Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (558. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.091
Cevap
807
Favori
1.232.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de alayım bir 6 aylık kod ile 1 aylık gpu kodu. Kalsın elimde bakalım. Yorumunuz için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguz707 O kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Eski nesillerden beri Hitman oynamış biri olarak birkaç önerim olsun hem size hem başka merak edenlere :)

1-Oyunda ingilizce az da olsa şart. Sıfır ingilizceyle işiniz cidden zor. Özellikle son oyunlarda hangi yoldan suikast yapacağınızı anlamak için ingilizce maalesef şart.

2-Oyunda aceleci olmayın kesinlikle. Mümkün mertebe her yeri araştırın, gezin, bulduğunuz eşyaları toplayın. Mesela kilitli kapılar için sifreli kart gerekli ama crowbar veya lockpick varsa elinizde rahatça açabilirsiniz.

3-Suikast yapacağınız kişiyi muhakkak izleyin. Hepsi bir döngü içinde hareket ediyo. Atıyorum otelde bir ara bara gidip birşeyler içiyo. Sonra dışarı çıkıp telefonla konuşuyo. Sonra beklediği misafin gelip gelmediğini soruyo gibi. Bu olaylar olurken iyi kötü açık verir genelde size suikast için. Dikkatli izleyin ve en müsait zamanda gerekeni yapın. Diyelim açık vermedi hiç en kötü size fikir verir nasıl suikast yapabileceğinize dair. Hani diyelim bir gazeteci gelip hedefinizle röportaj yapacak ya siz önceden o muhabiri bulup onun yerine geçip suikasti gerçekleştirebilirsiniz.

4-Oyun elinizden hiç tutmuyor değil. Herkes böyle düşünüp korkuyo oyundan ama cidden öyle değil. Misal bir suikast için en az 4-5 farklı yolu oyun size sunuyor. Etrafınızda konuşanları dinlerseniz ipucu veriyor zaten. Hani hedef su saatte şurada olacak şununla buluşacak şu nolu odada görüşecekler ya da golfe merakli vs gibi.

Özetle acele etmeden etrafı iyice araştırıp konuşulanlara kulak kabartirsaniz işiniz oldukça kolaylaşır. Ha bir de arkanızda iz bırakmamaya dikkat edin. Kılık değiştirmek olmazsa olmaz. Bayılttiginiz kisiyi hemen dolaba vs saklayın.

• Rainbowsix server hatası veriyor oyunu oynayamıyorum. Var mı çözümü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam sağ ol bilgiler için öldürmemiz gereken hedef sonsuza kadar döngüsünü takip ediyor mu yoksa belli bir süre mi var çünkü training bölümünü bitirdiğimde şu kadar dakikada bitirdiniz diyor

Hocam maalesef döngü sonsuza kadar devam ediyor bu da oyunda gerçekçiliği öldürüyor. Hani ilk gördüğünüzde gözünüze hoş gelen bir durum ama sonra bakiyosunuz meğer bir döngü varmış :)

• Sanmıyorum. P2 olarak uzun uğraşlar sonucu , online bağlanabildim. bu seferde bölümler gözükmüyor storeye atıyor  halbuki eklentiler bölümler yüklü. Bu hitman ne sorunlu oyun arkadaş

• Hocam benim için iyi bir şey bu çünkü oyunlarda süreyle yarışmayı hiç sevmiyorum, şimdi daha çok hoşuma gitti her yeri didik didik ederim :)

Hocam ben oyunda kupa vs işlerini dahi hiç sevmeyen biriyim. Konudan konuya atlamak da istemiyorum ama ya ben oyun oynarken maksimum haz almak isterim, gezip tozmak etrafı incelemek isterim. Alelacele hedefi öldürüp kupa alacam diye niye oyun zevkimi berbat edeyim? Ha bu arada hitman de böyle bi kupa var mi bilmiyorum da varsa diye dedim hani. :)

• Hocam ben de öyleyim zaten toplanabilir şeyler falan varsa her şeyi toplama takıntısı oldu bende 🤣 oyunun grafikleri falan da çok güzel yüzde 90larda şu an iniyor henüz yarın tam olarak başlıcam

Aynen hocam hitman 1 ve 2 de güzel hani grafik olarak pek sırıtmıyo da hitman 3 bambaşka olmuş. Hele Çin'de geçen bir bölüm var. İnsanın aklını başından alıyo. 🙂 Bölüme başlarken uzunca bir yürüyüş yapma payı da bırakmışlar grafiklerin ne kadar enfes olduğunu iyice anlayın diye 😀

• Göreceğiz hocam bakalım şu oyunu bedavaya oynadığıma inanamıyorum😃

• quote:

Orijinalden alıntı: Akşahin

Rainbowsix server hatası veriyor oyunu oynayamıyorum. Var mı çözümü
    Kendi soruma cevap vereyim, işine yarar belki ihtiyacı olan birinin. Ubisoft coonect indirip mağazadan kaydınız yapıp oyunu oynayabilirsiniz.

• Kardeşlik olayı nasıl oluyor arkadaşlar*güvenli mi?bende 3 yıllık gamepass ultimate var.kardeşlikle ücret karşılığı faydalanabilir miyim?

• BF 2042 yakın zamanda EA Play’e eklenirse şaşırmayın. Oyun öyle bir patladıki söylentilere göre kütüphaneye eklenecek gibi.

trueachievements
    Battlefield 2042 could go free to play due to poor performance, insider suggests
    https://www.trueachievements.com/n48457/battlefield-2042-could-go-free-to-play-due-to-poor-performance-insider-suggests

• Hitman ana hesap da bende oynayamadım , oyunu satın al deyip store'a yönlendiriyor.

Benim gamepass p2 , gamepass'in olduğu hesaptan oynayabildim.

P1 oynamak için bir çözüm var mıdır ?

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Ben de gpu p2 de oynuyorum

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

Evet P2 gamepass'le ana hesapta oynatmıyor maalesef hocam. Bu sorunun aynısı Battlefield 5'de de vardı.

• Arkadaşlar bu cloud save olayını nasıl yapıyoruz. Ben bilgisayardan Dead Spaece oyununa başladım biraz ilerledim. Şimdi xbox üzerinden de oyunu indirdim. Ama xboxtan oyunu açtığımda cloud save boş görünüyor. Önce bilgisayardan bir ayar mı yapmam lazım. Bilgisayardan da oyunu açtığımda cloud save ile ilgili bir ekran göremedim. Bilen yardımcı olabilir mi acaba ?

• 
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.