Eskiden telefon edip alabiliyorduk. Artık böyle birşey yapamıyormuyuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Eskiden telefon edip alabiliyorduk. Artık böyle birşey yapamıyormuyuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aafak437 -- 16 Ekim 2022; 14:2:0 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Arkadaşlar merhaba Xbox FIFA 23 kardeşliği arıyorum.Online oynanmıyorum sadece Kariyer oynayacağım ortaklık isteyen varmı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo41 -- 16 Ekim 2022; 14:51:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zam geldi gamepass e ? sanal windows üşendim şimdi girmeye.. |
arkadaşlar bir video da gördüm yeni üyeliklerde xlive gold aldığınızda birebir ultimatte e dönüştürebiliyorsunuz diye, doğru mu ? en ucuz nasıl alırım şu an ? Ben anlamadım xbox ı neden yıllık üyelik yapmıyor da böyle saçmalıkla uğraşıyoruz |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkmngr9153 -- 18 Ekim 2022; 12:34:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadaşlar pc hakkının kullanımı nasıl? Bir arkadaş pc hakkının boşa olduğunu söyledi kardeşlik konusunda pc hakkıyla ilgili bir bölüm ulamadım bilgisi olan var mı? |
Ne Xbox App'den ne de internet sitesinden PC Game Pass'e abone olamıyorum. Farklı tarayıcılardan da denedim. Çözümü bilen var mı? |