< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (606. sayfa)

-
-
36 aylık gamepass + kardeslik 380 tlye gelir 36 aylık en ucuz bu şekilde olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://news.xbox.com/en-us/2022/05/31/game-pass-june-2022-announce/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
xbox siparişim elime geçmeden ilk iş bunu yapmak oldu. resmen bedava. video ve bilgilendirme için teşekkürler. az daha hepsiburadadan yıllık satın alma yapacaktım.
-
-
EA Play fifa ve battlefield'i eklememekte ne ısrar etti ya böyle. Ha geldi ha gelecek diye kontrpiyede bıraktı bizi. Xbox için alacağım 2 gün sonra ekleyecekler salak gibi hissedeceğim bu sefer.
-
bf 2042 yi season1 de ekleyebilirler belki?
-
Olabilir hocam da 2 hafta sonra çıkacak olan bir şeyi sanmıyorum ki reklamını yapmayıp son dakika göstersin. Ballandıra ballandıra kullanırdı bunu Xbox. Saçma bir danışıklı dövüş var. Sony,Plus ile fifa'yı verdiğinden beri Xbox ve EA Play birbirinden uzaklaştı gibi duruyor.
-
ARKADAŞLAR CALL OF DUTY NE ALAN VAR NE SATAN VAR BEN ANLAMADIM
-
Xbox 360 zamanında gold üyelik aldıktan sonra 1$'a 3 ay devam ettir gibi şeyler çıkıyordu onlar aklıma geldi.
-
Az önce denedim, başarılı!
2025'e kadar kafa rahat
-
Mevcutta gpu olan hesabı uzatmak için belli bir dönüşüm oranıyla glive ile uzatmak hala mümkün mü ? oran kaçtı ?
-
Arkadaşlar geçen sene aldığım game pass ultimate üyeliğim sona erdi şu an en mantıklı ekonomik nasıl alabilirim , geçen sene gamepad almıştım içinden 1 aylık game pass üyelik kodu var henüz kullanmadım onuda kullanarak uygun nasıl yaparım yardımcı olursanız sevinirim , şimdiden teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Masaüstü bilgisayardan store uygulamasına girip ordan 6 aylık xbox live hediye kod olarak yapabilirsiniz. En çok 3 yıllık yapabilirsiniz. Kodları aktif ettikten sonra gamepass kodunuzu girersiniz live aboneliğiniz gamepass aboneliğinize çevrilir
-
Gamepass benim gözümde geriye düştü.Fifa 22 halen eklenmedi.
Gamepad almıştım içinden 1 ay gamepass kodu çıkmıştı onu kullanabilir miyim Xbox live yaptıktan sonra , ayrıca 1 ya da 2 yıl yapabilir miyim ? Son sorum gittigidiyorda 2 aylık 20-30 tl var bunlar güvenilir mi acaba uygun geldi fiyatı
Kodu isterseniz bir deneyin ama live gamepasse çevirir diye düşünüyorum ama size gelen konsol mu pc mi yoksa ultimate mi kod ona dikkat edin. En son en ucuzu store üzeri 6 aylık hediye koddu. En çok 3 yıla kadar oluyor
-
4 tane 12 aylık ea play alsam sonra ultimate alsam , 17 aylık gpu olarak çevirir mi , öyle daha uygun oluyor sanki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X