Şimdi Ara

Xbox 360 vs PS3: Splinter Cell Double Agent Comparison

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakin bakalim bu kadar farkina deymismi

• Baba sen bosver double agent`i onu oynayan oynadi zatende.Bize(anladin sen onu) splinter cell 5 gelicek eclusive
  • bariz sekilde xbox 360 tek gecerim...............

yazık ps3 e............
  • neden xbox360 görüntüleri hep iyi olmak zorunda.
  • alla alla genelde ps3 deki oyunlar daha aydınlık olurdu bunda tam tersi bir durum olmuş entresan gerçekten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Baba sen bosver double agent`i onu oynayan oynadi zatende.Bize(anladin sen onu) splinter cell 5 gelicek eclusive

Neyani splintercell 5 ps3 exclusive mi olacak??
  • ps3 deki splinter cell in ps2 deki grafiklerden farkı yok...

ayıp kardeşim be ayıp..........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84
    ps3 deki splinter cell in ps2 deki grafiklerden farkı yok...
    ayıp kardeşim be ayıp..........

Size ayıp...
    Ne idüğü belirsiz resme bakıp neyin yorumuna yapıyorsunuz

Ben de size Pacman resmi koyayım, Xbox360'ın en iyi oyunu buymuş diyeyim, ona da mı inanacaksınız....
  • dostum signore ben ign.com gametrailer.com gamespot .com sitelerindeki oyun içi videolarınıda izledim gercekten detaylar cok kotu ps3 de.....yani parlak değil grafikler detaysız....

xbox 360 da cok canlı parlak ve kaplamalar daha net.............
  • İyi de bu konu 1200 kere açıldı tartışıldı.. sıkılmadınız mı? Tamam anlıyorum, özgürülke arkadaşımız fear'ın aynı olmasını hazmedemediği için hemen bunu açtı.. Yani diyoki bakın, fear ps3'te kötü olmnalıdır çünkü splinter cell de kötüydü.. ama unutuyoki ubisoftun saçmaladıı yerde vivendi ve bethesda falan işini doğru yapıyo.. Bırakın artık şunlar, splinter cell bebat ötesi bi port. Makineyi çözmesini bilenler işini iyi yapıyo. BAkınız oblivion, bakınız viviendi (day one desek daha doğru)... Kasmayınız
  • Bu oyun zaten hayal kırıklığı. Ubisoft bu hayal kırıklığını hiç uğraşmadan daha kötü bir hayal kırıklığı yaratark ps3 e port etmiştir.Ps3 te bu oyun Xbox360 tan daha iyi görünsede birşey değişmeyecekti. Bunu ubisoft bildiği için kasmamış belli. Çünkü oyun dediğim gibi beklenileni veremedi.. Çokta takılacak birşey değil yani..
  • resimler devam

• Başka başlıkta aynen verilen resimleri tekrar önümüze getirmenin bir manası vardır umarım?!!!

Bu arada 2. resimdeki rehine bill gates değil mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 17 Nisan 2007; 1:23:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

İyi de bu konu 1200 kere açıldı tartışıldı.. sıkılmadınız mı? Tamam anlıyorum, özgürülke arkadaşımız fear'ın aynı olmasını hazmedemediği için hemen bunu açtı.. Yani diyoki bakın, fear ps3'te kötü olmnalıdır çünkü splinter cell de kötüydü.. ama unutuyoki ubisoftun saçmaladıı yerde vivendi ve bethesda falan işini doğru yapıyo.. Bırakın artık şunlar, splinter cell bebat ötesi bi port. Makineyi çözmesini bilenler işini iyi yapıyo. BAkınız oblivion, bakınız viviendi (day one desek daha doğru)... Kasmayınız

yok be hazimsizligim falan yok burada yaziyorum en kisa surede ps3 alicam cok begeniyorum aleti. ben fearda fark yok derken ps3 kotu olmaliydi falan diye soylemedimki. bambaska grafikkartlarina sahip iki makinanin mutlaka farklari olmaliydi diye soyledim. yoksa ps3 dusmani degilim hatta makinasinin birini 3 kirmizidan kaybetmis biri olarak ms dusmani bile sayilirim. ama yinede 360 dan vazgecemiyorum, hardware ne kadar sorunluda olsa oyun olarak iyi bir makina kabul etmek lazim

• E fark olması şart değil hocam.. Dikkat edersen fearın 360 ile ps3 arasında az da olsa fark var. Duvarlarda falan koyuluk ve açıklık farkları var hafiften. Ama büyük fark beklemek yanlış olur. Adamlar oyunu çok iyi portladılar demekki, zaten otacon çeviriyi yapıyo şu an. okursun orda. İyi portlanan oyun 1'e 1 aynı oluyo doğal olara. Splinter cell'i batırdılar, yazık oldu gerçekten..
  • xboxun ekran karti zaten iyi bunu biliyoruz.
  • Splinter Cell' i yemişim, MGS4 kafa atacak bunlara
  • Ben bir şeyi merak ediyorum, burada olumsuz yorum yapanları kaç tanesi bu 2 konsolda da bu oyunu kendi evinde,
    kendi Tv'sinde 5 dakika arayla denedi de yorum yapıyor ?

Bende Xbox360 var ve bu oyunu oynadım.
    Yukarıdaki resimler hakkında bilgi vermeden hangisi Xbox360 diye sorsanız, ben burada PS3 için gösterilen resmin Xbox360'a ait olduğunu söylerim.
    Evde oynadığım Xbox360 Splinter Cell oyunu hiç de yukarıda gösterildiği gibi aydınlık filan değil.

Ayrıca, resimlere baktığım zaman, oyundaki farktan ziyade, sahnedeki farklar dikkatimi çekiyor; bir tanesi ışık altında, diğeri değil gibi.
    Eğer Xbox360 diye verilen resimlere bakarsanız, aydınlığı dikkat çeken yerler hariç diğer yerler karanlık.
  • gerçekten xbox a next gen demeyen arkadaşlara bu topici gosterıcem artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

Ben bir şeyi merak ediyorum, burada olumsuz yorum yapanları kaç tanesi bu 2 konsolda da bu oyunu kendi evinde,
    kendi Tv'sinde 5 dakika arayla denedi de yorum yapıyor ?

Bende Xbox360 var ve bu oyunu oynadım.
    Yukarıdaki resimler hakkında bilgi vermeden hangisi Xbox360 diye sorsanız, ben burada PS3 için gösterilen resmin Xbox360'a ait olduğunu söylerim.
    Evde oynadığım Xbox360 Splinter Cell oyunu hiç de yukarıda gösterildiği gibi aydınlık filan değil.

Ayrıca, resimlere baktığım zaman, oyundaki farktan ziyade, sahnedeki farklar dikkatimi çekiyor; bir tanesi ışık altında, diğeri değil gibi.
    Eğer Xbox360 diye verilen resimlere bakarsanız, aydınlığı dikkat çeken yerler hariç diğer yerler karanlık.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.