Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (286. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.091
Cevap
807
Favori
1.232.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fight night champion daha eklenmedi mi arkadaşlar gamepass e.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

Teşekkürler ama tam anlamadım. 2 kişi farklı konsollarda kullanamıyor mu? İlla biri xbox biri pc mi olmalı?

İki kişi konsolda, biri P1 biri P2 olarak kullanabilir. (sorunun cevabı)

Bir kişi konsolda P1 olarak, bir kişi PC'de P2 olarak kullanabilir.

Ama 2 kişi PC'de P1 ve P2 olarak kullanabiliyor mu, ondan emin değilim. PC'de de oyun ve mağaza hesabı olarak 2 farklı giriş var ama çalışıyor mu bilmiyorum.

Benim ilk mesajımda söylemek istediğim şuydu,

2 kişi hem konsolda P1, hem PC'de P2 kullanamıyor, yani 4 kullanım hakkı olmuyor, aynı anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 12 Kasım 2020; 18:24:5 >
  • Yeni aldığım series s için 3 yıllık gamepass alıp daha sonra ultimate'e çevirmeyi düşünüyorum. Ortak olmak isteyen varsa dm lütfen.

• Grkem37 kullanıcısına yanıt
    Eaplayde var aslinda. Sadece ulkeyi degistirmek lazim. ben kanada yaptim öyle oynuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

Eaplayde var aslinda. Sadece ulkeyi degistirmek lazim. ben kanada yaptim öyle oynuyorum

Trye gelmezmi?

• Merhabalar 3 yıllık gamepass + 1-3 ay ultimate almak istiyorum, konunun büyük kısmını okudum kafam karıştı, toplam ücret ne kadar oluyor.

3 yıllık aldık diyelim Ea access'den de yararlanıyor muyuz yoksa onun için başka bir ücret mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: No_oNe

Merhabalar 3 yıllık gamepass + 1-3 ay ultimate almak istiyorum, konunun büyük kısmını okudum kafam karıştı, toplam ücret ne kadar oluyor.

3 yıllık aldık diyelim Ea access'den de yararlanıyor muyuz yoksa onun için başka bir ücret mi var?

1 yıllık Xbox Live Gold 180 TL

1/3 aylık Game Pass 6 TL

Yani 180 + 180 + 180 + 6 TL'den toplam 546 TL ödüyorsun.

EA Access'in adı EA Play oldu. EA Play, Game Pass'e dahil olduğu için otomatikman EA Play aboneliğinde oluyor, tüm Game Pass aboneliğin süresince.

• quote:

Orijinalden alıntı: No_oNe

Merhabalar 3 yıllık gamepass + 1-3 ay ultimate almak istiyorum, konunun büyük kısmını okudum kafam karıştı, toplam ücret ne kadar oluyor.

Yıllık 179 artı 5.90 ödeme yaptığınızda 1 yıllık ultimate + eaplay 560 küsür ama arkadaşlar başka methodla 502 tlye hallettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastwarriors -- 13 Kasım 2020; 1:12:44 >
  • ben şuan aylık 30 lira vererek normal gamepass kullanıyorum. Şimdi bunun yanına bir tane 1 yıllık gold key'i alsam 1 yıllık ultimate sistemine dönüşürmü ?

• cahitdikici kullanıcısına yanıt

Maalesef :( yıllık gold bir kaç aylık gamepass yapıyordu.

Gamepass'i kapatıp sonra yıllık gold alıp onun üstüne ultimate almak çözüm olabilir. Araştırmanız lazım...

• Arkadaşlar 3 yıllık üyelik alım anlatımı hangi sayfada dır başım döndü..

• quote:

Orijinalden alıntı: Donatn

Arkadaşlar 3 yıllık üyelik alım anlatımı hangi sayfada dır başım döndü..

• 3 yillik gamepass icin ortak arayan varsa mesaj atabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Alıntıları Göster

Sağol arkadaşım , açıklamada konsol denilmiş iki pc oyuncusu kardeş olabiliyor değil mi?

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Oyun tr store da yok zaten. Xbox360 kullanirken afrika uzerinden almistim o zamanlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donatn

Sağol arkadaşım , açıklamada konsol denilmiş iki pc oyuncusu kardeş olabiliyor değil mi?

Alıntıları Göster

Hayır ya iki Xbox olacak, ya da bir Xbox bir PC olacak.

• Arkadaşlar merhaba, size bir şey sormak istiyorum. 3 yıllık game pass ultimate aldım pc için. Konsol kısmını alan arkadaşla aynı anda aynı oyunu oynayabiliyor muyuz (online oyunlar da dahil mi mesela forza horizon 4) sonuçta hangi oyuna gireceğini bilmiyorum bir de eğer oynanabiliyorsa save dosyaları birbiriyle çakışıyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

• Selam.

ea play i xboxa nasıl ekleyeceğiz?

P1 hakkını xbox alana arkadaşa verdim.

Ben pc kısmını kullanacağım.

hesabın emaili abc@hotmail.com gibi.

Ea playi xbox a eklerken email soruyor mu? Yoksa oyunlar direkt açılıyor mu?

Kullanmaya başlayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BJKBLADE

Arkadaşlar merhaba, size bir şey sormak istiyorum. 3 yıllık game pass ultimate aldım pc için. Konsol kısmını alan arkadaşla aynı anda aynı oyunu oynayabiliyor muyuz (online oyunlar da dahil mi mesela forza horizon 4) sonuçta hangi oyuna gireceğini bilmiyorum bir de eğer oynanabiliyorsa save dosyaları birbiriyle çakışıyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Game Pass Ultimate'te aynı anda 2 kullanım hakkı oluyor, yani sorunun cevabı evet. İster iki kişi konsolda, ister bir kişi konsol bir kişi PC'de aynı anda aynı oyunu oynayabilirler. Çünkü P1 (Giriş Xbox'ım) hakkıyla giren, kendi hesabıyla oynuyor. P2 hakkını kullanan ise ortak hesabı kullanıyor. Bu yüzden herhangi bir çakışma olmuyor.

Yine aynı sebeple save dosyalarında da çakışma olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Game Pass Ultimate'te aynı anda 2 kullanım hakkı oluyor, yani sorunun cevabı evet. İster iki kişi konsolda, ister bir kişi konsol bir kişi PC'de aynı anda aynı oyunu oynayabilirler. Çünkü P1 (Giriş Xbox'ım) hakkıyla giren, kendi hesabıyla oynuyor. P2 hakkını kullanan ise ortak hesabı kullanıyor. Bu yüzden herhangi bir çakışma olmuyor.

Yine aynı sebeple save dosyalarında da çakışma olmaz.

Alıntıları Göster
    Cevap için teşekkürler, konsol hakkını alan kişiye hesap bilgilerini vercem. O hesabı ana hesabına mi ekleyecek ya da direk o hesapla mi girecek?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.