Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (640. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.091
Cevap
807
Favori
1.232.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden telefon edip alabiliyorduk. Artık böyle birşey yapamıyormuyuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde aradım. İnternet sitesinde olan fiyat üzerinden alım sağlayabiliriz isterseniz dedi. Daha önce yaptığımı söyledim uygun fiyata. Şu an için en uygun bu şekilde dedi. Yani 36 ay ne kadara gelir en uyguna dedim 1200-1300 civarı bi fiyat söyledi bana.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aafak437 kullanıcısına yanıt
    Oyyy desene hocam :( game pass yalan oldu artık..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen öyle vallahi. Artık ben kardeşlik ile devam etmeyi düşünüyorum. Onca para vermektense.

-Kardeşlikte de P2 hakkını 400 TL’ye veriyorlar. Tabi onlar nasıl alıyor bilmiyorum bu şekilde yarı yarıya olsa 800 tl’ye gelir. Detayını tam olarak bilmiyorum tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aafak437 -- 16 Ekim 2022; 14:2:0 >
    1200-1300 TL olayını anlamadım şu an sitesinde 3 aylık 75 TL'den 36 aylık dan 900 yapar +45 TL gamepass ultimate alırsan 945 TL'ye geliyor.1200-1300 nereden çıktı ki?

• Arkadaşlar merhaba Xbox FIFA 23 kardeşliği arıyorum.Online oynanmıyorum sadece Kariyer oynayacağım ortaklık isteyen varmı?

• dondraper kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz şekilde yapılıyorsa amenna. Diyecek bişey yok. Ama mh aradığımda en uygun nasıl yaparız dediğimde bu fiyatlarda bir şey söyledi. Eskiden mh arayarak da 3-6 aylık olarak yapabiliyorduk. Şimdi yapmıyorlar.

Ben temmuzda öyle yapmıştım.Sitede hala fiyatlar duruyor bir yapmayı dene bence

• Doğu 45 D kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/xbox-dijital-ortaklik-oyun-ve-hesap-satis-takas-grubu--98908379 kardeşlik konusunda yardımcı olurlar bu konuda.

• dondraper kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibiyse yapılırda , birde olmazsa verilen para patladı. Yani yapan bir arkadaş varsa denemek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo41 -- 16 Ekim 2022; 14:51:12 >

Teşekkürler

• Zam geldi gamepass e ? sanal windows üşendim şimdi girmeye..

• arkadaşlar bir video da gördüm yeni üyeliklerde xlive gold aldığınızda birebir ultimatte e dönüştürebiliyorsunuz diye, doğru mu ? en ucuz nasıl alırım şu an ?

Ben anlamadım xbox ı neden yıllık üyelik yapmıyor da böyle saçmalıkla uğraşıyoruz

• Windows bölge ayarını yeni zelanda yapınca erken erişim mümkünmüş, gamepass için de işe yarar mı acaba :)

• İse yarar.cok bilinen bir yöntem bu zaten

• İyi günler, battlefield 5 multi oynayamıyorum trial bitti satın al diyor. Cihazda iki hesap var ikiside başka konsolda kullanılmıyor. Bunun bir çözümü varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkmngr9153 -- 18 Ekim 2022; 12:34:46 >
  • arkadaşlar pc hakkının kullanımı nasıl? Bir arkadaş pc hakkının boşa olduğunu söyledi kardeşlik konusunda pc hakkıyla ilgili bir bölüm ulamadım bilgisi olan var mı?

• Arondir kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/xbox-kardeslik-mevzusunu-anlamak--116336543

Kisaca pc hakki p2 oluyor

• Ne Xbox App'den ne de internet sitesinden PC Game Pass'e abone olamıyorum. Farklı tarayıcılardan da denedim. Çözümü bilen var mı?

• s-adebisi kullanıcısına yanıt
    Sistem kaynaklı hocam çözülmesini bekleyin
    Burda da yardım beklemeyin
    Arkadaşlar 10 yıllık gamepass almış konuyu terkettmiş belliki
    Eski gamepass sistemi çalışmıyor haberleri yok
    3 ayın üstüne live alınamıyor artık
    3+gamepass ultimate toplamda 4 ay 120 liraya alınıyor

• 
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.