Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (407. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.091
Cevap
807
Favori
1.232.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turkiyeden aldigim gpu yu su an azerbaycanda kullaniyorum problem olmadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane gamepass hesabıyla 2 hesap oynanabilir mi acaba ? 1 kişi xbox series x den oynayacak 1 kişi pcden beraber coop mümkün mü bu ?

• ReiseReise kullanıcısına yanıt
    Mümkün olduğunu yazmışlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seroloz

Mümkün olduğunu yazmışlar

2 farklı xbox için mümkünmüş ama pc xbox olayı olmuyormuş

• Arkadaşlar Star Wars Jedi Fallen Order 45,9 GB X|S güncellemesi aldı...

Oyun bende yüklüydü bu 45.9 gb sanırım oyunun X|S sürümünün boyutu. Diğer 39,2 olan eski sürüm galiba. Kafam karıştı ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 11 Haziran 2021; 20:8:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Arkadaşlar Star Wars Jedi Fallen Order 45,9 GB X|S güncellemesi aldı...

Oyun bende yüklüydü bu 45.9 gb sanırım oyunun X|S sürümünün boyutu. Diğer 39,2 olan eski sürüm galiba. Kafam karıştı ☺️
    Yüklediniz mi ? Fark var mı çok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

Yüklediniz mi ? Fark var mı çok

Alıntıları Göster

Hayır hocam henüz inmedi. Aradaki farkları buraya yazarım 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 11 Haziran 2021; 22:36:17 >
  • Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Grafik olarak fark varmı , 120 fps olmamıştır herhalde ...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA06FE1EE

Grafik olarak fark varmı , 120 fps olmamıştır herhalde ...

Hocam oyun inmedi henüz ama şu bilgiyi buldum

Does the next-gen release include any graphical settings like a Performance Mode?

Yes, Star Wars™ Jedi: Fallen Order’s next generation release does include the return of two graphical settings on Xbox Series X and PlayStation 5, which can be turned On/Off at the player’s preference:

• Performance Mode (ON) - 1440p Resolution at 60 FPS
    • Performance Mode (OFF) - 4K Resolution at 30 FPS

Note: There is no graphical setting on Xbox Series S, as performance is locked at 1080p/60FPS.

Maalesef series s'de 1080 P ve 60 fps'ye kilitlemişler

🤔🤔🤔 beyin yakan bilgiler cidden, grafik kartına göre 4k 60 fps 4 K Işın izlemeli ultra kalite modu filan 30 fps olması lazım kafa karıştırıyor bu konsollardaki grafik modları

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA06FE1EE

🤔🤔🤔 beyin yakan bilgiler cidden, grafik kartına göre 4k 60 fps 4 K Işın izlemeli ultra kalite modu filan 30 fps olması lazım kafa karıştırıyor bu konsollardaki grafik modları

Hocam S'de 1080 P olması hoşuma gitmedi açıkçası

2K monitör aldım ayrıca 4K'ya da upscale yapabiliyor. Artık 1080 P oyun görmek istemiyorum ki bu cihaz böyle hep 1080 verecekse işimiz var. Daha neslin başı üstelik

Yalnız ea'de de yavşaklık var. Koy abi 2K 30 seçeneğinide , isteyen 1080 P 60 fps oynasın isteyen 2K 30

Böyle giderse ben X'e geçerim ama ps5'de almayı düşünüyordum. Nasıl olcak bilemiyorum 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 12 Haziran 2021; 1:17:58 >
    Çoğu oyun böyle ne yazık ki , gtaya girdim bugün , hiç bir ayar yapamıyorsun , ve series x de sanki ps3 Ps4 gibimsi kötü bir görüntü vardı gözlerim kanadı resmen , belli başlı oyunlar optimize olmuş , ps5 kullandım bu konsoldan önce god of War bile 4K 60 fps acayip bir görsele sahipti , bu konsolda çok vakit bulamadım fifa güzel görünüyor gta leşti, pray baya kötüydü , warzone bile grafik olarak kesmedi 60 fps geçmiyor ,bende de 2 k monitör ve 4 k tv var da memnun değilim görüntüden şuana kadar , giriş seviyesi bir PC kullanıyormuş gibi , hele ki PC de 3070 3080 6800 xt elimden geçti üzüyor bu konsollar beni 🥺😂

hocam kim söyledi olmadığını? ben tam olarak böyle kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. gpu sahibiyseniz xbox+xbox ve xbox+pc kardeşliği mevcut. tek uygulanamaz durumdaki kardeşlik türü pc+pc şu anda.

