GAME PASS [ANA KONU] (643. sayfa)

-
-
Aralarında erken erişimde olanlar muhtemelen tam sürüm olmadan gelmez. This Land is my land kesinlikle gelmez bence :) Endzone gelir gibi ama ne zaman kim bilir.
-
Dostlar 6 aylık veya 1 yıllık pc game pass alabiliyormuyuz şuan ?
-
bu konuda hiç bir bilgim yok gerçekten.
-
-tek hesap üzerinden gerçekleşiyor.
- işlemler sırasında hata vermesi diye bir şey söz konusu olacağını sanmıyorum.
-12 aylık alsan da ultimate e çevirebiliyorsun. Bunun limiti 36 ay.
- live gold sadece ultimate e çevriliyor. 1 aylık ultimate maliyetine çevriliyor o da 44,90
-
Şu an hali hazırda aboneliği bitmiş bir email adresim var. Bu hesap üzerinden bu işlemi yapabilir miyim?
Yoksa bu işlem için yeniden bir hesap açmam gerekir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim
Teşekkürler
Arkadaşlar, üyeliğimin bitmesine daha 6 ay var. Kod olarak 3 yıl depolayıp üyeliğim bitince eklemek mümkün mü acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iron harvest zaten vardı şu an var mı bilmiyorum. tekrar gelir mi ondan da emin değilim ama bana ileride bedava verilebilir gibi geliyor. ben alacak olsam this land is my landı alırdım
-
Daha önce ultimate almadıysanız yapılır sanırım. Ama Xbox müşteri hizmetlerine sormanız daha doğru olur.
-
zam ne zaman gelir sizce
-
Disco Elysium un gamepass e gelme ihtimali var mıdır ?
-
36 aylık Ultimate üyeliğim 2023 Şubat'ta bitiyor.
Benim gibi daha önce alıp şimdi tekrar 3 yıllık depolama yapmayı deneyen oldu mu?
-
Ayni durumdayiz tarihlerde ayni ben yarin yeni hesap acip alacağim 3 yillik. Eski hesaptan 3 ay boşa gidecek ama yapacak birsey yok.
Yine çok soran olmuş.
3 Yıllıkta yol ve fiyat değişti.
Ekşi den alıntı ile cevap vereyim sorulara.
bu 3 yillik (36 aylik) sureci diger entrylerde aciklanmisti ama ben de sonra defa aciklayayim. cunku goruyorum bir cok kisi steam bindiriminden dolayi game pass'e sardi hakli olarak. devamli bu 3 yillik abonelik nasil oluyor diye sormak zorunda kalmayin.
1. hali hazirda game pass uyeligim var ne yapmaliyim?
- benim de vardi. 1 aylik almistim. iade istedim. 2-3 gun icinde para hesabima yatti.
2. nasil 36 aylik abonelik alirim?
- ustte belirttigim olayda paranin hesabiniza yatmanizi beklemenize gerek yok. hesabinizda herhangi bir abonelik yoksa baslayabiliriz.
2.1. var olan hesabimizda herhangi bir abonelik olmadigindan emin oluyoruz.
2.2.
www.xbox.com
Xbox Live Gold — Xbox Live Gold 3 Ay | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/xbox-live-gold/CFQ7TTC0K5DJ/000Dbu linkten 3 aylik xbox live gold aboneligi aliyoruz.
2.3. aldiktan sonra
bu kisimdan var olan aboneliginizi iptal ediyorsunuz. suna dikkat edin ve para iadesi almayin. var olan hakkinizi kullanmaya devam edeceksiniz. 2 secenek sunuyor. biri para iadesi digeri var olan gunlerinizi kullanmaniz icin.
2.4. aboneligi iptal ettikten sonra 2.2deki linkten uyeliginizi uzatmani icin bir buton gozukmeye basliyor. cunku var olan bir xbox live gold uyeliginiz mevcut. tekrar abonelik uzat diyerek tekrar 3 aylik aliyoruz. daha sonra 2.3deki gibi tekrar iptal ediyoruz.
2.5. bu islemi 12 kere yapiyoruz. 12x3=36 ay. 36 ay sart degil bu arada isterseniz 24 ayda alabilirsiniz.
2.6. en son aldiginiz xbox live gold uyeligini de iptal ettikten sonra 2.3teki linkte size game pass ultimate'e yukselt beliriyor. buna tiklayarak bir de 1 aylik game pass aliyoruz. oldu da bitti.
2.7. yine 2.3teki linkten hesabinizin ne kadara kadar abonelikte oldugunu gorebilirsiniz.
3. istiklal marsi ve kapanis. hayirli oyunlar.
edit: fiyatlari yazmayi unutmusum.
xbox gold live su an 3 aylik 75 lira. 12x75=900 lira + 45 liralikta 1 aylik game pass ultimate. 3 yillik abonelik 945 liraya patliyor. ayligi 26,25 liraya geliyor.
normal yollarda alirsaniz ise 45x36=1620 liraya denk geliyor. 720lira kar etmenin yaninda en onemlisi olasi gelecek donem zamlarindan etkilenmeyeceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 27 Ekim 2022; 10:5:12 > -
Ben bugün 36 ay aldım bu yöntemle. Eline sağlık.
Bu arada bank kartı ile aldım. 6. Alımda kart devam etmedi. Kredi kartla devam ettim. Hesapta yurt dışı harcama gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aafak437 -- 27 Ekim 2022; 12:36:10 >
Mevcut üyeliğimi 2 yıllık almıştım. Ortalama 1,5 yıl falan devam ediyo üyeliğim. Bunu 3 yıla tamamlayabilir miyim yoksa üyeliğim bitince mi uzatabilirim?
İkinci sorum, üyeliğim bittiğinde aynı maille 3 yıllık ultimate alamaz mıyım?
Son sorum şimdi aynı maille live gold stoklayabilir miyim? 2 yıllık ultimate bitince stokladığım live goldu ultimate yapabilir miyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xbox Game Pass'e zam gelebilir😔
🎮Phil Spencer:
"Bir noktada fiyatları yükseltmek zorunda kalacağımızı düşünüyorum, ancak tatil zamanı olduğundan fiyatlar şimdilik aynı kalacak. Konsol ve genel olarak oyunlarda çok uygun fiyatlar biçiyoruz. Ancak bunu uzun süre aynı tutamayız."
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 1. Sorunun tam cevabı bende yok. Ama mantık yürüterek şunu diyebilirim ben alırken ki live goldları aldım en son ultimate yükselttim. Şuan sizin zaten halihazırda üyeliğiniz var. Üzerine yapamazsınız. Ama üyelik iptal edilir ücretinizi iade alırsanız 36 ay yapabilirsiniz. Yukarıda Nomad isimli forumdaş bahsetmiş. 1 aylık üyeliğini iptal edip ücret iadesi istemiş. Ama bilmiyorum iade süreçleri falan nasıl işliyor.
2. Sorunuz ise ben az önce adımları uygulayarak 36 ay sorunsuz yaptım.
3. Sorunuz tam bilmiyorum ama live gold alınır 36 aya kadar. Bunu 3 aylık alabilirsiniz. Eğer stoklanıyorsa kalsın hesapta. Ama olmuyorsa zaten hata verir. Birde aldıktan sonra iade var. Para iadesi de oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X