Hocam bu 2 yıllık uzatma işleminde live goldu nereden temin ettiniz yükseltmek istiyorum 1-2 senelik fakat kodlar normal aylık gamepass kullansam aynı fiyata gelecek cinsten. |
GAME PASS [ANA KONU] (613. sayfa)

-
-
Arkadaşlar xbox kontrolcümü kablosuz bağlamak için pcme hangi bluetooth vericisini tavsiye edersiniz. Bende Csr 4.0 bluetooth dongle aparatı var aygıt tanımlayamadı hatası vermekte. Sürücü yükledim windows 10 uyumlu yine tanıyamadı sinir oldum.
-
Hocam panasonic eneloop'un bu ürününü önerir misiniz önerirseniz sepetime ekliyecem. @TheCaliph_ sizinde önerilerinizi dinlemek isterim hocam. Paraya kıydım xbox series kontrolcü aldım, olmuşken iyisi neyse o olsun hem şarjı pil / sarj aleti ve bluetooth algılayıcısı için en iyi f/p ürünü neyse onu alayım sonradan pişman olmıyım.
-
Amatör fotoğrafçıyım; eneloop pillerin medhini fotoğrafçılıktan biliyorum. Fotoğraf makinelerinde harici flaş için güçlü ve arda arda flaş çakmalarına hızlı tepki veren piller olarak bilinir. Ayrıca ikea'da Ladda markası ile daha uygun fiyata satılan şarjlı pillerinde aynı yere yaptırıldığı ve aynı kalitede olduğu da kullanıcılar tarafında Xbox Series X sayfasında yazıldı.
Diğer taraftan Xbox konsollarına kablolu/kablosuz klavye, fare bağlanabilir ama bluetooth alıcısı bağlanmaz. Kendi kablosuz gamepedi de zaten bluetooth'u değil 2.4Ghz adyo frekansı ile bağlanıyor konsola (kablosuz klavye farelerin yanında gelen USB alıcıları da bu bağlantı standartındadır). Bluetooth bağlantısı her ne kadar gelişmiş olsa da gecikme oluşuyor.
İkinci gamepad için bakıyorsanız orijal 9. nesil; eğer bütçenizi aşıyorsa 8. nesil (One S|X gamedi) alabilirsiniz. Series S|X ve One S|X gamepadlerinde ayrıca dahili bluetooth'da bulunmaktadır (İlk çıkan One konsolu gamepadinde yoktur). Bluetooth ile hiç bir adaptör gerekmeden dahili bluetooth alıcısı olan bilgisayar, telefon, tablet, (destekliyor ise) TV'ye bağlanabilir. Orijinal ayrı satılan Xbox 2.4Ghz kablosuz USB dongle'ı da mevcuttur. PC'de gecikmesiz kablosuz bağlantı için bu adaptör kullanılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
akşam konumu yeni zelanda yapıp indirdim ben hala sorun devam ediyorsa oyle yapabilirsiniz
-
Hocam ben bilgisayar için tplink marka almıştırm. Sizde Bluetooth 5 standart olan ürün alabilirsiniz. Tabi Bluetooth ta mesafeye göre sanırsam çok az gecikme olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bundan var.biraz pahalı gibi ama wifi+bluetooth sıkıntı oluşturmadan çalışıyor driver kurmazsanız bile
Gigabyte 1733 Wb1733D-i Mbps PCI Express WiFi Adaptör
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 24 Haziran 2022; 11:24:21 >
https://www.hepsiburada.com/tp-link-ub500-bluetooth-5-0-mini-usb-adaptor-p-HBCV0000125QH2
Hocam kullandığınız ürün bu mudur memnun musunuz, bende xbox series kontrolcüsünü bağlantı kopukluğuı yaşamadan pc de bağlantı sağlıyabilir miyim.
-
6 aylık live gold alıyorsunuz Microsoft mağazasında. Bilgisayardan giriş yaparak mağazadan live goldu aratıp orada hediye kısmı var. 6 aylık üyelik hediye olarak satılıyor. En fazla 3 yıl olacak şekilde satın aldıktan sonra en son da bir aylık ultimate üyeliği alacaksınız. Youtube'da anlatımı var
Hocam kontrol ettim. Benim aldığım ürün BT 4.0 miş. Aşağıdaki
Ancak almışken BT 5 olması iyi olur. Ayrıca kopukluk uzaklaştıkça artıyor makineden diye biliyorum. Çok uzak olmadıkça verimli kablosuz kullanırsınız diye düşünüyorum.
6 aylık kaldırılmış sanırım 3 aylık duruyor.Kontrol edermisiniz size çıkıyor mu
-
Daha dün akşam satın aldım 6+6 aylık. Hediye kısmına tıklayın, orada 3 aylık ve 6 aylık seçenek çıkacak
evet 3 aylık var sadece dün gece yükselttim tekrardan
-
Bilgisayardan mı girdiniz microsoft mağazaya? Sadece bilgisayardan girince 6 aylık seçenek çıkıyo. Telefondan xbox sitesinden denedim, orada en fazla 3 ay çıkıyo hediye olarak al kısmında
2023 aralıkta bitiyor üyelik üzerine yükseltmenin yolu yoktu değil mi ?
konsoldan aldım akşam fakat şimdi pcden baktım fakat yine maks 3 aylık gözüküyor
-
-
-
gördüm uygulamadan bakmamıştım yardımınız için teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X