Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (557. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.091
Cevap
807
Favori
1.232.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hitman 1 ve 2 yi Hitman 3 ün içindeki menüdenmi indiriyoruz, store da ücretsiz bulamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hitmanda sorun yaşayan bir ben miyim? Online şekilde baglanamıyorum. Offline giriyorum hikaye kısmı kapalı açmak için Microsoft storeye bağlanın diyor. E ben zaten gamepass üzerinden indirdim? Ne yapacağız yahu.

• RyDeR kullanıcısına yanıt

aynı sorun bende de var

yok mu bir fikri çözümü olan

• Hitman 3 ü indiriyorsunuz. daha sonra Hitman 3 ün ek paketi olarak 2 ve 1 i indiriyorsunuz. Oyun 70 gb ek paketler 10mb falan yani aslında dlc yi sadece aktif etmek için indiriyorsunuz. Ekstra data çekmeniz gerekmiyor.

• Rainbow Six Extraction Türkçe arayüz ve altyazılı çıktı arkadaşlar haberiniz olsun.

• arkadaşlar gamepass pc için 3 yıllık ultimade aldım. buluttan konsol oyunlarına nasıl erişiyoruz?konsol yok.

GAME PASS [ANA KONU]
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

Ben p2 kullanicisiyim p1 hesaba geçince sorun yaşamıyorum. P1 hesap dolu olduğu için oynayamiyorum.. p2 hesaplar oynayamıyor galiba .

tüm paketleri indirmişmiydiniz...

• Arkadaşlar Game Pass Ultimate değil ama Game Pass for PC üyeliğim vardı. Şubat'ta bitiyor. 3 yıl Live alsam 1 aylık Ultimate alınca tamamen çevirir mi 3 yılı? Yoksa tekrar yeni üyelik mi açmam gerekli.

Bilen lütfen yardımcı olsun boşuna 700 800 lira vermeyeyim.

• Arkadaşlar selâmlar. Yanılmıyorsam 2023 temmuz ayına kadar devam eden üyeliğim var. Bir konuda danismak istiyorum. 2 seçeneğim var.
    1.si Şimdiden uygunken live kodlar alıp bu kodları 1 yıl sonraya ultimate çevirme? O zaman devam eder mi belli değil.
    2.si. direk riske girmeyip 1 yıllık ultimate alıp tekrar 2.5 yıla çıkarma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 21 Ocak 2022; 16:30:35 >
  • kredi kartları kur çevrim ücreti hala alıyor mu arkadaşlar ? bu farkı vermemek için bir yol var mı yeni kod alınca. teşekkürler

• Xbox alinirmi psmi alinir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İndirdim. P1 hesaba geçince oynuyabiliyorum P2 hesapta online bağlanmıyor. Bende p2 kullanicisiyim bilmiyorum ne yapacağız

• oguz707 O kullanıcısına yanıt

ben birinci seçeneği tercih ettim... her ay 6 aylık Gold live kod alıp kenara bırakıcam... Microsoft sistesi üzerinden aldığım ve kullanmadığım kodu iade hakkım olur diye düşünüyorum...

ikinci seçenek en garanti yöntem ama 1 yıllık ultimate kod kaça geliyor?

p1 - p2 şeklinde kullanmaktan kaynaklanıyor olabilir mi? bu şekil kullanıp sorunsuz oynayan var mı?

• Hocam yaklaşık 540 lira. 1 yıllık live herhalde 240 lira. Live da alabilirim. O yüzden yorumlarınız ve öngörüleriniz önemli. Sizin ne kadar kaldı gpu süresi bitmedine.

• oguz707 O kullanıcısına yanıt
    Benim daha 2 yıl var hocam... Ama dediğim gibi ben tercihimi atıyorum bu ay 6aylık kod 2 ay sonra tekrar 6 aylık kod alarak yapıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawministration -- 21 Ocak 2022; 18:13:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • promedyumx P kullanıcısına yanıt
    Açtığın hesap hotmail değil de gmail vs olursa yapabilirsin. İllaki hotmail hesabı açmana gerek yok diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hitman indirdim başladım ama bu oyun zor ya zibilyon yöntem var nasıl yapacağını gösteren bir şey var mı ben bulamadım. Zehir koyacaktım bardağa zehir yok dedi nerede bulacam allah bilir :)

• 
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.