Taktik sadece ultimate için oluyor. 12 aylık Live gold ve diğer 12 aylık game pass ürünlerini 1 aylık ultimate alarak maksimum 3 yıllık ultimate’e dönüştürebiliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (756. sayfa)

-
-
Bir kısmını da nays ile ödeyerek yaptık, bir AAA oyun parası.
-
Ne kadar kaldı teklif süresinin bitmesine
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sayfaya göre 6 gün kaldı.
www.xbox.com
Xbox Game Pass Ultimate — Ultimate 1 Ay ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0 -
Arkadaşlar pc oyunlarında oyun sürüm bilgisi nerden görüyoruz, mesela ac originis ama hiç birinde bulamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben sadece pc de oynayacagim xbox yok gene de 3 yıllık aldigimda ultimate almaliyim ve fiyat gene 1000 kusurlere gelicek degil mi ?
peki steam de satilan yıllık ea play ile game pass ile gelen ea play arasinda fark nedir ?
-
Benim 2 seneden fazla devam edecek olan ultimate üyeliğim var. Anladığım kadarıyla sadece ay ay ultimate almam gerekiyor. Ancak 1 ay yerine 3 veya 6 aylık ultimate satılıyor mu microsoft sitesinde. Geçen sefer xbox gold'ları bir yöntemle ay ay almak yerine 6 aylık basabilmiştim mesela.
-
Yok maalesef, GPU abonelikler mecburen ay ay alınıyor. Benimde 6 ay eksiğim vardı, o şekilde tamamladım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hiç bir oyunda göremiyorum + olarak varsa tam link verebilirmisin ac origins gamepass versiyon için
-
origins te ana menüde hesabına girerken yazıyor kaç saat oynadığın.
-
O iş tamam 30 Haziran 2026ya kadar helalleştik Microsoft’la konuyu açan öne çıkaranlardan Allah razı olsun
Kaç saati sormuyorum oyun un versiyonu nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zam ile ilgili resmi mail duyuru vs varmı
4. live gold'u alırken https://www.xbox.com/tr-TR/live/gold# bu sayfadan direkt alamıyorum beni aşağıdaki yere yönlendiriyor. 3 ay uzatsam aynı işlevi mi görecek?
-
Aynı işlevde sorun yok, ordan da devam edebilirsin.
İlk kez PC'de Xbox kullanmak üzere adımları takip ettim ve sorunsuz 36 ay satın aldım. Ancak XBox uygulamasını çalıştırınca her seferinde Gaming Services uygulamasının yüklü olmadığını söylüyor ve yüklüyor, sonra yine aynı hatayı verip döngüye giriyor. Halbuki Gaming Services yüklü ve servisi çalışır vaziyette.
İnternette ve özellikle Reddit'te çok yoğun tartışılan bir konu.İki uygulamayı kaldırıp tekrar kurmak, uygulamaları resetlemek gibi çözümlerle sorunu giderdiğini söyleyenler de var, benim gibi önerilen tüm yöntemleri deneyip sorunu çözemeyenler de var. Bu şekilde hiçbir XBox oyununu yükleyemiyorum, sadece Origin uygulaması ayrı olduğu için ondaki oyunları kurabildim. Windows 11 X64, son güncellemeler yüklü.
https://www.reddit.com/search/?q=xbox%20%22Gaming%20Services%22
Bu sorunu yaşayan oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 1 Temmuz 2023; 17:35:47 > -
"games with gold" ile verilen oyunları gpu ile neden alamıyorum?
-
Ben de şu an tek tek 44,99 ödeyerek aboneliğimi 3 yıla tamamlamaya çalışıyorum. 10 tane aldım, 5 tane daha alacağım ama kart bloke olur mu acaba diye biraz ara vereyim dedim 😁
Yöntem için teşekkürler arkadaşlar.
Arka arkaya 35 tane aldım sıkıntı çıkmadı hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X