T

Yüzbaşı
28 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 146 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Piyasada 120 lira ihtiyacı olan kaçırmasın yanına çerez ekleyin kargo ücretsiz oluyor.

1800 tl bakiye var alacağınızı %25 indirimli alıp size hediye yollayabilirim .

Egea 2018 1.4 fire aracıma Atiker grand 2.600 tl Lovato eko 2850 TL fiyatı aldım hangisini tavsiye edersiniz

SON DAKİKA

Beyaz eşyada ÖTV yıl sonuna kadar sıfıra iniyor.

Evlenecekleri için sıcak fırsatlari burada paylaşalım ne kadarlık indirimler olur
Beyler x550jk laptobum Nvidia ekran kartını okumuyor önceden aygıt yöneticisinde ismi vardı ama soluktu ben onu kaldırıp tekrar yuklum dedim kaldırdım yüklemeye çalışınca yüklemiyor nedeni neydi acaba bilen yardım edebilirmi
Yoklama alalım napıyorsunuz gençler
Bu yazdıklarım aynı heralde bunları alırken ne kadar masraf çıkar acaba bilgisi olan varmı internetten baktığımda 1000 M2 ye kadar 3.03 TL yazıyor anlamadim
MİLLİ takımdan çıkarilmiş beyler
Beyler mart ayında akbank axess kartimdan 107 TL kredi karti üyelik ücreti kesilmiş 3-4 sefer aradim mail attim iadesini talep ettim ve hep red cevabi aldım en son çare e-devletten Türkiye bankalar birliği bireysel müşteri hakem heyetine başvurdum olayı anlattim ve aldıklari üyelik ücretinin iadesini talep ettim akbankın bana yolladigi mailide attim aradan 20 gün geçti ve 2 gün önce akbank genel müdürlüklümü merkezmi ne ordan aradılar başvuru yapmişsiniz dediler evet dedim 105 tl chip yükleyelim 6 ay kalmak şartiyla dediler kabul ettim . hakkınızı yedirmeyin kabul etmezlerse e-devletten başvurun anca öyle yatiriyorlar ücreti

bu sisteme acil ekran kartı takmam lazım fakat ekran kartı takılırmı takılırsa verimli olurmu hangi model ekran kartı takılabilir ve güncel oyunları çalıştırır mı ekran kartı takarsak işlemci nin ısınması azalırmı yardımcı olurmusunuz
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 643
İkinci El Bölümü Mesajları: 25
Konularının görüntülenme sayısı: 11.177 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 112 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.