Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (707. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: bulkane
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.081
Cevap
807
Favori
1.230.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi satın alma adımında 3 aylık abone ol diyor. Sürekli gir çık yaparak 3 er aylık abonelik alıcam o zaman. Yani zaten 3 aylık aldın bir daha alamazsın demiyor herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbr kullanıcısına yanıt
    Yok, öyle bir kısıtlama şimdiye kadar duymadık. Tüm alımları tamamladıktan sonra profilinizde 36 ay XLG aboneliği görüp emin olduktan sonra (bazı alımlar profile geç düşebiliyor, alım adetlerini karıştırmamak adına her alımdan sonra bir kenara çentik atın, not edin falan...) son adım 1 aylık GPU'yu alın. Çünkü GPU' yu aldıktan sonra işlem bitmiş oluyor; sonraki ilave alınacak XLG süreleri birebir değil 1/4 oranında dönüşüyor. Bu sebepten GPU'lu hesaba XLG alımları tavsiye edilmiyor veya süre uzatılamıyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Tamam dır çok sağolun  şimdi yapıyorum bakalım nasıl olucak

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Hocam hallettim. Çok teşekkür ediyorum herşey için  

• Selamlar dostlar. Game pass oyunlarında bana eşlik edecek ve ya benim eşlik etmemi isteyen arkadaşlar eklerse sevinirim. Platform PC

Xbox profil: Thracian92#7686

Discord profil: ANIL#6003

• Gamepass yöntemi hala devam ediyor değil mi? Hesabımda aktif GP aboneliği olmayacak daha önce kullanmış olsam bile. Sonra gidip 3er aydan alacağım Gold'ları ve en son da 1 ay GP Ultimate ekleyeceğim.

Değişen tek şey artık 6 ve 12 ay almaya izin vermiyor oluşu galiba değil mi?

Edit: Tamamdır. Deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 2 Şubat 2023; 13:38:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ornitorenk_Perry

Gamepass yöntemi hala devam ediyor değil mi? Hesabımda aktif GP aboneliği olmayacak daha önce kullanmış olsam bile. Sonra gidip 3er aydan alacağım Gold'ları ve en son da 1 ay GP Ultimate ekleyeceğim.

Değişen tek şey artık 6 ve 12 ay almaya izin vermiyor oluşu galiba değil mi?

Edit: Tamamdır. Deneyeceğim.

Aynen öyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende 36 aylık aldım konuda bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler.

• Ultimate pc game pass de Dead Space Remake saat sınırlaması varmıdır?

• Activision blizzardı Microsoft aldığından, Diablo IV PC Ultimate game pass e gelecekmiş! oyunun fiyatı 1200tl

• blendw kullanıcısına yanıt

Evet sistemde Remake yok çünkü yanlış hatırlamıyorsam. EAPlay oynatıyorsa 10 saatlik deneme olarak oynatır, geçende NFS'ye bakmıştım öyle.

• blendw kullanıcısına yanıt

Daha satın alma işlemi tamamlanmadı, bazı pürüzler var. Eğer çözebilirlerse ve satın alma işlemi tamamlanırsa Diablo da güncel Cod da sisteme eklenecektir.

• Bu fixlenen yöntemden 580 den alıp bilgisayar hakkını paylaşmak isteyen çıkar mı kardeşlik için. Konsol yok bende pc lazım.

• Arkadaşlar daha önce 1 senelik gamepass ultimate üyeliğim vardı. Süresi bitti ve bir iki ay aylık ödeyerek devam ettim. Ben şimdi yeniden 3 senelik almak istiyorum. Önceki hesabıma tekrar alabilir miyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akşahin kullanıcısına yanıt

Aktif bir ultimate yoksa alın, eğer devam eden ultimate varsa satın alım yaptığınızda 1e1 gpu gerçekleştirmiyor, o yüzden ultimate süreniz dolduysa gönül rahatlığı ile önceki hesabınıza alabilirsiniz.

• Beyler Konsolda AgeOf deneyimi nasıl? Oynayanlar tavsiye eder mi?

• samtiger kullanıcısına yanıt

Oyunun grafikler eski ama 4K/60 fps X de. Menü olsun, seslendirme olsun komple Türkçe. Kontrolcüde ben zorlandım ama arkadaşım mouse takıp denedi ve oynaması çok rahat dedi. Bende kablosuz mouse alıp birde öyle deneyeceğim. Strateji oyunlarını seviyorsan kesinlikle şans ver derim.

• Merhaba P2 hakkı satacak arkadas arıyorum min 1 yıllık olmalı.

• 
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.