< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (708. sayfa)

-
-
3 senelik yaptım teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Cities Skylines'a zaten sahip olanlara ücretsiz verilecekmiş sanırım. Konsol versiyonu çok kısıtlıydı, olsun diye mod koymuşlardı, sadece tek tek binalar var ve 500 mb mod indirme sınırı vardı (gerçi gereksiz binalarla 500 mb'ı doldurmak pek mümkün değil). Umarım o kısım geliştirilmiştir, en çok gerekli kısım orası aslında ama genel iyileştirmeler de iyi gibi gözüküyor. 16 bölgeden 25 bölgeye çıkılması zaten gayet iyi, pc'de mod ile 81 bölgenin hepsi açılabiliyordu ve pc'yi çok zorlasa da keyif veriyordu o özgürlük. Şu an için en azından elimizdeki konsolların gücünü düzgünce kullanması yeterli olur, pc deneyimi sunmaları zaten pek mümkün değil çünkü pc'de bile belli bir popülasyon ve çeşitlilikten sonra oyun Allah'a emanet ilerliyor performans olarak. Şehire ya hiç zoom yapmamak gerekiyor (ki mümkün değil bu durum) ya da popülasyonu olabildiğince yaymadan gelişmek gerekiyor ve zor olan da bu.
Cities Skylines Remastered'i sayenizde ilk kez görmüş oldum, bilgilendirme için teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 8 Şubat 2023; 20:31:15 >
Dostum selam. 3 senelik nasıl aldın paylaşabilir misin. Benim üyeliğim 3 gün önce bitti şu an aktif bir üyeliğim yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu mesajımı ve sonraki mesaj zincirini okuyun nasıl yapılacağı anlatmıştım:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155009052
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 9 Şubat 2023; 1:30:3 >
bannerlord
atomic heart
shadow warrior 3
wo long
1 ayda gamepass oyunları. bomba gibi hangi oyunu oynayacağız şaşırdım. Konsola aldığım oyunların çoğuna sıra gelmedi, keşke almasaymışım diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 9 Şubat 2023; 2:1:42 > -
Shadow Warrior 3'ü oynayamayan varsa tavsiye ederim. Plus ile gelmişti bitirmiştim çok keyifli oyun. Doom gibi tarzı.
-
ne demek hocam. Ocak ayından sonra en azından xbox sahiplernini yüzü şubat ayında biraz olsun güldü gibi geldi bana. güzel oyunlar çıktı..
-
Bende oyunsuzluktan hogwarts legacy alacaktım. ama gamepasse gelen oyunları görünce biraz bekleme kararı aldım. hem indirime girer hemde çıkan oyunları oynama fırsatımız olur.. güzel bir şubat ayı süreci bizi bekliyor
-
Xbox ı alalı 2 hafta oluyor, Gamepass sağolsun hiç ne oynayacağım demedim. A Plague Tale bitti. High On Life a başladım. Daha Hi-Fi Rush var. Atomic Heart geliyor yakında. Çocuk Lego Star Wars u bitirdi, bayıldı oyuna. 3 yıllık ödedeiğim parayı daha 1 ay olmadan fazlasıyla çıkardım. İyiki varsın Gamepass💚
Arkadaşlar pcde uzun süreli gamepass alma yöntemi hala devam ediyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Game pass pcde sorun yaşayan var mı şu an
fifa 23 red dead redemption 2 witcher 3 hitman gibi oyunları oynamak için xbox aldım.
fifa online oynarım cross olarak onun dışında diğerleri ilerlemeli oyunlar zaten.
bunun için hangi game pass üyeliği almalıyım? live gold kesin almam gerekiyor sanırım online için.
-
live gold her türlü alman gerekiyor. gamepass ultimate alırsan hem live gold hemde gamepass den yararlanabiliyorsun. o yüzden gamepass ultimate almanı tavsiye ederim. saydığın oyunlarda sadece hitman vardı galiba gamepassde diğerlerini ayrı olarak satın alman gerekecek. Gamapessde şuan fifa 22 var. ama fifa 23 de mayıs haziran gibi gamepasse eklenir. Benim düşüncem gamepass ultimate al. hem live gold dan yararlanırsın hemde gamepasse güzel oyunlar geliyor onları denemiş olursun.. Forumda biraz gezersen uyguna 3 yıla kadar alabildiğin yöntemler var
-
Birebir dönüştürme ile her zaman kârda oluyorsunuz. Birebir dönüştürme: Game Pass üyeliği olmayan veya bitmiş hesaba 36 aya kadar Xbox Live Gold alıp üzerine bir aylık Game Pass Ultimate alarak tüm süreleri birebir GPU'a dönüştürme yöntemidir.
3 aylık XLG 75 TL olup aylığı 25 TL'ye geliyor. 1 aylık GPU ise 45 TL.
Diyelim 3 aylık XLG aldınız (parça parça 36 aya kadar alabilirsiniz), üzerine 1 aylık GPU aldınız; toplamda 4 aylık GPU'nuz 120 TL'ye mal oluyor ki aylığı 30 TL'ye denk gelmiş oluyor. Sonradan uzatılamadığından max süre olan 3 yıl (36 ay) kadar XLG alıp son adımda 1 aylık GPU almak tavsiye edilir.
Uygulama adımları için şu mesajımı ve sonraki mesaj zincirini okuyun nasıl yapılacağı anlatmıştım:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155009052
Arkadaşlar merhaba. 3 yıllık gamepas ultimate aboneliği alınca, 3 yıl boyunca Ea Access üyeliğinede sahip oluyoruz değil mi ?
Evet doğru hocam. Ultımate onemli.
-
3 yıl boyunca es access’e sahip olacaksın diye bir şey yok EA-Microsoft arasındaki anlaşma atıyorum 2 yıl sonra biterse ve tekrar anlaşamazlarsa muhtemelen gamepassde ea oyunlarını oynayamayız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondraper -- 14 Şubat 2023; 14:33:48 >
Ee tabi orası öyle hocam. Anlaşma biterse abonelik sistemi de devre dışı kalır doğal olarak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X