Merhaba arkadaşlar, benim şu an aylık güncellenen standart game pass üyeliğim var, bu 6 aylık live gold hediyelerini bu hesaba göndersem bir sorun yaşar mıyım? Sıfırdan bir hesap mı oluşturayım? |
GAME PASS [ANA KONU] (614. sayfa)

-
-
Aylık yenilemeyi iptal et hocam. Ay sonunda game pass hakkın bitsin. Ondan sonra gönder.quote:
Orijinalden alıntı: AlkarisMerhaba arkadaşlar, benim şu an aylık güncellenen standart game pass üyeliğim var, bu 6 aylık live gold hediyelerini bu hesaba göndersem bir sorun yaşar mıyım? Sıfırdan bir hesap mı oluşturayım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaşarsınız. Bu yöntemi kullanmak için hesapta aktif gamepass olmaması lazım. Yani gamepass üyeliğinizin bitmiş olması lazım. Üyeliğiniz bittikten sonra 6 aylık gold live yollamanız ve 1 aylık gamepass ultimate almanız lazım. Yoksa 1/4 oranında mı ne dönüşüyor.
Ultimate ise yükseltilemez, düz gold ise yükseltilebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6 tane 6 aylık hediye live gold alıyoruz. Ardından 1 ay ultimate alıp 36 ay ultimate yapıyoruz. Doğru mu anladım? Peki live gold hediye kodunu girerek mi yapıyoruz? Anlatım video filan var mıdır acaba arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 6 aylık hediyeyi seçtikten sonra size hediye gidecek hesabın mail adresini istiyor. Oraya göndereceğiniz hesabın mail adresini yazıp hediye yolluyorsunuz. 1 aylık ultimate yi de hediye yolladığınız hesaptan alıyorsunuz.
8 ay sonra ultimate üyeliğim bitiyor. Sizce şimdiden yedek üyelik almaya gerek var mı bu yöntem bu süreçte zamlanır veya iptal olabilir mi?
-
Her an herşey olabilir. Şu zamanda olur ve ya olmaz demek çok zor çünkü bu üyelik yok fiyata satılıyor ülkemizde.
Bazıları gördüğüm kadarıyla az kalan üyeliği satıp yeni üyelik alıyorlar.
Gold live depolayın ucuz iken.şuan dünyanın en ucuz ülkesi biz olabilir hatta
Konsolu çevrimdışı moda alıp denediniz mı?
Benim hesap ultimate değildi, o sebeple 6 adet 6 aylık live gold alıp hesaba ekledim, daha sonra game pass ultimate alıp yükseltmeyi başardım. Diğer gamepass hesabı da pasif duruma geçti, bakalım onun para iadesi yapılacak mı.
-
Nasıl depoluyoruz? Halihazırda 3 yıllık gamepass almıştım. Aynı hesaba yeniden üyelik alıp kullanmadan bekletebiliyor muyuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Denedim ancak bir değişiklik olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gold live alıp bekletiyorsunuz
Yine 6 kez 6 aylık, değil mi? Aynı hesaba alsak? Süre sınırı falan olmaz, değil mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 kez, 6 aylık var olan üyelik bitmeden kodları kullanmayın boşa gitmesin. Üyelik bitince kodlarınızı kullanın.
-
36 ay eaplay+ 24 ay live Gold+1 ay game pass almak mümkün değilmi
Kodları bekletin, stoklayın sadece,hesaba tanımlamayın.zamanı gelince satar yada kullanırsınız
-
Live Gold kartlarının son kullanım tarihi yoktu değil mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X