PATLATILAN BALON: 0
BALONLARI KAPAT
F

Çavuş
25 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 115 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Monster laptobum var.

11400 islemci
3050ti ekran karti
16 gb ram
512 gb ssd

Genel ozellikleri bu sekilde. Fakat oyunlarda pek verim alamiyorum. Arkadastaki 1650ti ekran kartli laptop daha akici oynaniyor. Ayarlari en dusuge aliyorum, ekran kartini guncelledim. Oyun ici onerilen ayarlari yaptik fakat ozellikle age of empires 4 te cok donuk donuk gecisler oluyor. Sizce sorun nedir ne yapmam gerekir fikri onerisi olan varmi ?
Vestel elimdeki eski 8 senelik tv alarak asagida 2 televizyondan birini vermeyi teklif etti. Fiyatlari ve modelleri asagidaki gibidir. Sizce hangisini tercih etmem daha saglikli olur ? Yada boyle birseye hic kalkismayayim mi ?

Netflix ve youtube ozelligi olsun istedigim icin stoklarinda olan bu 2 modeli sundular.

Bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirse cok sevinirim.

Finlux 49fx620fa 1112₺
Hitachi 43ht6060fd 1344₺
Bebegimizin fotograflarini ve videolarini depolamak icin bir harddisk alacagim fakat cok fazla anlamiyorum. Biraz arastirdim ve bize fiyat ve boyut olarak uygun olarak asagidaki modelleri buldum.

Bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz ? Yada bunlardan baska tavsiye edebileceginiz model varmidir ?

2 yıldır kullandığım Süperonline aboneliğim 30 martta bitiyor. Şuan sunulan teklifler çok uçuk rakamlar. 24 mbps 124 tl fiyat çekiyorlar. Türknet ve Millenicom arasında kararsız kaldım. İstanbul/Güngören ikamet ediyorum. Türknetten sorguladığımda 35 mbps hız alabilceğim 15 tl farkla 75 mbps çıkarabileceğim söylenmekte. Millenicomdan sorguladığımda 75 mbps hız alabileceğimi gösteriyor. Bu hızları alabilmem mümkünmüdür ? Şuanda Superonline VDSL kullanıyorum ve 24 mbps paketim var 15-19 arasında hızlar alıyorum ortalama.

Turknete yada millenicoma geçip pişmanlık yaşarmıyım ? Çok fazla şikayet okuyorum port sorunu, müşteri hizmetleri sorunu ve bağlantı sorunları gibi. Süperonline 2 yıldır sorunsuz sıkıntısız olarak kullanmaktayım, aynı hat üzerinden olacağı için bu şekilde devam edirmiyim ?

Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Silinebilir
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 477
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 13.163 (Bu ay: 159)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 209 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.