Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (283. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.091
Cevap
807
Favori
1.232.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var evet eklendi ama normal sürüm gamepass'e de geldi mi yoksa sadece ultimate gamepass'e mi geldi emin değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Victoriou_S

Var evet eklendi ama normal sürüm gamepass'e de geldi mi yoksa sadece ultimate gamepass'e mi geldi emin değilim

Gamepass zaten ultimate oluyor standart veya ultimate olarak ayrılmıyor. Gold üyelik ile gamepasse sahip değilsiniz ultimate alınca gamepasse sahipsiniz tabi eaplayede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoriou_S

Var evet eklendi ama normal sürüm gamepass'e de geldi mi yoksa sadece ultimate gamepass'e mi geldi emin değilim

Ozaman ben ultimate aliyim garanti olsun hocam Online oyun oynamıyorum live almama gerek yok boşuna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda arkadaş çok güzel açıkladı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Gamepass zaten ultimate oluyor standart veya ultimate olarak ayrılmıyor. Gold üyelik ile gamepasse sahip değilsiniz ultimate alınca gamepasse sahipsiniz tabi eaplayede

Alıntıları Göster
    Hocam gamepass ultimate 44.99 TL gamepass konsol 29.99 TL ?

• Microsoftun sisteminde sıkıntı mı var şu an? Oturum açamıyorum xboxtan.

• Yarın Microsoft'u arayıp üyelik almayı düşünüyorum ben de konsol kargolanınca. Ortaklık konusunu detaylı izah edebilecek olan var mı? Eğer oluyorsa birine ortak olabilirim ya da biri benim alacağıma olabilir.

• Evet. Online oynamıyorsanız Gamepass + EA Play daha uygun olabilir.

Burada insanlar yıllık gold hesaplarını ultimate'e çevirdiği için vs ultimate tercih ediyor.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Hocam ben dün yabancı biriyle konuştum müşteri hizmetleri chat’inde dedim ki ‘’önce 12 ay önce live sonra gamepass ultimate alırsam 13 ay ultimate mi olacak eğer öyleyse almak istiyorum’’ bunun üstüne önce hesabıma 180 tl’ye 12 ay live üstüne de 6tl’ye gamepass tanımladı kendisi. Tekrar şansınızı deneyin isterseniz.

• 1-3 gün sürüyormuş EA'nın bu convert işlemlerini onaylaması ve sürenin eklenmesi. Sabredin dedi MS chat.

• gyulanemeth kullanıcısına yanıt
    En uygun yöntem 12,24 ya da 36 aya kadar 1,2 ya da 3 adet 12 aylık gold live tanımlattıktan sonra en son adımda gamepass ultimate 1 aylık 5,90 liraya alarak tamamını gamepass ultimate üyeliğe çevirmek

Gold live senelik 180 lira, aylığı 15 liraya gelmiş oluyor. Yükseltme işlemi yapınca gamepass + ea play de yanında ücretsiz hediye ediliyor onlar için ekstra ücret verilmiyor ki aylık 15 liraya tüm üyelikler alınmış oluyor.

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Gamepass konsol sürümü ea play içermiyor. Aylık 30 lira olan konsol sürümünden bahsediyoruz.

Pc gamepass ea play dahil bilgisayarda aylık 30 liraya alınıyor.

Sadece gamepass ultimate içerisinde konsol için ea play bulunuyor. (içerisine pc gamepass ve pc için ea play de dahil)

• arkadaslar bi sorum var. ben ukrayna'da yasiyorum. bu xbox live gold uyeligi alip daha sonra ultimate'e cevirme olayini yapmak istiyorum. n11'den falan turkiye bolgesine ozel 12 aylik live gold alsam ve daha sonra ultimate'e cevirsem ukrayna'da kullanabilir miyim? daha onceden bi hesap ile ultimate deneme uyeligi acmistim turkiye'den burda calisiyordu. zaten ukrayna'da resmi olarak game pass yok.

• Arkadaşlar bir kol daha almak istiyorum xbox one s' in içinde çıkan controllera ek olarak. Ama 900 tl olmuş neredeyse.

Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad almayı düşünüyorum kullanan var mı?

Hem kendi orjinal kolu hemde pusatı aynı anda kullanabilir miyiz? Bir iki yorum görmüştüm bu durumla alakalı. Aydınlatırsanız sevinirim.

• 326 tane oyun var kütüphanede hey maşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanlı kullanıcısına yanıt
    Riske girmeden 2. El one kolunu almanizi tavsiye ederim. Letgo'da ve forumda satanlar var.

• 3 yıllık gamepass pc kısmını aldım. Konsol kısmı için kardeş olmak isteyen varsa pm atabilir

• Arkadaşlar ea play’in gamepass’e dahil olmasıyla Battlefield 5 oyununu indirdim fakat girdiğim zaman beni deneme süresi kullanıcısı olarak görüyor multi giremiyorum. Oyunu sildim baştan indirip kurdum yine aynı. Daha önce başına gelen var mı ne yapmak lazım?

• Bugün yıllık alabilen oldu mu ea play
    Denedim alamadım

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.