Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (711. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.082
Cevap
807
Favori
1.231.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, geçen sene zam gelir diye 6 aylık 6 tane kod almıştım. Önümüzdeki ay bitiyor game pass üyeliğim ve bu kodları hesabıma girip üstüne Game Pass alıyorum bir aylık ve 3 yıllık game pass ultimate ve gold üyeliği aktif oluyor.

Doğru mudur? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • boifromasgard kullanıcısına yanıt

Nasıl alınır diye biraz araştırdım bir sayfa çıkıyor bunu anlatan ama alınan game pass PC için mi konsol için mi o kısmı çözemedim neyi alırsm alayım PC de o game pass hesabını kullanabilir miyim. Yani yanlışlıkla konsol için aldıysam PC de kullanılabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar selam, konuyla uzun zamandır ilgilenemiyorum. Eskisi kadar zamanım olmadığı için daha fazla vakit ayırabilecek bir arkadaşa devretmek isterim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mhasal kullanıcısına yanıt

Aktif Gamepass ultimate aboneliğiniz bittikten sonra bundan emin olun lütfen. Sonrasında kodlarınızı giriyorsunuz, üzerine gamepass ultimate tek defalık satın alarak 36 aylık gpu'e sahip oluyorsunuz

• snakefatih kullanıcısına yanıt

Hocam konsol olarak alacağınız zaten Ultimate pakete dönüşüyor, Ultimate pakete pc dahil oluyor hem konsol hem pc kullanabiliyorsunuz

• 12 aylık live gold nasıl alinir arkadaşlar bir yöntem varmış galiba

• boifromasgard kullanıcısına yanıt

teşekkürler yardımın için

• ugurss222 kullanıcısına yanıt
    Tek seferde 12 aylık XLG alınamıyor; yaklaşık iki ay kadar önce xbox'ın web sitesinde bilinçli mi bilinçsiz mi bilinmez bir açık vardı, 12 ay seçeneğine ulaşılıp alınabiliyordu kapadılar o açığı. Artık en fazla 3 aylık XLG alınabiliyor (o da 75 TL). 3 aylıklar ile almak istediğiniz süreleri tamamlayıp en son 1 aylık GPU alarak toplam XLG sürelerini birebir GPU'ya dönüştürebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 2 Mart 2023; 21:49:5 >
  • Merhabalar; konuyu bir süreliğine takip edip editleyebilirim.

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Evet, çok iyi olur. Konuyu aktif olan arkadaşa devretmek isterim.

• guardians of galaxy oyunu gamepass den gidecekmiş. ne nezaman gider. onu bulamadım.

• woop kullanıcısına yanıt

TrueAchievements'in haberine göre 15 Mart'ta Marvel's Guardians of the Galaxy, Undertale, Goat Simulator, Kentucky Route Zero, Paradise Killer, Zero Escape: The Nonary Games, Young Souls ve F1 2020 Game Pass kütüphanesinden kaldırılacakmış.

GAME PASS [ANA KONU]
    GAME PASS [ANA KONU]trueachievements
    Game Pass loses eight games in March, including Marvel's Guardians of the Galaxy
    https://www.trueachievements.com/n53049/game-pass-leaving-soon-march-2023
  • saol. iyi o zamana biter. oynamayan varsa tavsiye ederim. 5 saat oynadım. iyi gidiyor.

• Mevcut kardeşliği sonlandırmak için ne yapmak gerekiyor ?

• F1 22 Standart pcgamepass aylık 30tl ile sınırsız, hemen üye oldum indiriyor şuan! Ultimateye gerek yok yani battlefield 2042 gibi 30tl.

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 4 Mart 2023; 8:34:34 >
  • Dün akşam konsol üzerinden gamepass de gezinirlen call of duty MW gördüm ve şaşırdım açıkcası çünkü pc üzerinden xbox konsol gamepass bölümünde gezerken bu oyunu görmemiştim. hemen indirdim ve indi bu akşamda oynayacağım. bu işte bir gariplik varmı ?

• 3 yıllık gamepass üyeliği alanlardanım. İyi ki yapmışım böyle bi şey dün far cry 5, f1 22 ve wo long indirdim. Bi yandan da atomic heart oynuyorum. Sormak istediğim şey elden ring darks souls gibi oyunların gamepasse gelme ihtimali var mı bi noktada ? Dark souls serisi çok eski olmasına rağmen gelmemiş ama acaba elden ring gelir mi diyorum. Öyle bi ihtimal hiç yok mu ya da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 4 Mart 2023; 15:4:33 >
  • Ekrem71.5 kullanıcısına yanıt

ubisoft oyunlarını gördüm bende. baya oyun vardı. assassins creed vs. şimdi göremiyorum

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt

Gelir veya gelmez hocam Rdr 2,Gta 5,Nba 2k22 Bile geldi kısa sürede oynayan oynadı sonra kaldırdılar.

• 
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.