Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (614. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.082
Cevap
807
Favori
1.231.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, benim şu an aylık güncellenen standart game pass üyeliğim var, bu 6 aylık live gold hediyelerini bu hesaba göndersem bir sorun yaşar mıyım? Sıfırdan bir hesap mı oluşturayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkaris

Merhaba arkadaşlar, benim şu an aylık güncellenen standart game pass üyeliğim var, bu 6 aylık live gold hediyelerini bu hesaba göndersem bir sorun yaşar mıyım? Sıfırdan bir hesap mı oluşturayım?

Aylık yenilemeyi iptal et hocam. Ay sonunda game pass hakkın bitsin. Ondan sonra gönder.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alkaris kullanıcısına yanıt
    Yaşarsınız. Bu yöntemi kullanmak için hesapta aktif gamepass olmaması lazım. Yani gamepass üyeliğinizin bitmiş olması lazım. Üyeliğiniz bittikten sonra 6 aylık gold live yollamanız ve 1 aylık gamepass ultimate almanız lazım. Yoksa 1/4 oranında mı ne dönüşüyor.

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Ultimate ise yükseltilemez, düz gold ise yükseltilebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6 tane 6 aylık hediye live gold alıyoruz. Ardından 1 ay ultimate alıp 36 ay ultimate yapıyoruz. Doğru mu anladım? Peki live gold hediye kodunu girerek mi yapıyoruz? Anlatım video filan var mıdır acaba arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 6 aylık hediyeyi seçtikten sonra size hediye gidecek hesabın mail adresini istiyor. Oraya göndereceğiniz hesabın mail adresini yazıp hediye yolluyorsunuz. 1 aylık ultimate yi de hediye yolladığınız hesaptan alıyorsunuz.

• 8 ay sonra ultimate üyeliğim bitiyor. Sizce şimdiden yedek üyelik almaya gerek var mı bu yöntem bu süreçte zamlanır veya iptal olabilir mi?

• furi kullanıcısına yanıt
    Her an herşey olabilir. Şu zamanda olur ve ya olmaz demek çok zor çünkü bu üyelik yok fiyata satılıyor ülkemizde.

Bazıları gördüğüm kadarıyla az kalan üyeliği satıp yeni üyelik alıyorlar.

• furi kullanıcısına yanıt
    Gold live depolayın ucuz iken.şuan dünyanın en ucuz ülkesi biz olabilir hatta

• pervaz P kullanıcısına yanıt
    Konsolu çevrimdışı moda alıp denediniz mı?

• Obsidian80 O kullanıcısına yanıt

Benim hesap ultimate değildi, o sebeple 6 adet 6 aylık live gold alıp hesaba ekledim, daha sonra game pass ultimate alıp yükseltmeyi başardım. Diğer gamepass hesabı da pasif duruma geçti, bakalım onun para iadesi yapılacak mı.

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Nasıl depoluyoruz? Halihazırda 3 yıllık gamepass almıştım. Aynı hesaba yeniden üyelik alıp kullanmadan bekletebiliyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Denedim ancak bir değişiklik olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Gold live alıp bekletiyorsunuz

Yine 6 kez 6 aylık, değil mi? Aynı hesaba alsak? Süre sınırı falan olmaz, değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

6 kez, 6 aylık var olan üyelik bitmeden kodları kullanmayın boşa gitmesin. Üyelik bitince kodlarınızı kullanın.

• 36 ay eaplay+ 24 ay live Gold+1 ay game pass almak mümkün değilmi

Kodları bekletin, stoklayın sadece,hesaba tanımlamayın.zamanı gelince satar yada kullanırsınız

• Live Gold kartlarının son kullanım tarihi yoktu değil mi ?

• 
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.