Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (408. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.091
Cevap
807
Favori
1.232.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak, belki de çok kişi sordu ama göremedim kuaura bakmayın. Arkadaşımın heaabı ekli gamepass ultimate var ama bende yok ve gamepass nimetlerinden faydalanıyorum sanıyordum düne kadar 😊 Bf 5 e girdim multiplayer için ödeme istedi! Arkadaşımın hesabından giriyorum multiplayer a giriyor. Sanırım gamepass ten sadece single oyunlardan faydalanabiliyorum doğru mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Poseidon33 kullanıcısına yanıt
    Battlefield V gibi çok nadiren sorunlu oyunlar olabiliyor. Yani sadece single diye birşey yok multiplayer her oyun da iki kişi oynanabilir.

• Hypnosis. H kullanıcısına yanıt
    XBOX GAMEPASS ANA KONU (Gerekli Tüm Bilgiler İlk Mesajda)

XBOX GAMEPASS ANA KONU (Lütfen Soru Sormadan Önce İlk Mesajı Okuyun)

Seçimi sana bırakıyorum :)

Ara sıra kampanya oluyor mu hocam üç yıllık almayı planlıyorum yaklaşık bir ay içinde konsolum gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poseidon33 kullanıcısına yanıt
    Ne yazik ki bu sorun bf5'e özel.
    Diğer oyunlarda böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.

• unununium U kullanıcısına yanıt
    Genel olarak bu şekilde hocam senelikte belki 15 lira ucuza alırsınız Tosla ile, uğraşmaya bile değmez. 3 yıllık üyeliği alıp online ücretinden kurtulun, 23 Microsoft stüdyosundan oyunları ilk günden oynayın, bunun dışında her ay 10-15 irili ufaklı oyunu ücretsiz olarak deneyip beğendiğinizi bitirin. Bence muazzam teklif

• GAME PASS [ANA KONU]

paradise fallsda köle toplama vakti :D

• Merhaba arkadaşlar, 1 yıllık Game Pass Ultimate üyeliği almak istiyorum. Şu an Xbox hesabımda aktif Game Pass aboneliği yok fakat daha önce kullanmıştım. Mediamarkt'tan 1 yıllık Live Gold kodu alıp bu hesabıma tanımlarsam ve 1 aylık Game Pass Ultimate alırsam 1 yıla uzar mı yoksa yeni hesap açıp mı yapmam lazım?

• euphrates.k kullanıcısına yanıt
    Aynı hesapta aktif Game Pass Ultimate üyeliği olmadığı sürece yapabiliyorsunuz.

• Merhaba arkadaşlar,

Belki 100 defa soruldu ama konu büyük olduğu için aradım , bulamadım.

Ben geçen sene 1 yıllık live gold üstüne 1 aylık ultimate aldım ve 13 aylık ultimate oldu.

Yakında bu bitiyor.

Aynı üyelik üzerinden 3 yıllık live gold + 1aylık ultimate alsam, 37aylık ultimate olacak mı yoksa yoksa 0 dan hesap açıp mı yapmalıyım?

Teşekkürler

• 36 ay game pass ultimate üyelik kardeşlik için pc den ortak arayan var ise olurum

• Estabez E kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan yeni hesap.

• Artizt kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim

• Estabez E kullanıcısına yanıt
    Az önce diğer arkadaşa da söyledim. Daha önce alınmış olsun ya da olmasın, Game Pass Konsol veya Bilgisayar üyeliği devam ediyor olsun hiç fark etmiyor. Tek şart aktif Game Pass Ultimate üyeliğinin olmaması

Game Pass Ultimate üyeliği bitmiş olan herkes normal Game Pass üyelikleri olsa dahi yükseltmeden yararlanabiliyor.

Çok teşekkürler hocam bilgilendirmeleriniz için ; Microsoft store dan 6*120tl = 6 aylık gold üzerine 45tl gpu alarak az önce 36 aylık üyelik aldım. Forza 5 fiyatını gördükten sonra en mantıklısı bu geldi.

• Arkadaşlar bende ps4 kullanıcısı olarak son xbox konferansından sonra game pass almaya karar verdim ama büyük ihtimalle yaz sonu gibi alacağım.Benim birkaç sorum var. Benim laptop ekran kartım gtx 960m olduğu için günümüzde çıkan oyunların bir çoğunda çok düşük fps değerleriyle oynuyorum. Gamepass alsam da son çıkan oyunları düzgün oynayamayacağım için xcloud sistem benim için biçilmiş kaftan bir sistem olarak görüyorum. Yeni pc almak isterdim ama en az 20k para lazım 6-7 sene götürebilecek bir pc için.Bu da pek mümkün gözükmüyor. Sorularım şu şekilde:

1-Xcloud sistemi ülkemize yakın zamanda gelir mi yoksa 2022 yılına filan kalır mı?

2-2022 yılına kalırsa, gamepass'in fiyatına zam gelme ihtimali var. Sizce ne kadar olur fiyatı(3 yıllık için soruyorum) ?

3-Benim durumumda yukarıdaki sorunları da göz önüne alarak gamepass i şimdi almak sizce mantıklı mı yoksa bekleyeyim mi?

• rebidem R kullanıcısına yanıt

Hocam bunlarla uğraşana kadar bir Series S al yanına da Game Pass Ultimate üyelik yap. Seni uzun zaman götürür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ixib kullanıcısına yanıt

Hocam, ben microsoft store'dan 6 aylık seçeneğe ulaşamıyorum.

Tıklaya tıklaya en son 1 ay ya da 3 ay seçeneğine yönlendiriliyorum.

Bir link vermeniz mümkün mü? teşekkür ederim.

• erulu kullanıcısına yanıt
    Hesabınızla siteye giriş yapmazsanız göremezsiniz.

• 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.