Yüzbaşı
19 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 69 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Konu iptal.
Merhaba arkadaşlar 2000-2500 tl arası bir pc toplamayı düşünüyorum mevcut bilgisayara upgrade yapcağım için her şeyi sıfırdan almam gerekmiyor bana lazım olan;Ekran kartı,işlemci,anakart ve ramler kasa,monitör,ssd falan mevcut sistemimde var.Bu sorudan ayrı olarak başka bir sorum daha var uzun süredir donanım dünyasından uzak olduğum için yenii nesil donanımlarla ilgili herhangi bir bilgim yok bu yüzden bunu da size soracağım sizce yeni nesil donanımları mı bekleyeyim yoksa şimdiki sistemlerden biri yeterli midir?Güncel oyunları orta ayarlarda oynatabilecek bir pc m var o yüzden bekleyebilirim.Zaman ayırıp cevap yazacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Selamlar başlıkta gördüğünüz Cat B10 modeli telefonu almak istiyorum aradım taradım ancak Türkiyede bulamadım mecbur yurtdışından getireceğim fiyatı 400$ sizce gümrükte bu telefona ne kadar veri öderim?Şimdiden teşekkürler.
Selamlar 2 gün önce emektar 5220 bozuldu telefonu çok severdim aslında akıllı telefonlara karşıydım ancak artık alma zamanımın geldiğini düşünüyorum bu konu ile ilgili bilgim çok az o yüzden yardımınızı isteyeceğim dostlar.Telefonda aradığım bir kaç özellik var ilk olarak ekranın büyük olmaması gerek s3 kadar bir şeyi cebimde taşıyamam gün boyunca çok geziyorum diğer istediğim şey ise kamerasının iyi olması oyun vs bunlar benim için çok önemli değil kamerası iyi olsun yeter bütçem 1000 tl + - 100 olabilir desteklerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Slam arkadaşlar son güncellemeye kadar problemi olmayan oyun dün sapıttı ve açılmıyor güncellemeden önce sorunsuz oynuyordum şimdi şöyle bir hata var ne yapmam gerek sildim tekrar kurdum driverlar güncel aklıma başka sorun gelmiyor.
Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
Uygulama Adı: bf3.exe
Uygulama Sürümü: 1.0.0.0
Uygulama Zaman Damgası: 4ece50fa
Hata Modülü Adı: bf3.exe
Hata Modülü Sürümü: 1.0.0.0
Hata Modülü Zaman Damgası: 4ece50fa
Özel Durum Kodu: c0000005
Özel Durum Uzaklığı: 00107e60
OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
Ek Bilgiler 1: 0a9e
Ek Bilgiler 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Ek Bilgiler 3: 0a9e
Ek Bilgiler 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Arkadaşlar sorunu başka bir bölüme açmıştım bir arkadaşın tavsiyesi ile buraya da açıyorum umarım yardımcı olabilirsiniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_53839153/mpage_1//tm.htm#53844025
Merhaba arkadaşlar ben yeni bir monitör aldım ancak görüntü tam ortalanmış değil ve kenarlardan siyahlıklar var auto tuşuna basıncada düzelmiyor ekran kartında hdmi çıkışı olmadığı için dvi dönüştürücü ile hdmi kablosunu bağlıyorum ekran kartında dp çıkışı var sizce bir dp to hdmi kablosu alsam sorun düzelirmi yoksa böyle düzeltmenin yolu varmıdır teşekkürler şimdiden.
Merhaba arkadaşlar bu günlerde monitör almayı planlıyorum 400 lira gibi bir bütçe ayırdım sizce hangi monitörü nereden almam gerek dvi çıkışlı olmasını istiyorum özellikle önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Selam millet bu günlerde herkes gibi bende betayı büyük bir zevkle oynuyorum ancak oynayacak kişi yok biliğiniz gibi bf tek başına oynanmaz yani oynayacak kişiler lazım benim origin ve steam WBJoker sizde adreslerinizi verin beraber oynayalım.
Selam arkadaşlar kart ile ilgili bir sorunum var herşeyi yapıp bilgisayar ı çalıştırdıktan sonra ekran gitmiyor monitöre güç kaynağının yetersiz olabileceğinde şüpheleniyorum high power 750 w kullanıyorum özellikle alırken 80 plus sertifikalı olmasına dikkat ettim sizce güç kaynağı yetersizmi yoksa başka bir sorunmu olabilir teşekkürler şimdiden.
Hakkında
Forum İmzası:
Psn&Gt:WBJoker94 Steam:WBJoker
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 794
İkinci El Bölümü Mesajları: 43
Konularının görüntülenme sayısı: 5.359 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 339 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.