Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (284. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.091
Cevap
807
Favori
1.232.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Free oyunlar için gold zorunluluğu da kalksa keşke. Uzun zamandır oyun oynayamıyorum ama 2-3 günde bir WZ, Rocket Leauge gibi free oyunlar oynamak için mecbur Ultimate'yi uzatıyoruz.

Bir de gamepass üzerinde o kadar fazla oyun var ki, kategorileştirme neden yapmıyorlar anlamak mümkün değil.

• doom eternali oynadınız mi bilmiyorum ama yeni bitirdim mutlaka tavsiye ederim manyak bişeymiş :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben EA Play oyunlarını hala indiremiyorum Ultimate üyeliğim olmasına rağmen. Bana hala EA Play üyeliği al diyor. Bu sorunu yaşayan var mı aranızda?

• Halledebildim sonunda, gold 179.99 tl x 3 yıl + ultimate hesaba tanımlanacak gün içinde veya 24 saat içinde.

işlemleri hızlı yaparsanız microsoft hesabı şüpheli duruma düşürüyor, yavaş yavaş satın alma yapmakta fayda var. 540 tl'ye bi tane oyun alamıyorken 3 yıl kafam rahat artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nepheth

Ben EA Play oyunlarını hala indiremiyorum Ultimate üyeliğim olmasına rağmen. Bana hala EA Play üyeliği al diyor. Bu sorunu yaşayan var mı aranızda?

Dün geceden beri sorunsuz bir biçimde bütün oyunları indirip oynayabiliyorum. Aboneliklerim kısmında ultimate ve ea play yazması lazım oradan tüm oyunlara ulaşıp indirebilirsin.

• pc'de var kategoriler, konsolda yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C221F7188

Free oyunlar için gold zorunluluğu da kalksa keşke. Uzun zamandır oyun oynayamıyorum ama 2-3 günde bir WZ, Rocket Leauge gibi free oyunlar oynamak için mecbur Ultimate'yi uzatıyoruz.

Bir de gamepass üzerinde o kadar fazla oyun var ki, kategorileştirme neden yapmıyorlar anlamak mümkün değil.

Kategorileşmediğini nereden çıkardınız, önce bir araştırın sorun ondan sonra eleştirin.

GAME PASS [ANA KONU]

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastwarriors -- 11 Kasım 2020; 16:0:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt

Ben bir yıldır alfabetik sıradan bakıyorum. Bu kısım nerdeymiş akşam bir kontrol edeyim.

• EA Access'lerim de ultimate e çevrilmiş. 4 Nisan 2023'e kadar kafa rahat.

GAME PASS [ANA KONU]
  • furi kullanıcısına yanıt

Supportla görüştüm az önce. Üyeliğinizde herhangi bir sıkıntı yok 1-2 gün içerisinde herkesde aktif olacak dedi. Sanırım herkesde aynanda aktif edememişler Ea Play'i daha. Youtube yorumlarında falan benimle benzer sorunu yaşayanlarda gördüm. Neyse geç olsunda güç olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nepheth

Supportla görüştüm az önce. Üyeliğinizde herhangi bir sıkıntı yok 1-2 gün içerisinde herkesde aktif olacak dedi. Sanırım herkesde aynanda aktif edememişler Ea Play'i daha. Youtube yorumlarında falan benimle benzer sorunu yaşayanlarda gördüm. Neyse geç olsunda güç olmasın.

2 kez beni arayın kısmına numaramı bıraktım arayan yok :) siz nasıl görüştünüz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neverwinter81

EA Access'lerim de ultimate e çevrilmiş. 4 Nisan 2023'e kadar kafa rahat.

Hocam nasıl oldu bu detaylı anlatabilir Misiniz rica etsem ? Bende gamepass ve ea play satın almak istiyorum en avantajlı durum sizin yaptığınız gibi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C221F7188

Ben bir yıldır alfabetik sıradan bakıyorum. Bu kısım nerdeymiş akşam bir kontrol edeyim.

Belkide store arayüz güncellendi ben pazartesiden beri kullanıyorum daha öncesini bilemiyorum. Gamepasse girince en alta inin kategoriler orada.

Bu arada genel soruyorum store a girince ekran siyah olarak geliyor exit yapınca menüye dönüyor ama store ürünlerini göremiyorum şuan

• Hocam telefon bekleme kısmı sıkıntı ya hiç uğraşmaya değmez. Ben direk web sohbet kısmından yazışarak görüşüyorum. Game Pass'i de o şekilde almıştım. 5 dakikayı bulmuyor bağlanması ve çabucak hallediyorlar sorununuzu.

• Öncelikle Gamepass Ultimate'imin bitmesini bekledim. Bittikten 1 gün sonra ise,

Vatan Bilgisayar ve Medimarkt'ın sitesinden birer adet 12 aylık Gold üyelik aldım. Sonra bu gelen kodları xbox hesabımdan girdim.

Böylece benim 12 + 12 = 24 ay Gold üyeliğim olmuş oldu.

Sonra 12 ay EA Access aldım.

Sonra 1 Ay Gamepass ultimate aldım.

Gamepass ultimate'i alınca bu 24 aylık gold otomatik olarak ultimate e dönüştü.

10 Kasım itibarıyla da EA Access için aldığım 12 aylık üyeliğim 3'te 1 oranında ultimate e dönüştürüldü otomatik olarak. 12 aylık EA Access 4 aya, 24 ay EA Access 8 aya, 36 aylık EA Access 12 ay üyeliğe dönüşebiliyordu. Yani benim Ultimate'e 4 ay daha eklendi.

• Neverwinter81 kullanıcısına yanıt
    Hocam gamepass içinde ea play mevcut değil mi ?

• Chat ile işi halletmek daha kolay. 36 ay üyelik başladı benim ultimate olarak, yaptıktan sonra kartı sistemden kaldırmanız tavsiyemdir.

Ek olarak bankadan mı yoksa microsofttan mı kaynaklı nedir 4. çekim yapıldı ona da harcama itirazı açtırdım. Yeni neslin ortasına kadar kafa rahat artık.

• Hocam selam

Şimdi 12 aylık live gold üyeliği alacağım hepsiburada dan sonra 5.90 a gamepass ultimate alınca 12 ay boyunca gamepass aktif olacak öyle mi ? Ekstra olarak yapmam gereken bir ayar var mı ?

• Ben bir süre önce almıştım. Mecburen ayrı almam gerekiyordu. Dünden itibaren dahil edildi EA Access.

• ekstradan bir şey yapmaya gerek yok

• 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.