su yontem hala calisiyor mu bilgisi olan var mi? eger calisiyorsa 3 yillik abonelik cakicam? |
GAME PASS [ANA KONU] (642. sayfa)

-
-
Bizden değil yurt dışından ucuz diye çökmüşler çılgın sayılarda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her iki yöntemde geçerli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Age of asla kaldırılmaz çünkü Microsoft'un kendi oyunu.
Aile gamepassi beklemek mantıklı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet 3 ay aldıktan sonra veya hesaba tanımlı gamepass olduktan sonra nasıl tekrar 3 ay live alınacak?
Belki işinize yarar arkadaşlar. Ben TTNet playstore dan 12 ay kod satın aldım. 429 TL live gold
arkadaşlar merhaba. benim yan hesapta gamepass var ama aktif kullandığım ana hesabımda gamepass yok. ana hesabımda yan hesabımdaki gamepass sayesinde tüm gamepass oyunlarını online oynayabiliyorum ama BF5 oyununu oynayamıyorum. trial versiyon hatası veriyor. bunu nasıl çözebilirim?
-
1 yıllık Ultimate üyeliğim bitecek bugun.
Mevcut hesaptan 3 yıllık abonelik yapıştırabilirmiyim ? yeni üyelik mi lazım?
-
Selamlar, aile planıyla ilgili bir gelişme var mıdır?
-
Hocam böyle toplu alım yapmış oluyorsunuz ancak aylık 5.75₺ fazlaya gelmiş oluyor. Normal halini 30₺'ye 12 ay alamıyor muyuz tam bilmiyorum.
Şu an 3 yıllık abonelik içerisindeyim 2025'e kadar ama genel bilgi olsun diye ve merak ettiğim için soruyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şu anda pc game pass almak için en uygun yöntem normal sitesindeki 30tl/aylık mı? arkadaşlarla alcaz 1 yıllık 3 yıllık farketmez daha ucuza alamıyor muyuz 30/ay dan?
şu n11 cimri akakçe den felan baktım sitesinden pahalı nedense amaç ne ordaki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksenin1 -- 24 Ekim 2022; 23:49:8 > -
daha uygun bir fiyat yok heralde kurun ne olacağı belli değil tabi bu ülkede bu ay 30 tl 1-2 ay sonra daha az kazanmamak için zam yapabilir. ama sana 1 yıllık plan satar onu hemen dolara çevirir elinde tutabilir de çıkarcılık tabi sonuçta önümüzdeki ay daha pahalıya satabiliriz mantığı, sen yine aylık planını istediğin ay değiştir yıllık plana niye dokunuyorsun peşin alıyorsun orda paranı ahlaksızlık başka bir şey değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksenin1 -- 25 Ekim 2022; 9:28:51 > -
konsolda gamepass ile pc de gamepass alan kişiler birbirini arkadaş olarak ekleyip coop oynayabiliyormu geçen pes 2023 de denedik olmadı konsol pc olmaz yazıyordu ekranda bir şeyleri eksikmi yaptık acaba
-
Arkadaşlar 3 yıllık gamepass alacağım. Pc hakkına talibim. Varsa konsolcu bana yazabilir mi
05.02.2023 de gamepass üyeliğim bitiyor 3 yil icin yeni üyelik mi acmak gerekiyor yoksa suan kullandiğim hesabi uzatabilir miyim?
Son kale steam de fiyatlarını %410-480 arası arttırınca tek çare gamepass kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mext -- 25 Ekim 2022; 11:36:20 > -
3 yıllık ultimate soranlar için;
Bugün aldım, yöntem şu şekilde.
Yeni bir mail adresi ile hesap açıyorsunuz.
sonra aşağıdaki adresten hediye edin sekmesine tıklayıp, 3 aylık live gold alıyoruz.
xbox.com
Xbox Live Gold: Herkes için Çok Oyunculu Oyun Oynama | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-tr/live/gold?xr=shellnavLive gold aldıktan sonra aboneliği yönet sayfasına gidip otomatik yenilemeyi kapatıyoruz.
Tekrar hediye edin sayfasına gidip bu sefer 3 ay üyelik ekle diyoruz.
3 ay üyelik eklemiş oluyoruz. her seferinde tekrar otomatik yenilemeyi kapatıyoruz ve dönüp 3 aylık ekliyoruz.
36 ay olduktan sonra
aboneliği yönet sayfasından
ultimate e yükselt sekmesini seçiyoruz. Ödeme sayfasına gidip ödeme yapıyoruz.
Son olarak tekrar yenilemeyi kapatıp işlemi sonlandırıyoruz.
Bu yöntemle yaklaşık 945 TL ye geliyor. Aylık 26TL diyebiliriz.
Ben daha ucuz bir yöntem maalesef bulamadım.
-
Peki hocam sormak istediğim bir şey var mevcut bir game pass aboneliğim var mart ayında bitiyor 5 aya kadar çok şey değişir fiyat vs. yeni bir xbox hesabı açıp açılan hesaba bu şekilde abonelik aldık diyelim eski hesabımızdaki satın aldığımız oyunları misal cod mw2 ön sipariş verdim onlarıda kullanabilirmiyim yeni açtığım hesapta bu konuda bilginiz var mı ?
-
Hocam anladıgım kadarı ile bu yöntemde eski yöntemdeki gibi kod olarak stoklama yok
yani yeni hesap açarsanız ve 3 yıl yaparsanız hesapta o abonelik boşa yanacak günleri çünkü siz kendi ana hesabınızda oynayacaksınız kendi hesabınızdan üyeliginiz bittikten sonra kendi hesabınıza yapın
-
birkaç sorum olacaktı tamamen bilgisizim bu xbox pass ile.
-tüm bu işlemler tek bir e mail hesabı üzerinden mi gerçekleştiriliyor?
-işlemler sırasında bir hata vermesiyle ultimate e dönüştürmeden 3-36 aylık live gold ile başbaşa kalmamız mümkün müdür?
-12 aylık alsak da dönüşüyor mu ve dönüştürme ücreti değişiyor mu o zaman?
-pc pass a değil sadece ultimate e mi dönüştürebiliyoruz? (dönüştürürken ne kadar ücret istiyor?)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksenin1 -- 25 Ekim 2022; 16:56:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X