Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (605. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.082
Cevap
807
Favori
1.231.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İş anlaşması başka bir olay.
    Bahsi geçen firmanın, rakip platformda bir oyunun belirli bir süre kötü performans göstermesi için para vermişliği bile var.

Bu kadar bel altı vuran, kaçak dövüşen, kibirli bir grup daha yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karshtakavaar kullanıcısına yanıt

Bu çok iyi haber çok teşekkürler, akşam desteğe yazayım, kendi hesabımı kullanayım bari, hesap değiştirme ile uğraşmayalım.

• sniper elite 5 xcloud a eklenmiş, obaaa GAME PASS [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 27 Mayıs 2022; 11:38:56 >
  • xbox gamepasste oyunu açarken Error 0x80070057 | Error Launching the game: (0x000004c7) gibi hatalar alırsanız çözümünü paylaştım

GAME PASS [ANA KONU]Fenerenyoutube
    Fix Sniper Elite 5 Error Windows Cannot Access The Specified Device, Path Or File (Xbox Game Pass) Fix Sniper Elite 5 Error GPU Device Was Lost Game Cannot Continue On Windows PC Error Launching the game: (0x000004c7) - The Operation was canceled by the user Windows cannot access the specified the device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to acces the item Fix Sniper Elite 5 Not Launching Error Windows Cannot Access The Specified Device, Path, Or File, you may not have the appropriate permission to access the item,Sniper Elite 5 Xbox pass version not starting or opening Windows Cannot Access The Specified Device, Path Or File
    https://www.youtube.com/watch?v=g5waPyctHBg&t=15s
  • Arkadaşlar 30 liralık pc game pass almak istiyorum , bunu alırsam oyunları online oynayabilir miyim?

• skyline94 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda oynuyorsanız elbette hocam

• Boyutu çok büyük en azından VPN kullanıp oynarız

(( Not: Oyunu açtıktan sonra hemen kapatmak gerekiyor VPN i bilmeyen arkadaşlar için bilgilendirme))

• Ya arkadaşlar yazılanlarıda okudum, videoda izledim ama hala anlamadım ya da yapamıyorum, şimdi şu durumda ne yapayım.

XBOX series S aldım, bitane hesap oluşturdum, hesapta live gold veya gamepass hiç biş yok.

Şirketten bi arkadaşta da xbox one da kullandığı gamepass var, bana şifresini verdi, cihaza girdim şu anda 2 hesap açık(hem benim hem arkadaşın(gamepass var)

Ancak online'a girince live üyeliğiniz yok gibi bişi diyor, onun gamepass'ini nasıl kullanacağım?

• memnunov kullanıcısına yanıt
    Arkadaşınızda olan 30₺ olan gamepass mi yoksa 45₺ olan ultimate mi. Ultimate gold dahil ve online oynayabilirsin ama 30₺ olanda gold yok online oynayamazsın

• 45 lik olan abi, ultimete diye geciyor adi sanirim.

Hatta su profilse adinin yaninda ultimate yaziyor.

Acaba benim birseyi 1. Veya 2. Ya da primary falan mi yapmam lazim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler, xcloud u DualShock v2 ile oynuyorum, haliyle tetik tuşları alt üst ters oluyor.. özellikle siper 5te çok karıştırıyorum zor anlarda.. Baktım bulamadım, RB RT LB LT tuşlarını ters yapma veya seçme imkanı var mı ?

• memnunov kullanıcısına yanıt
    Hocam primary yapmanız lazım o şekilde çalışıyorsa ama sanırım arkadaşınızında konsolu var yapamazsınız büyük ihitimalle.

• GAME PASS [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar geçen sene bir telefon numarasını arayarak oradan 1 yıl satın almıştım , yine öyle bir numarayı arayarak satın alma işlemi yapamıyormuyuz.

• Pc üzerinde windows mağaza uygulaması içerisinde almak da gayet basit. Sadece anlatılan işlemleri doğru yapmak lazım ve halihazırda Ultimate aboneliği varken bu işlemi yapmamak lazım.

Bu linkteki video ile ilk kez 3 yıllık satın aldım. Video açıklamıyor ancak neredeyse ultimate aboneliğim varken işleme devam edecektim ve düz gamepass yapıp absürt bir fiyata düz aboneliğim olacaktı. Hatta ultimate aboneliği olup kodları aktifleştirirken ekrandaki uyarıları okumadan devam eden ve düz gamepass aboneliği yapanlar da oldu bu forumda. Sanırım tek dikkat etmeniz gereken o, yine bir sorun yaşarsanız eğer burada ben dahil çok daha bilgili pek çok kişi yardımcı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 29 Mayıs 2022; 21:27:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fifa 22 xbox series s için 240 lira şu an. Bu zamanla daha ucuza da düşebilir mi? Minimum en düşük kaç liradan aldınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud gaminge ilk defa girmeye çalışıyorum ama bu hatayı veriyor. Çözümü var mıdır? Vpn le giriyorum. İnternetim 35mbps kablolu bağlanıyorum.

We'll be right back

Sorry, we're working on fixing the issues, please try again later.

• Arkadaşlar Game Pass güzel sistem ama oyun satın almak sanki beni daha çok mutlu ediyor. Satın aldığım oyunun hep hesabıma kayıtlı kalacak olması beni sevindiriyor. Hem geliştiricilere de destek olmuş oluyorum. Siz de böyle mi hissediyorsunuz? Yoksa Game Pass'te olan ve oradan bitirdiğim oyuna para vermem mi diyorsunuz?

A Plague Tale'i Game Pass'ten bitirdim ama indirimde yakalayıp satın da aldım. Hellblade'i yine Game Pass'ten indirdim, oyunu bitirmek üzereyim ama indirime girdiğinde onu da satın alacağım. Aynı şekilde Resident Evil: Biohazard kütüphaneden kalkacak diye indirip oynamaya başlamıştım ama baktım indirime girdi, onu da satın aldım. Üstelik Gold versiyonunu aldım. Oyunların standart değil de gelen güncellemelerini içeren, tam versiyonları olan Gold/Deluxe/Ultimate (içeriklerini inceleyerek) versiyonlarından birini almayı tercih ediyorum. Dirt Rally 2.0 standart versiyon oynuyorum Game Pass'ten ama GOTY versiyonunun da indirime girmesini bekliyorum, daha önce 35,31 liraya inmiş ve bence hiçbir şey 35 lira, hemen alacağım fiyatı düştüğünde. Aynı şekilde Assassin's Creed Origins GOLD aldım falan. Böyle toplaya toplaya kendi oyun kütüphanemi oluşturmak daha çok hoşuma gidiyor. Evet para harcıyorum ama koyver gitsin dedim ya. Telefona Xbox Deals uygulaması kurdum, oradan kontrol ediyorum oyunların indiği en düşük fiyatları.

Düzeltme: AC Origins GOLD değil, Odyssey GOLD aldım. Oyunları karıştırmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamaraMorgan -- 30 Mayıs 2022; 22:52:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • azizsilin A kullanıcısına yanıt
    196 ya düşmüş xbdeals a bakınca.Ayrıca daha da düşer sanırım hatta gamepass e eklenecek yakında

• 
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.