok cazip kılıyor.
-
Çok teşekkürler, okuyacağım
-
Mevcutta 12 aylık PC Game Pass vardı. Üstüne 4 kere 3 aylık Live Gold ve 11 aylık Konsol Game Pass aldım. En son 1 aylık Game Pass Ultimate alarak 36 aya birleştirdim. En son GPU almanın dışında sıralamanın bir önemi yok anladığım kadarıyla. Bu fırsat köprüden önce son çıkış gibi adeta. Kaçıran maliyetine katlanır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar gamepass hiç kullanmadım, ama dursun kenarda diyerek 3 yıllık almaya karar verdim, sistemi de anladım. Soru; hangi kredi kartı veya ön ödemeli kart ile avantaj sağlanabilir ? Teşekkürler.
-
ben aldım 9 aylık pc üyeliğide ne oldu pc gamepass zam geldimi
-
Nays ile Xbox oyun ve abonelik alımlarında %20 iade veriyor. Nays İşbankası'nın bir hizmeti imiş, ben de bu vesile ile kullandım. Güzel bir hizmet; farklı zaman aralıkları ile bir oyun ve 6 defa aylık GPU aboneliği aldım. Sadece iki iade bayram tatiline takıldı yarın veya sonra takip edeceğim. İlk para yüklemede 20₺ veriyor mesela, referans olursanız 20'de siz kazanıyorsunuz. Referans için referans olan kişinin tel no'sunu istiyor. Bana da burada bir kişi referans olmuştu, ona kazandırdım. Düşünürseniz referans için özel mesajda tel no'mu gönderebilirim. Nays davetim:
https://www.naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&adj_label=d05ad82e-eaca-44db-b945-f8fd46589e87
Linke sağlıklı bir şekilde ulaşmak için linkin sonuna doğru &utm_ ile başlayan kısmı sonuna kadar seçip siliniz; dh'in otomatik attığı bir uzantı o, linkle ilgisi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 2 Temmuz 2023; 21:17:47 >
59,98 TL tutarında bende de fazla çekim oldu Hocam ne yapabiliriz. Ödeme anında hata verdi farklı bir kartla deneyin muhabbeti biliyorsun, sonrasında anında 59,98 TL yi çekti.Nays müşteri hizmetlerine yazdım biz bilemeyiz microsoft'u arayın diyorlar..Ne yapacağımı bilemiyorum.Mükerrer çekimmiş Nays MH nin söylediğine göre
-
Hesap özetinde öyle gözüksede normalde neyse onu çekiyor. Alımdan hemen sonra baktığınızda görürsünüz. Ve harcananlarını toplayıp yatırdığınızdan çıkararak bakiye kontrol edebilirsiniz. Müşteri hizmetlerinin bilgisi var, düzelteceğiz dediler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X