Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (757. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.091
Cevap
806
Favori
1.232.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi ya, o zaman devam 😁👍🏼

Eda: Operasyon tamam. Haziran 2026'ya kadar uzattık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 1 Temmuz 2023; 18:43:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cahilce bir soru;

ben de xbox almayi düsünüyorum, hazir böyle bir konu varken alayim bu üyelikten.

Ancak suan elimde xbox yok, simdiden browser üzerinden alabilir miyim? Yeni bir hesap olusturacagim, hic bir seyim yok xbox ile ilgili.

edit: bir de hangi xbox'u tavsiye edersiniz bu game pass'i aldiktan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertan2002 -- 1 Temmuz 2023; 18:45:5 >
  • ertan2002 kullanıcısına yanıt

Microsoft üyeliğiniz olsun yeter. Konuda verilen bilgiler doğrultusunda üyelik alımı yapabilirsiniz. Günde bir kaç saat oynarım öyle uzun saatler oynayıp detaylara çok takılmam, hızlı bir şekilde güncel oyunları oynayayım derseniz Xbox Series S yeterli. Ama oyun deneyiminde görsel kalite çok önemliyse ve bütçeniz varsa Series X alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

cevap icin tesekkürler, o zaman satin alayim. Fiyatlara baktim ben yurtdisinda yasiyorum yari fiyatina geliyor xbox x serisi nerdeyse. Hatta sahibinden.com gibi bir site var, birisi cok daha ucuza sifir garantili ürün satiyor. O yüzden alirsam büyük ihtimalle x serisinden alirim.

Zaten Game Pass işlemlerini PC'den browser aracılığı ile yapılması tavsiye edilir.
    Alacağınız Xbox öncelikle yeni nesil Series S veya X olsun ki yeni çıkan/çıkacak oyunları oynayabilesiniz. Series S ve X arasında donanımsal fark olduğu gibi fiyat farkıda var. Series S 1080p (FHD) için Series X 2160p (4K) için tavsiye edilir. Bu noktada konsolu bağlayacağınız görüntüleme cihazı önem arzediyor. Monitör veya FHD TV'de oynayacaksanız Series S işinizi görecektir ama 4K TV'de oynayacaksanız bazı oyunlarda çözünürlük gözünüze batabilir. Ayrıca Series X 1TB hafıza ile gelirken Series S 512GB hafıza ile geliyor (son Microsoft showcase sunumunda 1TB'lık siyah Series S müjdesi verildi ama bizim mağazalara ne zaman düşer, belirsiz). 512GB hafıza bir süre sonra yetersiz kalacak; özel hafıza genişletme kartları da oldukça pahalı (Series X|S için geliştirilmiş oyunlar USB3.1 bile olsa harici HDD'den oynanamıyor. Eski nesil One X, One, 360, orijinal Xbox oyunları HDD'den oynanabilir; Series X|S oyunları ise sadece depolanabilir, oynanacağı zaman dahili depolamaya taşınır/kopyalanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 1 Temmuz 2023; 19:3:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

detayli cevap icin tesekkürler, 75 inc bir LG tv (mini led hediye etti bana internet saglayici firma o yüzden 4k olmasi mantikli olur. Büyük ihtimalle X serisi alacagim. Ama yeni nesil layini bilmiyordum. Bir kodu vs var mi bunun ?

adamin sattigi ürün bu ama her hangi bir yeni nesil olup olmadigina dair bir sey göremedim

GAME PASS [ANA KONU]

GAME PASS [ANA KONU]

GAME PASS [ANA KONU]
    Yurtdışında yaşadığınızı belirtmişsiniz. Bu sayfada bahsedilen ücretlendirme Türkiye için geçerli. Sizin yaşadığınız ülkeye göre fiyatlandırma farklı olacaktır. Hatta Xbox Live Gold'ları bizde olmayan 12 aylık planla alabilir, 3 defa alım yapıp üstüne 1 aylık Game Pass Ultimate ile tüm XLG sürelerini bire bir Game Pass Ultimate'e çevirebilirsiniz.
    Diğer yandan etik buluyorsanız Türkiye'den birine daha ucuza alım yaptırıp hesap ve şifreyi orda konsolunuza girersiniz. Etik buluyordanız tabi... Bunu vurgulamamın bir sebebide bu türlü alımların bize dezavantaj olarak dönmesi; örneğin 12 aylık Xbox Live Gold planı ülkemize özel kaldırıldı, kod şeklinde alma uygulaması kaldırıldı gibi... Microsoft'un açıklaması bazı ülkelerin (özellikle Rusya) ülkemiz üzerinden düşük fiyatla Game Pass abonelikleri alması...

acikcasi hic girip denemedigim icin fiyat bilgisi nedir nasildir hic fikrim yok. Yani bu konudaki sanirim en cahil kisilerden biriyim :) en son fifa 2001 oyunu oynamis ondan sonra da biraz gta 5 mi ne oynamis biriyim onun disinda oyunlarla ilgili hic fikrim yok, hayatimda hic konsol sahibi de olmadim, cocukken atarim vardi :)

suan bahsettiginiz gold paketler, ultimate paketler inanin bir gram fikrim yok. Zaman bulunca arastiracagim.

