Evet en aşağıdaymış. Teşekkür ederim. Ancak yine de daha güzel bir arayüz yapabilirler gamepass için. Bf4 falan dövüş oyunlarının içinde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (285. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C221F7188Evet en aşağıdaymış. Teşekkür ederim. Ancak yine de daha güzel bir arayüz yapabilirler gamepass için. Bf4 falan dövüş oyunlarının içinde.
O.sıkıntı psde de var aksiyon vuruşta araba yarışı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer Pc’de kullanıyorsanız EA Access Aralık ayında gelecek Pc’ye.
Sağolun teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader
ekstradan bir şey yapmaya gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir sene önce ps4'ü satıp, xbox'a geçtim. Benim için her zaman bir adım öndedir xbox.
Ps de böyle diye xbox öyle olmamalı bence. Arayüzün sade ve anlaşılır olması her zaman için iyidir.
Yok hocam Xbox'da kullanıyorum. Dediklerine göre 1-2 gün sürecekmiş bütün hesaplara yansıması.
-
Doğrudur benim de bugün yansıdı. Hatta Ultimate'ime EA Access'in de bugün yansıdığını gördüm.
-
şuan yıllık alamıyorum kararsız kaldım almadım kaçtı fırsat
-
quote:
Orijinalden alıntı: Caped 117 CrusaderHalledebildim sonunda, gold 179.99 tl x 3 yıl + ultimate hesaba tanımlanacak gün içinde veya 24 saat içinde.
işlemleri hızlı yaparsanız microsoft hesabı şüpheli duruma düşürüyor, yavaş yavaş satın alma yapmakta fayda var. 540 tl'ye bi tane oyun alamıyorken 3 yıl kafam rahat artık.
179 TL den nerede buldunuz acaba üyeliği? Ben minimum 240 TL ye gördüm
Su soruya cevap verebilen yok sanırım. Bundan sonra yeni bir 12 aylık ea play alımı yapılsa ultimate e süre olarak katkı yapar mi yapmaz mi öğrenmek gerek.
Bundan sonra Gamepass Ultimate üyeliğiniz varken EA Play satın alamazsınız.
Müşteri hizmetleri üzerinden 12 aylık alım devam ediyor mu? ediyorsa chat linkini paylaşabilecek olan var mı acaba ?
-
Merhaba. Sormak istediğim birkaç soru var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Gamepass ultimate üyeliği alıp 2 kişi kullandığında bu iki kişi hem Xbox hem PC'de kullanabiliyor mu üyeliği? Yani P1-P2 var bu tamam. Ben P1'i hem Xbox'ımda hem de PC'mde aynı şekilde P2 de her iki cihazında kullanabiliyor mu?
Bir de P1 ya da P2 olmanın avantajı dezavantajı var mı?
-
Hali hazırda ultimate hesabım var 8 aylık. Bunu 3 yıla en uygun nasıl uzatabilirim?
Evet az önce alım yaptım, devam etmekte. https://support.xbox.com/tr-TR/contact-us
-
Teşekkürler hocam.
-
Denediniz mi hocam bunu , herkesin kafasında aynı soru var , tekrar uzatabilir miyim Eaplay ile gamepass süresini diye.
-
quote:
Orijinalden alıntı: srvngrcMerhaba. Sormak istediğim birkaç soru var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Gamepass ultimate üyeliği alıp 2 kişi kullandığında bu iki kişi hem Xbox hem PC'de kullanabiliyor mu üyeliği? Yani P1-P2 var bu tamam. Ben P1'i hem Xbox'ımda hem de PC'mde aynı şekilde P2 de her iki cihazında kullanabiliyor mu?
Bir de P1 ya da P2 olmanın avantajı dezavantajı var mı?
Konsolda hem P1-P2, PC'de de P2 kullanamazsın, aynı anda. P2 hakkı yani normal giriş yaparak 1 kişi kullanabilir, onu da PC'de kullanacak kişi kullanıyor. P1 hakkı yani Giriş Xbox'ını da konsoldaki kişi kullanıyor.
-
Teşekkürler ama tam anlamadım. 2 kişi farklı konsollarda kullanamıyor mu? İlla biri xbox biri pc mi olmalı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X