< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (409. sayfa)

-
-
Hocam bugün ps5 ten sx e geçtim. Hazır sizde yeni yapmışken sorayım istedim . Ana konuda yazan tarzda mı işlem yapmak gerekiyor? Acaba değişen birşey varmı diye sorayım dedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vay be millet Turkcell'den Vodafone'a geçer gibi Xbox'a geçmeye başladı.
Ülkemizde X360'la değeri bilinemeyen Xbox, Gamepass ile tam da Türkiye pazarına feci uygun ürünle öne geçti. Güzel valla bunları görmek.
Gamepass fanatiği olup çıktık resmen ya, oyun alamıyorum anasını satayım "yarın öbür gün bu eklenir kesin" diye
-
Hocam series s hafızası 512gb hiçbir şeye yetmez. Yeni çıkan 3a oyunlar 100gb dan geliyor. Alacak olsam series x alırım ama onda da kararsızım. Sony'nin de gamepass tarzı bir sistem çıkarabileceği konuşuluyordu. Öyle bir şey olursa pcde gamepass, konsol sony devam ederim. Gamepass'i sevsem de xbox'ın benim ilgimi çeken özel oyunu yok. Halo,forza bana göre değil. Ben daha çok hikaye odaklı oyunlar seviyorum. Eğer sony'den böyle gamepass tarzı sistem çıkmazsa mecburen xbox'a dönücem. Günümüz şartlarında malum oyun fiyatları 600-700 tlden başlıyor. Bu fiyatların da indirimli halini dahil karşılayamam.
-
Hikayeli oyunları ben de seviyordum ama ekonomik şartlar xbox + gamepasse itti beni. Kullanmaya başlayınca hiçte fena olmadığını gördüm. Yeni nesil ssd teknolojileriyle oyunları 40-50 gb civarına sıkıştırabiliyorlar. Zaten 5-6 oyundan fazla da yüklemiyorum cihaza, oynanmıyor fazla oyun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@hypnosis. Hocam çok teşekkürler 36 ay gamepass ultimate işi de tamam . Ellerin dert görmesin
Hocam kodları nasıl ve nereden aldın kaça patladı? Bilgilendirebilir misin?
Yukarıdaki mesajlarda hediye et kısmında 6 aylık abonelik çıkıyor. O şekilde kendine 6 defa 120 TL x6 dan gönder .
Kodları redeem edeceksin. Akabinde de bilgisayar üzerinden microsoft hesabından gamepass ultimate YÜKSELT diyeceksin . Bu kadar
İlk mesajlara detaylıca bakarsan hepsi orada da net bir şekilde yazıyor
Hediye olarak gönder dediğimde yine bende 3 aylık görünüyor ama bakıyorum şimdi
O gelen siyah arka planlı ekranda da hediye olarak gönder butonuna bas çıkacak
Series s yanına harici hdd veya ssd alarak bu sorunu çözebilirsiniz kolaylıkla. şahsen şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım.
-
620 liradan başlyan oyunlar kuru kaçtan aldı tek bir kur güncellemesi yapılırsa sony oyunları 750 800 bandından satışa çıkar gerçekten ülkemiz oyuncuları için tam bir kabus şu an ayrıca sony ps plus abone sayısından çok mutluymuş yatırım yapılırsa oraya yapılır 16 oyun dedğilde 24 oyun verirler gibi gibi ps ceo'su sürekli dönüyor game pass bize uymaz diyor game pass'e yakın birşey yapmayı düşnüyoruz diyor hep kaçamak ve değişen fikirler bekleyip göreceğiz
-
https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-live-gold/cfq7ttc0k5dj?activetab=pivot%3aoverviewtab
bu linke kendi hesabınızla giriş yaptıktan sonra hediye olarak satın al kısmına tıkladığınızda 3 aylık altında 6 aylık çıkıyor.
-
Gerçekten farkında değiller bence, Abd de aylık 15 dolara satılan üyeliğe 21,25 tl gibi bir rakama sahip oluyoruz bence zam yer bu olay, ya da uzun süreli alımı iptal edebilirler. Forza Horizon 4 e 350tlye yakın para harcamıştım ek paketleri oynamadım bile bu sefer aynı hataya düşmeyeceğim.
-
Sadece ultimate versiyonu mu uzun süreli alınıyor?
-
Evet, Live gold alarak uzattığmız için, sadece ultimate yükseltmesi çıkıyor.
-
live ı ultimate e çevirme işlemi bir yerde kayda geçiyor mu ? şu yüzden soruyorum bir aralar kendi hesabımda sanki öyle bir çevirim yaptım eğer bu işlem 1 defa yapılıyorsa 36 ay live aldıktan sonra elimde patlamasın
-
Amerika'da Gold Live üyeliğinin aylık fiyatı 10 dolar, dünyanın en ucuza satılan ülkeleri Brezilya, Arjantin ve Hindistan'da ise ortalama 7 dolara geliyor. Dünyanın en ucuza satılan ülkelerinden bile %50 daha ucuza ise Türkiye'de satılıyor.
Aylık 30 liralık fiyat yaklaşık 3,5 dolar ile diğer ülkelerden çok fazla ucuza geliyor. Çok yakında zam geleceğinden şüpheniz olmasın, Game Pass Ultimate alacak olan arkadaşlar mutlaka 3 yıllık üyelik alsınlar, sonra fırsatı kaçırdıklarına üzülebilirler. Fiyat makası çok fazla açıldı, kapatılacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnosis. -- 15 Haziran 2021; 23:39:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar mrb
p2 gpu kullanıyorum ayın 23. de bitecek
şimdi atıyorum bugün başka bir p2 gpu hesap girsem
hangi gpu geçerli olcak
ana hesabımda oynuyorum oyunları
bir de p2 gpu arıyorum limti 100 TL
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X