2023 oyununun 10 saatlik deneme süresi evet var |
GAME PASS [ANA KONU] (639. sayfa)

-
-
Evet var.
-
Peki yeni üyelikte 14 gün deneme süresi varmı Xbox veya EA de?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pc için şuan en mantıklı şry ne arkadaşlar 6 aylık 3 yıl olayını kaçırdım ne yapabilirim şuan?
Fifa 22 için oyuncu alış satışını telefondan takip edeceğim bi uygulama var mı? Oyun başında değilken bile transfer yapabiliyor muyuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 aylık ile 4 adet alın hocam 1 gün içinde, tüm çekimler tamamlandıktan sonra takip eden günlerde tekrar aynı işlemleri yapın. 3 günde 36 aylık aldım üstüne 1 ay game pass ultimate çekince 36 aylık oldu. 1 günde blokesiz yapma şansı çok düşük.
-
Fiyat olarak ne kadara geldi. İlk sayfada yazan fiyat güncel mi acaba? Toplamda ne ödeme yaptınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fiyatı alttaki arkdaşta sormuş totalde neye geldi hocam.
-
Arkadaşlar humanking gamepass e ne zaman geliyor acaba?
Arkadaşlar merhaba yardım eder misiniz acaba acil? Benim hesabımda sadece ea play var 2023 de bitiyor otomatik yineleme kapalı. Ben gittim 3 aylık live aldım burada denildiği gibi aboneliği uzatma dedim fakat tekrardan 3 aylık al seçeneği çıkmadı. Napmam gerekiyor toplamda 3 yıllık game pass almak istiyorum.
bende şimdi 3 aylık aldım hesabıma daha fazla alamıyorum sadece aboneliği yönet geliyor. toplam 4 kere almak istemiştim
-
ultimate sadece 1 aylık alınıyor doğru dimi ? ne saçma iş ya
-
Aynen aylık alınıyor. Otomatik yeniliyor kendini.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayn acaba napacaz burada bilen çok fazla arkadaşlar vardı. Neredeler acaba?
Ben buldum yenilenen ödemeyi kapat yapıyorsun sonra satın alma sayfasını yenile yzaltma çıkıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Reis son cümleyi anlamadım ama bi daha açıklar mısınız?
3 aylık alıyoruz sonra yenilenen ödemeyi kapat diyoruz sonra o 75tl bi daha al seçeneği gelmiyor işte...
Arkadaşlar konsol için mk11 gamepass’ta bedava sanırım. Ama ultimate versiyonuda gamepassa dahilm i yoksa ödeme yapmak mı gerekiyor onun için?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyline94 -- 15 Ekim 2022; 19:45:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X