Enpara kartı üzerinden alımlarda %50 iade gözüküyor o şekilde aldım. |
GAME PASS [ANA KONU] (760. sayfa)

-
-
Benimde 2.5 yıllık ultimate gamepass üyeliğim vardı. 6 defa 1 ay şeklinde 45 TL den alarak 3 yıla tamamladım. 3 yıl kafamız rahat artık. 2028 yılına kadar Plus deluxe var. 2026 yılına kadar da gamepas ultimate üyeliği oldu.
-
1035 tlye 3 yıllık ultimate aldım. Bu yöntemi bulan ve diğer arkadaşlardan Allah razı olsun.
enpara sanal kredi kartında ne aldıysam onu çekti.
Kuveytturk sanal kartında(banka kartı) 779,8 tl'lik alişverişimde 985,47 tl bakiyemden eksildi. Aradım. Yurtdışı kaynak alışveriş olduğu için fazla çekiyor, gün sonunda döviz kuruna göre düzenleyip ona göre düşer dedi. Alışverişimi tl olarak yaptım dedim. Buna cevap vermedi.
kuveytturk'te varsayılan olarak 5000 tl ve günde 20 defa alışveriş yapma hakkı varmış. Diğer güne yeniilenir dedi mh. Blokeyi kaldırın desemde kaldırmadı.
-
Başka bir konuda yazmıştım buradan da paylaşayım.
2 gün önce ultimate aboneliğimi iptal ettiğim için geçmişteki 1 yıllık live gold aboneliğimi kaybettim. Meğerse ultimate iptal edilince herşey gidiyormuş. Amacım 36 aylık yapmaktı.
Bu sabah itibari ile tatil bitti ve microsoft desteğe telefon ile ulaştım. Ultimate dönüşümü sırasında zaten buna onay veriyorsunuz dedi konuştuğum arkadaş. Ancak 1 kereliğine yardımcı oluyoruz, tekrar aynı işlem gerçekleşirse yardımcı olamayız deyip 12 aylık live gold aboneliğimi yükledi. Hatta 1 ayı kullanmış olmama rağmen direk 12 ay yükledi hiç kesinti yapmadı.
Bu işlemden sonra 12 ay pc game pass, 11 ay da konsol gamepass alıp üstüme 1 aylık ultimate ile 2 temmuz 2026 ya kadar hesabımı uzattım.
Yeni bir üyelik açmama gerek olmadı. İptalden sonra dahi sorunsuz şekilde işlem gerçekleşti. Zaten microsoft destekteki arkadaş istersem tekrar ultimate dönüşümü yapabileceğimi belirtmişti.
Benim gibi sorun yaşayan arkadaşların bilgisine.
-
xbox ödemelerde hic sorun yok kontrol ettim kalan 7 ödemeyi de farklı bir kartla çektim.,ama nays ile odememede 25 ve 26. sırada xbox ödeme ekraninda hata aldim hata almama rağmen aninda 59.98 tl yani 2 aylik çekti nays hesabimdan, bu xbox odemelerimde görünmüyor tabi.Nays sıkıntı bu durumda nolacak bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Nays'da size tanımlanan kartın CVV (3 haneli güvenlik kodu) her kullanım için değişiyor ve değişim için 5dk geri doğru sayıyor sonra tekrar değiştiriyor, ona dikkat etmiş miydiniz? Ben kartı Microsoft hesabına kaydettikten sonra alım öncesi CVV'yi verilen rakamlarla değiştirip 5dk içinde alımı gerçekleştirdim. Bu şekilde 1 oyun, 6 adette 2'si farklı günler 4'ü aynı gün olacak şekilde GPU aldım. Tahsilatlar birebir TL olarak aynı olacak şekilde oluyor ama birgün sonra işlem geçmişinde fazla çekilmiş gibi görülüyor ama bakiyeyi kontrol ettiğinizde değişen bir tutar olmadığını görülüyor. Müşteri hizmetleri hatanın farkında olduklarını düzelteceklerini söylüyor. Hediye para olarak da aynı gün aldığım 4 GPU'nun 2'sinin Hediye Para'sı yatmadı; diğerlerinin hepsinin parası yattı. Müşteri hizleri alım günlerinden en fazla 3 gün sonra hesaba geçeceğini belirterek yarını işaret etti (oysa bu dört işlem taaa 22 Haziran'da yapılmış, 24'ünde ikisinin hediyesi ödenmiş). Neyse polemiğe girmemek için üstelemedim, zaten yazışarak anlaşmak da zor... Yarın veya öteki gün tekrar ararım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 3 Temmuz 2023; 22:28:39 >
Fiyat ne zaman artıyor arkadaşlar?
Çarşamba günü artacak.
ultimate 120 tl
pc gamepass 80 tl
yeni fiyatlar
-
Evet hocam dikkat etmistim,bakalim beklemedeyim bende
Ayın 16'sında sistemden kalkacak oyunlar:
- PAW Patrol Filmi: Macera Şehri'nin Sana İhtiyacı Var
- Exo One
-
Mevcut Ultimate aboneliğimi 45'er TL'den 6 ay daha uzattım. "Her alımdan sonra yinelenen ödemeyi kapat" muhabbetine gerek yokmuş.
Denildiği gibi, abonelik en fazla 3 senelik mevcut olacak şekilde izin veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 4 Temmuz 2023; 2:10:34 > -
-
Doğru gidiyorsun. Her birinden birer yıl alınca en son Ultimate ile üç üyeliği birleştirip 3 yıl yapıyorsun. Xbox Live zaten almışsın, PC Game Pass'i 12 aya tamamla. Sonrasında 11 ay Konsol Game Pass al. En son da 1 aylık Ultimate alınca Temmuz 2026 yazdığını ve birleştiğini göreceksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kron0S -- 4 Temmuz 2023; 2:48:6 >
Hocam yanlış anlamadıysam mevcuta ekleme mi yaptınız? Ben 2022 yılsonunda 3 yıllık almıştım, şuan 6 ay geçtiğini sayarsak 2 adet 3 aylık alıp yine 6 ay daha uzatabiliyor muyum yani? Eğer öyleyse hemen yapayım akşama.
-
Sadece pc de oynuyorum hangi sürümü almam gerekir?
Sagolun hocam dediginiz gibi hallettim. Kart guvenlik uyarisi verdi 30 ayda kaldim. 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullandigim bir hotmail hesabi var bu hesabin daha once Gamepass alip almadigini ogrenmenin yolu var mi ?
3 sene icin, daha once alinmamiş hesap lazim diye hatirliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
satın aldığım oyunları yeğenimde kendi xboxunda oynayabilsin istiyorum, aynı anda ikimiz aynı oyunu aynı anda oynayamıyoruz sanırım bunun dışında bir eksisi var mıdır?
-
Microsoft hesabınıza girip Abonelik ve Sipariş geçmişinizden görebilirsiniz.
Ayrıca öyle bir şartda yok, birebir dönüşüm için sadece mevcut bir Game Pass Ultimate hesabı olmaması gerekiyor. Hatta az bir zamanı kalmış mevcut GPU aboneliğini iptal ettirip aynı hesaba yeniden birebir dönüştürme yöntemi ile 36 ay alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 4 Temmuz 2023; 10:40:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X