gamepass varsa ve aynı hesapla giriş yaptığında eş zamanlı oynanabiliyordu |
GAME PASS [ANA KONU] (559. sayfa)

-
-
Gamepass i pcde bir, konsolda iki kişi kullanabilir mi aynı anda? O iş nasıl oluyor, bilginiz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sormak istediğim soru aynı anda üç kişi kullanabilir mi hocam, biri pc diğer ikisi konsol olmak üzere. Sizin dediğinizden pcyi kullananın p2 hakkı aldığını anladım. Doğru mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende konsol yok.pc var.3 yıllık gamepass ultimatede aldım.konsol için p1 i birine satarsam benim bilgileri mi alcak? mail microsoft hesabı gibi?
-
Benim yerime o değiştirse?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkes anlatamaz doğru faydalı olmak adına açılmış bu amaçla konusu açılmış bir araştırma yaparız. Sıkıntı yok
3 yıllık şu an için en uygun kod seçeneği mi _?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 veya 6 aylık kodlarla 3 yıla tamamlamayı kastettim.
Tmm hallettim, teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmanstern -- 23 Ocak 2022; 1:8:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar pc sahibiyim. Konsol sahibi olarak kardeşlik yapmak isteyen pm den ulaşabilir mi lütfen. 3 yıllık abonelik düşünüyorum.
Merhaba,
Benim mevcutta daha 10ay süresi olan Gamepass üyeliğim var. (1 yıllık üyelik alıp + 1 aylık ultimate alarak yapmıştım.)
Şimdi ilgili linkten kodları alsam, 10 ay sonra Gamepass'im bittiğimde aynı hesabıma tanımlayabilirim değil mi? Yeni hesap açmama gerek kalmaz değil mi yani? Kodları tanımlayıp + 1 ay da ultimate alırım tekrar diye düşündüm.
Teşekkürler.
-
Kodların kullanım süresi yok değil mi? Ona göre biraz stok yapacağım.
-
yok hocam...
-
36 Ay live gold alıp elimde bulunan 2 Aylık ultimate kodunu girsem oluyor mu? Yoksa illa satın almak mı gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X