< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (410. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: yokboylebısey
Xboxda p2 hesap olunca kendi hesabımızda oynayabiliyor muyuz? Playstationda sec hak sahibi yalnızca o hesapta hareket ediyor.evet hocam
kenfi hesabında oynayabiliyorsun tek şart p2 hesap altta açık olacak ve net bağlı olacak
-
Yok hocam . Ben neredeyse 2 yıl önce yapmıştım ultimate e yükseltme işini. Süre geçen ay doldu ve tüm üyelikler pasife düştü.
Dün 36 ay live ı içeri ekleyip üzerine gamepass ultimate e yükselt yaptım.
Konu sahibi arkadaş ta detaylıca yazmış zaten ilk sayfada…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gamepassi ben sevmiyorum. Bir suru oyun aldim indirimlerden. Cok guzel oyunlarim var merak ediyorum ama gamepass varken kendi oyunlarimi oynamak canim istemiyor. Bosa gitmesin diye gamepassden oynuyorum hep. Eylulde bitecek almayayim gamepass diyorum once kendi oyunlarimi bitireyim sonra 3 yillik alirim daha da oyun almam diyorum. O zaman da ya zam gelirse yada yukseltme olmazsa diye endişeleniyorum. Acayip zorda kaldim :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır hocam çok sağ ol ama malesef kardeşlik konusu burada ölü gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez
Gamepassi ben sevmiyorum. Bir suru oyun aldim indirimlerden. Cok guzel oyunlarim var merak ediyorum ama gamepass varken kendi oyunlarimi oynamak canim istemiyor. Bosa gitmesin diye gamepassden oynuyorum hep. Eylulde bitecek almayayim gamepass diyorum once kendi oyunlarimi bitireyim sonra 3 yillik alirim daha da oyun almam diyorum. O zaman da ya zam gelirse yada yukseltme olmazsa diye endişeleniyorum. Acayip zorda kaldim :DEvet bende de o refleks başladı.
Gamepass oyunlarını bir an önce oynayayım ki çıkmasın gitmesin, gitmeden bitireyim diye..
Bu sefer dönüp devam etmek istediğim bir oyuna devam edemediğim oluyor.
Hele ki uzun hikayeli falan bir oyunsa..
-
Merhaba arkdaslar xbox aldim. Bu game pass olayini nasil 1 yillik uyelik yapacagim.simdi yeni kayit oldum cihaza oturum actim.sonrasinda nasil yol izleyimde karli bir game pass aboneligim olsun.cihazin basinda bekliyorum.yardimci olursaniz cok sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba bende yeniyim daha cihaz gelmedi almanyadan
biraz once musteri hizmetlerini aradim 36 ay ea aldim uzerine ultimate aldim 13 ay ultimate oldu galiba en ucuz yontem bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün deneme sürümümün bitmesiyle 3 yıllık alarak dahil oldum Gamepass Ultimate'e. Normalde 6 aylık alacaktım fakat E3 Microsoft sunumunu izleyince kararımı değiştirdim. Bu konunun çok faydası oldu. 10 dakika gibi kısa bir sürede işlemleri tamamladım. Teşekkürler @Hypnosis. 🤗
PC için bir türlü 3 yıllık alamadım gitti alsam kafam rahatlardı
quote:
Orijinalden alıntı: mdiler27
PC için bir türlü 3 yıllık alamadım gitti alsam kafam rahatlardıBende sadece bilgisayar için almak istiyorum 3 yıllık 2 yıllık ne kadar uzunsa artık ama nasıl yapacakmışız bunu daha önce hiç almadım Game Pass
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 17 Haziran 2021; 10:34:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: nolamazBende sadece bilgisayar için almak istiyorum 3 yıllık 2 yıllık ne kadar uzunsa artık ama nasıl yapacakmışız bunu daha önce hiç almadım Game Pass
Alıntıları Gösterbiri yardımcı olsa bize güzel olur
-
konun ilk sayfasında ve biraz yukarlarda alan arkadaşlar gayet açık şekilde anlatmışlar.
-
Konunun ilk mesajındaki işlemleri yaparak 3 yıllık Game Pass Ultimate alacaksınız. Sadece bilgisayar aylık 30 lira, içinde Bilgisayar üyeliği de olan üyelik aylık 20 liraya geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Bf5
Dün deneme sürümümün bitmesiyle 3 yıllık alarak dahil oldum Gamepass Ultimate'e. Normalde 6 aylık alacaktım fakat E3 Microsoft sunumunu izleyince kararımı değiştirdim. Bu konunun çok faydası oldu. 10 dakika gibi kısa bir sürede işlemleri tamamladım. Teşekkürler @Hypnosis. 🤗Hocam microsoft'un sitesinde en fazla 3 aylık gold üyelik gözüküyor, siz böyle uzun süreli üyelikleri nereden alıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hediye olarak al diyince 6 aylık çıkar hocam. Ordan çoklu işlem yapacaksın kaç yıl istiyorsan 6şar ay olarak alacaksın.
Konunun ilk mesajını okuyun hocam, herşey yazıyor.
"Xbox resmi sitesine hesabımız ile giriş yaptıktan sonra açılan '' Hediye olarak satın al'' seçeneği ile 120 liraya satın alabildiğimiz her 6 aylık Gold Live aboneliği +6 ay Game Pass Ultimate üyeliğine yükseltilebilir.* (Giriş yaptığımız hesap üzerinden yine kendi hesabımıza hediye olarak gönderebiliriz)"
Geçen gün yaptım hocam. Başta karışık geliyor ama aslında basit.
Xbox sitesinden hediye olarak Gold Live aboneliği ( 6 aylık 119.99 TL olan) alacaksınız.
36 ay yapmak için 6 kere bu işlemi tekrarlayın, istediğiniz hesabın mailine hediye olarak gönderin.
Sonra hediye kodlarının hepsini redeem edin (redeem.microsoft.com üzerinden) ve 36 aylık gold live üyeliğini edinin.
Sonrasında Game Pass Ultimate'e Yükselt seçeneğini seçin, bir defalık 44.99 TL ödeme olacak.
Bu şekilde 36 ay 765 TL, yani ay başına 21 TL düşecek şekilde game pass ultimate sahibi olacaksınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: azosGeçen gün yaptım hocam. Başta karışık geliyor ama aslında basit.
Xbox sitesinden hediye olarak Gold Live aboneliği ( 6 aylık 119.99 TL olan) alacaksınız.
36 ay yapmak için 6 kere bu işlemi tekrarlayın, istediğiniz hesabın mailine hediye olarak gönderin.
Sonra hediye kodlarının hepsini redeem edin (redeem.microsoft.com üzerinden) ve 36 aylık gold live üyeliğini edinin.
Sonrasında Game Pass Ultimate'e Yükselt seçeneğini seçin, bir defalık 44.99 TL ödeme olacak.
Bu şekilde 36 ay 765 TL, yani ay başına 21 TL düşecek şekilde game pass ultimate sahibi olacaksınız.
Merhabalar,
Mevcut üyeliğim 4 ay sonra sona eriyor. Başka bir hesap üzerinden Gold live alıp üyeliğimin olduğu hesaba hediye olarak gönderebilir miyim ? Amacım 4 aylık üyeliği uzatabilmek..
-
Mevcuttaki Gamepass'in bitmesini beklemeniz gerekiyor yoksa dönüşüm oranı 1 e 1 yerine 3 e 1 olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X