Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (721. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.090
Cevap
807
Favori
1.232.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 719720721722723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

normal gamepassta var ama bende gözükmedi.

• Merhabalar, konsol da ve pc de aynı anda aynı oyunu online oynamak mumkunmu? Mesela benim hesap ile bf2042 yi hem pc hem konsol da oynayabilirmiyim? Eğer oynayabiliyorsak nasıl olacak aynı kişi 2 farklı cihazla mı bağlanmış olacak aynı server a?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah FIFA 23 ü indirdim, henüz oyunu açmadım, bende bir sorun yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

game pass uygulaması üzerinden mi indirdiniz, ea play uygulaması üzerinden mi indirdiniz?

game pass'e dahil ea oyunlarını game passten mi indirmeliyiz yoksa ea play uygulamasından mı, ben game pass üzerinden indiremedim fifa 23'ü, şimdi ea play üzerinden indiriyorum.

• Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Zaten ea play uygulamasına yönlendiriyor pc'de, genel olarak bu fifa'lar falan ea play'e eklendiği için ea play'de gamepass kütüphanesinde olduğu için ea play içerisinde ücretli olarak gözükmüyor gamepass sahiplerine. Ea play uygulamasına da gamepass ile giriş yaptığımız için sorun olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 18 Mayıs 2023; 17:17:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Xbox uygulamasında zaten EA üzerinden aç diye ibare var. Yükle deseniz bile EA play açılıyor, oradan indirmeye başlıyor. EA oyunları EA play üzerinden gidiyor yani.

• teşekkürler arkadaşlar, indirdim oyuna girdim sorunsuz çalıştı. bu versiyonda ultimate team var mı acaba?

• Merhabalar, bugün aranıza katıldım. 13 aylık alımı yaptım ve ultimate'e geçtim.

şunu nasıl yapacağız tam olarak?

Ok ile gösterdiğime basıp işlemleri tekrar mı yapacağım? 2-3 yıllık aboneliği önerir misiniz?

GAME PASS [ANA KONU]

3 yıllık üyelik yine alınabilir.

Alıntı

metni:
    3 yıllık yine alınabilir. Biraz farklı şeyler yapacaksınız. Şöyle ki :13 aylık live gold özelinde yapıldı: 300 TL ye dönüşüm işlemi gerçekleştirdiniz. Bundan sonra yenilenen aboneliği kapat tekrar Ultimate sayfasına gelip uzat diyorsunuz. Bunu tekrar tekrar yapıyorsunuz. 23x45: 1035 = 1400₺ civarına tüm işlemler tamamlanmış oluyor. Anladığım kadarıyla 13 aylık yeni sınır, live gold özelinde gerçekleşti. XGPU yine aynı sınırında duruyor.
  • aschil kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevap için. Hem yeni olduğumdan hem de yorgun olduğumdan anlayamıyorum sanırım.

Aboneliği kapatmak tam olarak şu mu? Abonelik iptal / Cancel subscription.

Bunu yaptıktan sonra da tekrar üçer aylık gold live alıp 13 ay olduktan sonra tekrar Game Pass ultimate almak.

Bu doğru mu? kusura bakmayın, yanlış yapmak istemiyorum.

GAME PASS [ANA KONU]
  • Teşekkürler. Deneyeceğim.

Kontroller için kılıf önerisi olan var mı?

• Arkadaşlar 12 aylık+ultimate alıcam pc de oynamıyorum ultimate almadan 3 yıllık yapma gibi bir durumum varmı

• Dostlar merhaba, zamanında aldığım 2 yıllık gamepass aboneliğim 4 gün sonra bitecek. Bittikten sonra aynı hesaptan yine 36 ay live gold + 1 ay gpu alırsam yine bu komboyu yapabiliyor muyum? Yinelenen ödemem kapalı zaten şuan. Daha önce sorulduysa kusura bakmayın sorular da karışık tam olarak ne sorulduğunu anlayamıyorum.

• Merhaba, oğlum sayesinde 37 yaşında konsol sahibi oldum GAME PASS [ANA KONU] Sadece konsolda kullanmak için en hesaplı gamepass nasıl alabilirim?

• Hocam bri şey sormak istiyorum, hepsiburada üzerinden nethouse satıcısından ya da hepsiburada satıcıdan 12 aylık 2 adet kod alsam + xbox series s üzerinden 1 aylık ultimate alsam 25 ay olarak oluyor değil mi bir sorun olmaz bir de bu hesabı ben xbox üzerinden bir kişi de bilgisayar üzerinden istediği oyunları indirip eş zamanlı ben xbox ta oynarken o da istediği gibi pc de oynayabilir değil mi? Teşekkürler

• memrekaya kullanıcısına yanıt

Dönüştürme 1e1 oranında 12+1 ile sınırlanmış. Üzerini yinelenen ödeme kapama işlemiyle 36ya kadar uzatabiliyorsun. Bende yapacağım ama ben aktif ultimate üyeliğimin üzerini tamamlayacağım

• aschil kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

12+1 live gold ve üzerinde 1 ay ultimate aldım. Ultimate'in otomatik yenilemesini kapattım.

Tekrar 12+1 live gold üyeliği yaptıktan sonra 1 ay ultimate almaya çalışıyorum ancak olmuyor.

Burada atladığım bir yer var sanırım. Yardımcı olabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 719720721722723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.