s im de p2 gmepass hesap var 23 haziranda bitiyor yeni 3 aylık bir p2 hesap aldım 23 nden önce girersem bir sıkntı çakışma olur mu ayrıca keni ana hesabım hangi gpu yu görecek tuhaf bir soru oldu ama :) |
GAME PASS [ANA KONU] (411. sayfa)

-
-
Sağ olun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hypnosis.
Konunun ilk mesajını okuyun hocam, herşey yazıyor.
"Xbox resmi sitesine hesabımız ile giriş yaptıktan sonra açılan '' Hediye olarak satın al'' seçeneği ile 120 liraya satın alabildiğimiz her 6 aylık Gold Live aboneliği +6 ay Game Pass Ultimate üyeliğine yükseltilebilir.* (Giriş yaptığımız hesap üzerinden yine kendi hesabımıza hediye olarak gönderebiliriz)"Teşekkürler hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Bf5
Mevcuttaki Gamepass'in bitmesini beklemeniz gerekiyor yoksa dönüşüm oranı 1 e 1 yerine 3 e 1 olur.Cevabınız için teşekkürler
İki hesapta gamepass olmasi bir çakişma yaratmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gamepass pc ile ultimate arasındaki tek fark online oyun oynamak mı?
sadece pc için olanı alsam ücretsiz oyunları oynayabiliyor muyuz?
-
Metro exodus bugün gelecekti haberi olan var mı
Harika haber
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konunun ilk mesajında hepsi yazıyor.
Metro exodus için sadece x/s güncellemesi gelecek hocam. Oyun gamepass sisteminden kaldırıldı sanırım 2 ay önce.
Anladım hocam. Teşekkürler. Ben de heyecanlanmıştım tekrar gelecek diye.
konu için teşekkürler amazon almanyadan dün sipariş verdim şimdi de 3 yıllık hesap için gerekli işlemleri gerçekleştirdim oldu
pc de ea play kullanabiliyor muyuz acaba onu beceremedim bir tek
edit: biraz uğraştırdı ama hallettim
microsoft store dan Xbox App indirip hesabımıza giriş yapıyoruz
oyunlardan ea play oyunlarından birini seçip EA Desktop BETA yüklemesine yönlendirmesini bekliyoruz
xbox ile ea hesabını link edince oyunları ister ea desktoptan ister xbox app ten indirebiliyoruz ben ea desktop tercih ettim
varsa öncesinde origin programını silmenizi öneririm bende yüklü oyun yoktu çakışmasın diye direkt sildim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sithicus -- 18 Haziran 2021; 19:33:2 > -
Gamepass ultimate aldım. 10 gün içinde topladığım pcmi kuracağım. İlk seferde mi 45 lira yoksa microsoft fiyatı değiştirene kadar her ay 45 lira mı ödeyeceğiz? Yıllık vs yok sanırım..
İlk mesajı okudunuz mu?
İlk sayfa açılmadı internetin sıkıntısından dolayı bakamadım.
-
Harici den SSD ye taşıyarak oynayabilirsin diyor
ayrılacak olan oyunlardan the messenger diye bi oyun var indie 8 bit, tavsiye ederim sevenine
-
Oyun seveler için çok güzel gerçekten bi arkadaşımda vardı beğendim baya
-
Daha önce birkaç ay pc için gamepass üyeliğim vardı süresi doldu. Geçen sunumdan sonra 3 yıllık abonelik almaya karar verdim pc için. 3 yıllık live gold alıp bunları 1 aylık gamepass ultimate ile 36aylık gamepass'e dönüştürdüm ancak windows gamepass uygulamasından hesabımla girdiğimde 36 aylık almış olduğum gamepass ultimate gözükmüyor ve hala pc için gamepass edinin yazısı çıkıyor. Farklı üyelikler girmedim emin doğru üyelik olduğuna. Sistemsel bir gecikme midir ? düzelir mi bilmiyorum. Xbox'ım yok sadece pc üzerinden kullanıcam eğer olmazsa çöpe gitmiş olacak. Bu tarz bir problem yaşayan oldumu arkadaşlar aranızda ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X