Bildirim
xbox 360 yeni gamepad tanımama sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sen slim kol almışın ondan siyah -
Xboxı açma tuşunun üstünde bir tuş daha var ona basılı tut. Sonra da joypad açıkken LB tuşunun yanındaki tuşa basılı tut ve xbox kolu tanısın... -
quote:
Orijinalden alıntı: DasheriM
Xboxı açma tuşunun üstünde bir tuş daha var ona basılı tut. Sonra da joypad açıkken LB tuşunun yanındaki tuşa basılı tut ve xbox kolu tanısın...
üstündeki tuş hangisi oluyor?
kardeş tam olarak ne demek istediğin yani hangi tuşlar olduğuuu anlamadın lb nin yanı falan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joker00 -- 5 Şubat 2011; 18:27:45 > -
Tanımama diye bir şey yoktur tanıtamamak vardır... -
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
Tanımama diye bir şey yoktur tanıtamamak vardır...
söylede tanıtalım dostum o zaman -
Kolun arkasında küçük bir düğme var bide makinede kolu tanıması için düğme var 2sine 2 sn basılı tut tanır. -
Yahu kardeşim bu kadarda olmaz ya. Valla sinirleniyorum bazen böyle duyunca. Hani bişe bilinmez falan tamamda hiçmi bi merak edip kılavuzu okumadın. Hadi onuda geçtim hiçmi bu konsolu bi eline alıp bakmadın. Bilmiyorum acayip geliyo bana böyle sorular -
Hayatında konsol kullanmamış adamın eline verirsen game padi olacağı budur. -
dostum okudum vew denedim bilip bilmeden yorum yapma hem bilmemek değil öğrenmemek ayıp bizde öğrenmeye çalışıyoruz ayrıca şu yoruma yapana kadar nasıl olacağını yazsaydın da yapsaydık -
quote:
Hayatında konsol kullanmamış adamın eline verirsen game padi olacağı budur.
ya kardeşim post kasmaya mı çalışıyosun ya adam akıllı yorum yap yap da git ama sadece gitme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joker00 -- 5 Şubat 2011; 21:08:27 > -
Post kasmak mı? Şakacı seni.
Bak bu konuya attığım son mesaj bu iyi dinle eğer yapamazsan konsolu balkondan aşağa fırlat okey mi?
Konsolun DVD sürücüsünün altında ufak bir tuş göreceksin o tuşa 2 saniye basılı tut basılı tuttuğun zaman konsolun ışıkları dönmeye başlayacak ondan sonra game pad deki ufak wireless tuşuna 2 saniye basılı tut onda da ışıklar dönmeye başlayacak ve o zaman 2. kolu algılatmış olacaksın. -
quote:
İnsanlar dünyaya xbox 360 içgüdüleriyle gelmiyor arkadaşım yani bu tür şeylerin sonradan öğrenilmesi gerekir bilmiyorsan bir hatırlatayım dedim, yorumlarında daha kibar olmayı denersen herkes için daha güzel ve samimi bir ortam olur üstte yazdığın gibi kaba ve hoş olmayan bir yorumdansa şöyle bir yorumu tercih edebilirsin.
http://forum.donanimhaber.com/m_35174434/tm.htm sorunuzun cevabı yandaki linkte ancak bir dahaki sorununuzda yeni bir konu açmak yerine google dan küçük bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim bu sayede konu kirliliği ortadan kalkar iyi oyunlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WBJoker
quote:
İnsanlar dünyaya xbox 360 içgüdüleriyle gelmiyor arkadaşım yani bu tür şeylerin sonradan öğrenilmesi gerekir bilmiyorsan bir hatırlatayım dedim, yorumlarında daha kibar olmayı denersen herkes için daha güzel ve samimi bir ortam olur üstte yazdığın gibi kaba ve hoş olmayan bir yorumdansa şöyle bir yorumu tercih edebilirsin.
http://forum.donanimhaber.com/m_35174434/tm.htm sorunuzun cevabı yandaki linkte ancak bir dahaki sorununuzda yeni bir konu açmak yerine google dan küçük bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim bu sayede konu kirliliği ortadan kalkar iyi oyunlar.
teşekkür ederim kardeş aslında google ada aradaım ama 2. gamepad algılamama tanıtma sorunu vs diye aradğım için gelemdi sanırım tekrardan teşekkürler
-
Forum ve toplu linç psikolojisi.. -
quote:
Senin gibi anasının karnından konsolla doğup eline direk gamepad alan insanın hali bir başka oluyor tabi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: joker00
quote:
Orijinalden alıntı: WBJoker
quote:
teşekkür ederim kardeş aslında google ada aradaım ama 2. gamepad algılamama tanıtma sorunu vs diye aradğım için gelemdi sanırım tekrardan teşekkürler
halletim saol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X