Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (556. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.091
Cevap
807
Favori
1.232.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben indiremiyorum gamepass olduğu halde gamepass edinin diyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Store dan arama kısmına yazın, orda yükle çıkıyor. Ben de sizle aynı hatayı yaşadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gittim storea işte gamepass edinin diyor yükle yzmıyor

• Şimdi oldu özellikle şunları yükle diye girdim anca öyle oldu

• korner12 kullanıcısına yanıt

En kötü yeni hesap açıp orada kullanabilirsiniz, sistem olur olmaz fiyat değişir vs bilinmez

• Bundan 6 tane alip 3 yillik yapabiliyormuyuz?

• swoopin S kullanıcısına yanıt
    Evet hali hazırda deavö eden brş GPU yok ise olur

• Yeni hesap acicam eski hesap henuz turkiyede live yokken acilmisti mecburen cakma amerikan adresi gidip alman gerekiyordu region muhabbetinden dolayi. Yeni hesapla olur o zaman tesekkurler.

• swoopin S kullanıcısına yanıt

aynen yeni hesaba olur

• Arkadaşlar herkes GPU yok ise yapılabilir yazmış. Bir sorum var peki Game Pass for PC var ise?

Benim hali hazırsa 3 aylık Game Pass for PC vardı. 5 Şubat bitiyor. Şimdi ben 3 yıl Xbox Gold Live alsam sonra 1 aylık Game Pass Ultimate alsam 3 yıllık olan Gold, Ultimate'a tamamen döner mi?

Bunu deneyen oldu mu daha önceki hesabında Game Pass for PC olup da bu yöntemi yapan? Konuda bulamadım.

• 3 yıllık gpu yapacağım ama 2 sorum var.

1) Live gold kodlarını hediye olarak göndereceğim mail hesabı gamepass hesabımın bağlı olduğu hotmail hesabı mı olmalı yoksa herhangi bir Gmail hesabı da olur mu?

2) Live gold alırken 3d secure olmadığı için banka şüpheli alım olarak görüp kartı bloke edebiliyormuş. Bu doğru mu ve doğruysa bunu engelleyebilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt

1.'nin yanıtını billmiyorum. 2.'si için şöyle en kötü arar onay verdirtirsiniz. Ben bir tane denemek için 6 aylık aldım. Bankadan çağrı geldi otomatik. Telesekreter sizin işleminizse 1'e değilse 2'ye basın dedi. Onaylandı yani anında.

Kendi sorumu da tekrar edeyim.

Arkadaşlar herkes GPU yok ise yapılabilir yazmış. Bir sorum var peki Game Pass for PC var ise?

Benim hali hazırsa 3 aylık Game Pass for PC vardı. 5 Şubat bitiyor. Şimdi ben 3 yıl Xbox Gold Live alsam sonra 1 aylık Game Pass Ultimate alsam 3 yıllık olan Gold, Ultimate'a tamamen döner mi?

Bunu deneyen oldu mu daha önceki hesabında Game Pass for PC olup da bu yöntemi yapan? Konuda bulamadım.

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt

ard arda alımda yaşanıyor bloke bu yüzden tosla enpara ininial gibi kartlardan alabilirsin sıkıntı olmuyor ya da bloke olursa bankayı arayıp bu işlem bilgim dahilinde deyip blokeyi kaldırırsın

• R6 Extraction oynayan var mı? Oynayacağım bşr arkadaş grubum yok tek oynanmaz ise boşa indirmeyim

• 21 Ocak 2025 tarihine kadar ultimate üyeyim artık gelsin AAA lar gitsin çöpler

• Arkadaşlar 6 tane 6 aylik live gold alip ustune 1 ay game pass ultimrte ekleyip 3 yıllık game pass aktive etmek istiyorum. Hala oluyormu bugun dün yapan varmi? Aktif game pass yada live üyelik yok. Baska dikkat etcem bisi varmi? Acil bilgi veren olursa sevinirim. Teşekkürler

Guncelleme: 21 ocak işlemi bitirdim. Sorunsuzca 3 sene live ve ustune bir ay game pass alinca 3 yıla uzatti game passi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahcak -- 21 Ocak 2022; 11:53:40 >
  • rahcak R kullanıcısına yanıt

Evet devam ediyor, aynı şekilde. Satın alacağınız yeri de biliyorsanız herhangi bir problem yok.

• Tesekkur ederim simdi anlasilir oldu.

Peki bu basarimlarin takibi ayri ayri mi oluyor yoksa tek bir hesaba mi birikiyor hepsi?

• Entropii kullanıcısına yanıt
    Hocam o konuda bilgim yok hiç de dikkat etmedim ama benim GPUnun biri bende konsolda diğeri pcde arkadaşta öğrenirsem haber ederim...

• merak ettigim bir konu var gamepass hakkinda. diyelim bi arkadasinizla gamepass hesabinizi paylasmak istiyorsunuz bu mumkun mu? yani pc ve konsoldan gamepass kullanan birisi ikinci bir pc den daha giris yapabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.