Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (641. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.091
Cevap
807
Favori
1.232.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10 defa bu konuya yeni sistemi detaylıca yazdım

• Arkadaşlar internette baya bir aradım ancak net çözüm bulamadım.

Gamepass üzerinden indirdiğim oyunların simgeleri bir süre sonra kayboldu, oyunu silip baştan masaüstü simgesi oluştursam da farketmiyor.

Birkaç şey daha denedim ancak oyunların kurulduğu klasör boş göründüğünden yeni simge de atayamadım. Diğer platformlarda sorun yok.

Sorunu bilen var mı?

GAME PASS [ANA KONU]

---

Edit : Yanlışlıkla PC Gamepass yerine alışık olduğum konuya gelip yazmışım, ancak belki buradan da GPU kullanan varsa fikri vardır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 18 Ekim 2022; 23:53:9 >
  • 6 aylık hediye kartı olayı yalan olduğuna göre şu an güncel en uygun alma yöntemi/fiyatı nedir acaba?

• nighty kullanıcısına yanıt
    Hesaba 3 aylık şeklinde live gold ekleyip (12 kere maksimum) üstüne 1 aylık ultimate çakmak..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TR hesabından değil mi hocam? TR hesabında kaç para acaba 3 aylık live. Ben işyerindeyim şu an. TR olarak göremiyorum.

• bynedim kullanıcısına yanıt
    GAME PASS [ANA KONU]

• Teşekkürler hocam. fiyat kallavi artmış oluyor bu durumda malesef 75tl x 12 kart = 900. artı 65 tl ultimate, ettimi sana 965 tl. o da daha artmazsa GAME PASS [ANA KONU] 

ahh salak kafam, ilk başta 6 aylık hediye kartıyla alırken 1 yıllık alacağıma 3 yıllık alsaydım keşkeGAME PASS [ANA KONU] 

MEvcut aboneliğim martt 2023'te bitiyor. bakalım o zaman ne olacak fiyatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 19 Ekim 2022; 13:45:45 >
    Rica ederim. Sağlık olsun😁

• beyler hediye et butonu nerde çıkıyor bir türlü bulamadım

• Birkaç sorum olacak

1. pc game pass ile oyunları başka pc game pass sahibi olanlarla multiplayer oynayabiliyor muyuz? ( iki ayrı pc arasında steam ile)
    2. mesela age of empires 4 kaç sene daha kalır game pass ta? oyunu satın almak daha mı mantıklı?
    3. aile ve arkadaş paketi deneniyormuş onu bekleyelim mi yoksa çıkmasına daha var mı? (3 arkadaşız pc game pass alacağız)
  • Üyeliğime giriş yapıp 3 ay aldım, 11 adeti de hediye olarak alacağım fakat hediye olarak satın al'a tıkladığımda üyeliği yönet diyor ve ilerlemiyor. Hediye olarak satın alabilmek için farklı bir yol var mı? Ya da hediye olarak satın almayı mı kaldırdılar acaba? Bilen var mı?

• Dijital kod satışı kaldırılmış Türkiye Xbox Store'da, öyle diyor müşteri hizmetleri. Kaç tane aldınız yahu GAME PASS [ANA KONU] Neyse, 120 küsür TL'ye kendi hesabıma 3 ay tanımlattım. 2 aylık satılıyordu gerçi forumda.

• Win 11 kullanıyorum, benzer şekilde cmd üzerinden iconcache silmeyi yenilemeyi vs. denedim ancak fayda olmadı. Teşekkürler yine de..

• goksenin1 kullanıcısına yanıt

yok mu arkadaşlar şu forumda pc game pass alıp pc de multiplayer oynamış olan? yanlış foruma mı yazıyoruz yoksa?

Bazen oyunlar xbox game passe özel sürüm olarak geliyor. Ama normal şartlarda oynayabilmeniz lazım, Bi problem olmaz diye biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RedPyro kullanıcısına yanıt

internette pc game pass ile multiplayer videosu olmaması çok ilginç cevap için teşekkürler en azından 1 ay deneriz o halde

• Lacrymatoire L kullanıcısına yanıt

kaldırılalı çok oldu türkiye ile alakası yok microsoft türkiye kadar vizyonsuz bir firma olmadıgı için ordan satın alanların ip lerine ban atmak yerine türkiyedeki oyuncuların canına okuyalım diyip tüm hediye etme şeylerini kaldrımak büyük vizyonsuzluktur kaldırılma sebebi ise çin ve rusyadan anormal satın alım varmış kod stoklanıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 20 Ekim 2022; 13:22:58 >

Yani aslında gamepassteki oyunların yüzde 99'unun diğerlerinden farkı yok. Örneğin r6 six siege vardı gamepasste, zaten oyunu gamepassten de açsan steamden de açsan ubisoft bağlantısı istiyor. Genel olarak soruyorsanız gamepassteki oyunları multiplayer da oynayabilirsiniz.

• Bunu her zaman yapmak mümkün mü? 3 senelik değil de 2 senelik live gold alıp sonra 1 ay ultimate alsam bu süre bitince aynısını yapabilir miyim?

Bir de bunu tr sitesinden alınca bu fiyat değil mi, 75 tl? Bu hesap sadece Türkiye içinde mi kullanılabiliyor yoksa yurtdışında bir bilgisayarda bu hesaptan oyun oynayabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.