< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (557. sayfa)

-
-
Arkadaşlar hitmanda sorun yaşayan bir ben miyim? Online şekilde baglanamıyorum. Offline giriyorum hikaye kısmı kapalı açmak için Microsoft storeye bağlanın diyor. E ben zaten gamepass üzerinden indirdim? Ne yapacağız yahu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı sorun bende de var
yok mu bir fikri çözümü olan
-
Hitman 3 ü indiriyorsunuz. daha sonra Hitman 3 ün ek paketi olarak 2 ve 1 i indiriyorsunuz. Oyun 70 gb ek paketler 10mb falan yani aslında dlc yi sadece aktif etmek için indiriyorsunuz. Ekstra data çekmeniz gerekmiyor.
-
Rainbow Six Extraction Türkçe arayüz ve altyazılı çıktı arkadaşlar haberiniz olsun.
-
Ben p2 kullanicisiyim p1 hesaba geçince sorun yaşamıyorum. P1 hesap dolu olduğu için oynayamiyorum.. p2 hesaplar oynayamıyor galiba .
tüm paketleri indirmişmiydiniz...
-
Arkadaşlar Game Pass Ultimate değil ama Game Pass for PC üyeliğim vardı. Şubat'ta bitiyor. 3 yıl Live alsam 1 aylık Ultimate alınca tamamen çevirir mi 3 yılı? Yoksa tekrar yeni üyelik mi açmam gerekli.
Bilen lütfen yardımcı olsun boşuna 700 800 lira vermeyeyim.
-
Arkadaşlar selâmlar. Yanılmıyorsam 2023 temmuz ayına kadar devam eden üyeliğim var. Bir konuda danismak istiyorum. 2 seçeneğim var.
1.si Şimdiden uygunken live kodlar alıp bu kodları 1 yıl sonraya ultimate çevirme? O zaman devam eder mi belli değil.
2.si. direk riske girmeyip 1 yıllık ultimate alıp tekrar 2.5 yıla çıkarma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 21 Ocak 2022; 16:30:35 >
kredi kartları kur çevrim ücreti hala alıyor mu arkadaşlar ? bu farkı vermemek için bir yol var mı yeni kod alınca. teşekkürler
-
Xbox alinirmi psmi alinir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İndirdim. P1 hesaba geçince oynuyabiliyorum P2 hesapta online bağlanmıyor. Bende p2 kullanicisiyim bilmiyorum ne yapacağız
ben birinci seçeneği tercih ettim... her ay 6 aylık Gold live kod alıp kenara bırakıcam... Microsoft sistesi üzerinden aldığım ve kullanmadığım kodu iade hakkım olur diye düşünüyorum...
ikinci seçenek en garanti yöntem ama 1 yıllık ultimate kod kaça geliyor?
-
p1 - p2 şeklinde kullanmaktan kaynaklanıyor olabilir mi? bu şekil kullanıp sorunsuz oynayan var mı?
-
Hocam yaklaşık 540 lira. 1 yıllık live herhalde 240 lira. Live da alabilirim. O yüzden yorumlarınız ve öngörüleriniz önemli. Sizin ne kadar kaldı gpu süresi bitmedine.
Benim daha 2 yıl var hocam... Ama dediğim gibi ben tercihimi atıyorum bu ay 6aylık kod 2 ay sonra tekrar 6 aylık kod alarak yapıcam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawministration -- 21 Ocak 2022; 18:13:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açtığın hesap hotmail değil de gmail vs olursa yapabilirsin. İllaki hotmail hesabı açmana gerek yok diye biliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hitman indirdim başladım ama bu oyun zor ya zibilyon yöntem var nasıl yapacağını gösteren bir şey var mı ben bulamadım. Zehir koyacaktım bardağa zehir yok dedi nerede bulacam allah bilir :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X