Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (709. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.081
Cevap
807
Favori
1.231.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mount and Blade gelmiş dün indirdim. İlk çıktığında biraz oynamıştım PCde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

artık çalışmıyor sanırım ne yaptıysam 12 aylık seçenek gelmedi

• xenix kullanıcısına yanıt
    Tek seferde 12 aylık XLG alınamıyor (bir ara web sitesinde açık vardı, alan o zaman aldı sonra açığı kapadılar). Zaten alıntı yaptığınız mesajımda tek seferde 12 aylık XLG alımından bahsetmiyordum. Üst üste 3'er aylık XLG'lardan alıp istediğiniz süreyi tamamladıktan sonra üzerine 1 aylık GPU alarak XLG toplam sürelerini birebir GPU'ya dönüştürebilirsiniz. Bu yöntem devam ediyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    hocam ben bişey sorayım.dediğiniz sekilde yaparken ilk 3 aylık aldıktan sonra tekrar 3 aylık açılmıyor.aboneliği yönet diyor satınalma seçeneği çıkmıyor

• emirbaran01 kullanıcısına yanıt
    ⚠️ Her 3 aylık XLG alımından sonra çıkan Aboneliği Yönet yolu ile abonelik bilgilerinize gidip "Yinelenen Ödemeyi Kapat" yapmalısınız. Ondan sonra tekrar satın alıma imkan veriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 21 Şubat 2023; 13:54:31 >
    teşekkürler hocam.deniyecem

• Arkadaşlar atomic hearts indirdim game passten. Ama türkçe yama için xbox dosyalarına erişemiyorum. Oyun açılıyor ama dosya konumunda bulamıyorum. 0 bayt diyor hiç dosyalar görünmüyor. Halbuki önceden açıktı. Başka oyuna tr yama da yaptım. Ne yapsam bulamadım çözümü, yardımcı olur musunuz.

• Konsolda ultimate var. Aynı üyeliği PC'de kullanabiliyorum ama kardeşlik olarak bir türlü yapamadım. Biraderin hesabını xboxa ekledim ama o da PC'de kullanacak bir türlü ortak kardeşlik yapamadık. Çıldıracağım :(

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/98908379

Kardeşlik hesabı konusunda P1 ve P2 durumunu tekrar inceleyin. Kardeşlik hiç yapmadım, gerek duymadım ama yazıdaki tanımlamadan anladığım şu: P1 hesabı PC'de kullanır ve hesabını ilgili konsolda giriş Xbox'ı yapar. P2 ise bu konsolda kendi hesabı ile oynar.

üstad faydalandım teşekkür ederim. 36 aylık gpu üyeliğine 945 tl vermiş olduk, aylık 26.25 tl. mevcut koşullarda güzel fiyat.

• Xbox ultmate abonelik alcam 12 aylık illa xbox mı olması lazım kodu bilgisayardda kulanarak oyun oynayabilirmiyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öyle bir şart yok. Xbox uygulamasını kullanarak PC'de de Ultimate abonelik hizmetini kullanabilir, kütüphanedeki oyunları oynayabilirsiniz.

• Xbox Live Gold ve GPU aboneliklerimi yurtdışına taşınınca da kullanabiliyor muyum? Bilen var mı acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • coaxem kullanıcısına yanıt
    Taşınır, sorun olmaz. Taşımadan sonra o ülkenin banka kartları kullanılarak alışverişler yapılabilir.

• Gamepass'te steam'deki gibi oynadığımız süreyi gösteren bir sistem var mı?

• 007emin 0 kullanıcısına yanıt
    Kastettiğiniz her oyun için ayrı ayrı oynama süresi ise Xbox uygulamasında her oyun için istatistiklere girdiğinizde oynama sürenizi görürsünüz. Örnek Xbox mobil uygulamasından:
    GAME PASS [ANA KONU]

hocam uygulamada nerede bu ekran, yazmissin da ama bulamadim.

edit: buldum, tesekkurler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 25 Şubat 2023; 22:38:30 >

Teşekkürler. Mobil uygulamada buldum ama bulmak içinde bayağı uğraştım. Aynı yol ile pc üzerindende buldum. Ancak steam'deki kolaylıktan olsa gerek, gamepass üzerinden bu bilgiyi bulmak bayağı zor.

• Yıllık gamepass nasıl alıyoruz satın alma sayfasında göremedik

• Arkadaşlar 3 yıllık işini Pc olmadan satın alabiliyor muyuz ? Önceden telefonla falan müşteri hizmetleri üzerinden alınabiliyordu sanırım. Elimde bir PC yok, acaba tablet üzerinden vs satın alma işlemlerini halledebiliyor muyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.