Dediginiz gibi buradaki fiyatlanmalar farkli olabilir, eger cok pahaliya gelecekse o zaman almam, zaten cok oyun oynayan biri degilim, ara bir can sikintisi icin oynarim diye düsündüm.

Fotoğrafını paylaştığınız Series X'dir.
    Series en güncel nesildir, X ve S diye iki versiyonu var. One ondan önceki nesildir; orjinal One, One S ve One X diye üç versiyonu vardır. Bu nesilde One X 4K TV'lerde oyun oynama hedefli özel versiyondur bazı oyunlar One X versiyon için güçlendirilmiştir. Daha önceki nesil ise 360 diye geçer. İlk nesil ise orijinal Xbox diye geçer. Xbox oyunlarında geriye doğru uyumluluk söz sonusu olduğu için bunları bilmenizde fayda var; mağazada sık sık karşılaşacağınız bu şekilde tanımlamalar olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 1 Temmuz 2023; 19:26:5 >

tamamdir cok tesekkürler, garantisini sordum kisiye, eger 2 yil civariysa hala garantisi o zaman bu ürünü alayim. Su paket olayina da müsait oldugumda bakacagim fiyatlar nasil cikacak

Game Pass konusunda genel bilgi almak adına ilk mesajı okuyabilir; tanımlamaları öğrenebilirsiniz.
    Konsol alacaksanız Game Pass işini bir an önce halledin çünkü global olarak 4 gün sonra fiyatlar değişecek; resmi açıklama yapıldı, ülke ülke yeni fiyatlandırma tablo şeklinde verildi: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156123501

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 1 Temmuz 2023; 19:35:55 >
  • Benım uyelık 25 aralık 2025te bitiyor.Bu üyeliği zam gelmeden 6 ay daha uzatabilirmiyim ?

öncelikle yazdigin degerli bilgilendirmeler icin cok ama cok tesekkür ederim, sayedende cok cabuk sürede bir sürü sey kafamda oturdu :)

simdi konudaki linke girince bende de 74 lira gözüktü, acaba login oldugum email hesabi türkiye'de actigim icin mi bilmiyorum.

neyse gizli pencereyle google'dan isvicre sayfasini arattim, 12 aylik göremedim ayrica fiyat cok daha pahali. Full time oyun oynasam belki mantikli olur ama ayda yilda bir oyun oynayacak biri icin sacma fiyatlar

GAME PASS [ANA KONU]

simdi ben konudaki yönergeleri takip ederek alabilir miyim? ekstra bir sey yapmam gerekiyor mu? yani yurtdisinda olmamin avantaji / dezavantaji var mi

• 1 senelik üyelik istiyorum sadece, bunun için 4 defa xlg alıp bir kere game pass ultimate almam yeterli mi?

Evet, büyük ihtimal login olduğunuz hesaptan dolayıdır. Denemek lazım, satın alım için kullanacağınız kart yurtdışı ise alım yaptırmayabilir. Etik buluyorsanız ya Türkiye'den bir kart kullanmalı veya hesap bilgilerini verip Türkiye'den birine bu işlem yaptırılmalı.
    Yurtdışında konsol uygun fiyatta (Avrupa'da 500€, bizde TL olarak 2 katı fiyatta...)
    Yurtiçinde ise Game Pass uygun fiyatta diyebilirim...

• Gudik. kullanıcısına yanıt
    Evet; bu şekilde bir alımda 12+1 ay GPU aboneliğiniz olmuş olur...

• Evet; 6 kere alacağınız aylığı 45 TL olan Game Pass Ultimate planı ile uzatabilirsiniz.

Teşekkür ediyorum 01.08.2024 tarihine kadar GPU aboneliğim oldu iyi bayramlar.

• 2025 Şubat'a kadar Gamepass Ultimate üyeliğim vardı, dayanamadım 1 yıl daha uzattım. 2026 Şubat'a fiksledik :)

Nays ile beraber güzel bir kombo oldu, geçen aydan kalan 100 tl iade hediye vardı zaten, bu alışverişten de 100 tl gelecek, 1 yıl uzatmaya toplamda 340 tl vermiş oldum. Güzel alışveriş oldu.

Gerisini 2026'daki TaKo düşünsün artık, ben görevimi yaptım GAME PASS [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.