Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (606. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.081
Cevap
807
Favori
1.230.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 604605606607608
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa xbox aldım daha üyelik flnda açmadım en ekonomik şekilde oyun oynayabilmek için ne yapmam normalde direkt gamepass alacaktım burdaki konuyu görünce kafam karıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BugSyy kullanıcısına yanıt

36 aylık gamepass + kardeslik 380 tlye gelir 36 aylık en ucuz bu şekilde olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://news.xbox.com/en-us/2022/05/31/game-pass-june-2022-announce/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

xbox siparişim elime geçmeden ilk iş bunu yapmak oldu. resmen bedava. video ve bilgilendirme için teşekkürler. az daha hepsiburadadan yıllık satın alma yapacaktım.

• elliyedi E kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben çekindiğim için işlemden 6 ay falan aylık otomatik ödedim ultimate'i ama yeter diyip girdim aldım. Açıkçası net olarak resmi bir işlem gibi durmadığından o kadar para verip Microsoft'tan yardım alamam diye uğraşmamıştım ama aylık 21₺'ye 3 yıl bu abonelik bedava gerçekten.

Anımsatıcılarımda 2025'e anımsatıcı açtım, valla insan 2025'i gördükçe mutlu oluyor. Ödedim bitti sonuçta ve daha çok zaman var :)

Bir de Microsoft hariç diğer platformlara bulaşmamak lazım bu işlem için. Mağazadan alanlarda bile bölgesel sıkıntılar olabiliyorken diğer platformlarda sorun yaşanırsa kodlar elinde kalmak bir de.

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 31 Mayıs 2022; 21:36:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EA Play fifa ve battlefield'i eklememekte ne ısrar etti ya böyle. Ha geldi ha gelecek diye kontrpiyede bıraktı bizi. Xbox için alacağım 2 gün sonra ekleyecekler salak gibi hissedeceğim bu sefer.

• bf 2042 yi season1 de ekleyebilirler belki?

• legendwarior3 L kullanıcısına yanıt

Olabilir hocam da 2 hafta sonra çıkacak olan bir şeyi sanmıyorum ki reklamını yapmayıp son dakika göstersin. Ballandıra ballandıra kullanırdı bunu Xbox. Saçma bir danışıklı dövüş var. Sony,Plus ile fifa'yı verdiğinden beri Xbox ve EA Play birbirinden uzaklaştı gibi duruyor.

• ARKADAŞLAR CALL OF DUTY NE ALAN VAR NE SATAN VAR BEN ANLAMADIM

• GAME PASS [ANA KONU]

Xbox 360 zamanında gold üyelik aldıktan sonra 1$'a 3 ay devam ettir gibi şeyler çıkıyordu onlar aklıma geldi. GAME PASS [ANA KONU] 

• elliyedi E kullanıcısına yanıt

Az önce denedim, başarılı!

2025'e kadar kafa rahat GAME PASS [ANA KONU] 

• Mevcutta gpu olan hesabı uzatmak için belli bir dönüşüm oranıyla glive ile uzatmak hala mümkün mü ? oran kaçtı ?

• Arkadaşlar geçen sene aldığım game pass ultimate üyeliğim sona erdi şu an en mantıklı ekonomik nasıl alabilirim , geçen sene gamepad almıştım içinden 1 aylık game pass üyelik kodu var henüz kullanmadım onuda kullanarak uygun nasıl yaparım yardımcı olursanız sevinirim , şimdiden teşekkürler

• ercan1910 E kullanıcısına yanıt
    Masaüstü bilgisayardan store uygulamasına girip ordan 6 aylık xbox live hediye kod olarak yapabilirsiniz. En çok 3 yıllık yapabilirsiniz. Kodları aktif ettikten sonra gamepass kodunuzu girersiniz live aboneliğiniz gamepass aboneliğinize çevrilir

• GAME PASS [ANA KONU]

• Gamepass benim gözümde geriye düştü.Fifa 22 halen eklenmedi.

• kazimerd89 K kullanıcısına yanıt
    Gamepad almıştım içinden 1 ay gamepass kodu çıkmıştı onu kullanabilir miyim Xbox live yaptıktan sonra , ayrıca 1 ya da 2 yıl yapabilir miyim ? Son sorum gittigidiyorda 2 aylık 20-30 tl var bunlar güvenilir mi acaba uygun geldi fiyatı

• ercan1910 E kullanıcısına yanıt
    Kodu isterseniz bir deneyin ama live gamepasse çevirir diye düşünüyorum ama size gelen konsol mu pc mi yoksa ultimate mi kod ona dikkat edin. En son en ucuzu store üzeri 6 aylık hediye koddu. En çok 3 yıla kadar oluyor

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

GAME PASS [ANA KONU] GAME PASS [ANA KONU] 

• 4 tane 12 aylık ea play alsam sonra ultimate alsam , 17 aylık gpu olarak çevirir mi , öyle daha uygun oluyor sanki

• 
Sayfa: önceki 604605606607608
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.