sizin 1 adet içinde gpu olan bir adet de hiçbir şey olmayan hesabınız var diyelim. gpu olan hesabınızın adı @GPU olsun. diğeri @BOŞ. xbox'ta oynayacak olan arkadaş @GPU hesabıyla xboxa giriş yapacak, o hesabı ayarlardan "giriş xbox'ım" olarak ayarlayacak ve sonra @GPU makineden kaldırılacak. kendi @BOŞ hesabıyla giriş yapıp, @GPU nun sahip olduğu bütün avantajlardan faydalanacak. böylece, yeni bir xbox hesabını o makinede giriş hesabım yapmadığı sürece o makine artık gpu aktif edilmiş makine olarak kalacak. pc'de oynayacak olan da normal her zamanki gibi @GPU hesabıyla oynamaya devam edecek o tarafta bir şey yapmaya gerek yok.

bu yöntem ile aynı anda oyun oynayabileceğiniz gibi, aynı anda aynı oyunu birbirinize karşı bile oynarsınız sorunsuz.

• lethele kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar konunun ilk mesajını okusalar, GPU açıklaması içerisinde kardeşlikle bunun mümkün olduğunun yazıldığını görecekler. Çoğu kişi konunun ana mesajını okumadan üyelik ve kardeşliği soruyor

• Arkadaşlar ben 1 yıllık GPU almayı düşünüyorum, en uygunu şu şekilde oluyor sanırım değil mi : Microsoft üzerinden 6 Aylık 2 adet hediye live gold kodu satın alacağım. 240yl olacak. Bunları hesaba tanımladıktan sonra üzerine 1 aylık game pass alacağım. Doğrudur değil mi?

• doğrudur hocam. temel mantık: 36 ayı geçmediği takdirde xbox üyelik türü ne olursa olsun, ucuna ultimate eklendiğinde tüm üyeliğiniz ultimate'e dönüşüyor. microsofttan hediye alarak uygun fiyata yapabilirsiniz. bu yönteme ilaveten dönem dönem 3. parti sitelerden alarak daha ucuza gelebilecek kampanyalar da oluyor. ama denk getirmeniz lazım. örnek olarak geçen ay tosladan alarak ben 12+12 aylık alım için live'a 210+210 tl vermiştim cashback sayesinde. ancak bu ay siz sorunca baktım orda da zamlanmış görünüyor. benzer şekilde kupon vs varsa diğer sitelere de bakabilirsiniz. yalnız alacağınız kodun ülke kilitli olması durumunda microsofta falan yazmanız gerekebiliyor.

• Hypnosis. H kullanıcısına yanıt

hocam haklısınız. bakmayın insanlara anlattığıma, ben de sayenizde öğrendim gamepass konusunda tüm bildiklerimi. bu meseleyle ilgili tek pişmanlığım ea play ile alınan dönemde alamamak oldu. aynı fiyata 3 sene alabilecekken 2 sene almış olduk. 

• lethele kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim sağolasın, buna göre biraz fiyat araştırıp satın alayım. İyi haftasonları dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lethele

hocam kim söyledi olmadığını? ben tam olarak böyle kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. gpu sahibiyseniz xbox+xbox ve xbox+pc kardeşliği mevcut. tek uygulanamaz durumdaki kardeşlik türü pc+pc şu anda.

sizin 1 adet içinde gpu olan bir adet de hiçbir şey olmayan hesabınız var diyelim. gpu olan hesabınızın adı @GPU olsun. diğeri @BOŞ. xbox'ta oynayacak olan arkadaş @GPU hesabıyla xboxa giriş yapacak, o hesabı ayarlardan "giriş xbox'ım" olarak ayarlayacak ve sonra @GPU makineden kaldırılacak. kendi @BOŞ hesabıyla giriş yapıp, @GPU nun sahip olduğu bütün avantajlardan faydalanacak. böylece, yeni bir xbox hesabını o makinede giriş hesabım yapmadığı sürece o makine artık gpu aktif edilmiş makine olarak kalacak. pc'de oynayacak olan da normal her zamanki gibi @GPU hesabıyla oynamaya devam edecek o tarafta bir şey yapmaya gerek yok.

bu yöntem ile aynı anda oyun oynayabileceğiniz gibi, aynı anda aynı oyunu birbirinize karşı bile oynarsınız sorunsuz.

Valla hocam yabancı forumlarda okudum + dün microsoft store ile iletişime geçtim site üzerinden bana tam olarak 2.hesabın kullanması için 2.hesapta da game pass ultimate olması gerekiyor dedi.

hocam ya sizi yanlış anladılar 1 gpu ile pc+pc oynamayı soruyorsunuz sandılar(çünkü böyle bir şey yok), ya bilgi sahibi olmayan bir microsoft çalışanıdır ya da satış kotasını doldurmak için size 2. gpuyu da satmaya çalışmıştır.

ben aylardır sorunsuz bir şekilde xbox+pc kullanarak tek gpu üzerinden oynuyorum. siz de yukarıda anlattığım yöntemi deneyin. işe yarayacağını göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethele -- 12 Haziran 2021; 13:41:33 >
  • 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.