Her yaş lafı açıldığında tekrar ediyorum, yaşımı ifade etmekten gurur duyuyorum ve 18 yaşındayım . Bu tür muhabbetler Türkiye'nin en büyük donanım sitesine yakışmıyor.
quote:
Ben buraya öğretmeye geldim koray. Daha fazla uzatma istersen..
İşte bi ego tribi daha.. ( Lütfen alınma, kendini gör, izle biraz ve bu negatif durumunla özdeşleşmeden değerlendirme yap.)
İnsan bilmiyorum dediği sürece bilme haline açıktır ve öğrenme sürekliliği bu samimi bakışaçısıyla süregider ve asla sonu gelmez!
Bir konuda bilgiliysen öğretmeye değil paylaşmaya geldiğini söylemelisin. Her insanda sende olmayan bi olgunluk vardır bunu unutma! Bu yüzden hepimiz birbirimizden birşeyler öğrenmeliyiz.
Söylemek istediğin şeyi şu şekilde çeviriyor ve bu şekilde değerlendirmeyi tercih ediyorum " Ben buraya bildiklerimi paylaşmaya geldim "
Hakaret ve terbiyesizlik olmadığı sürece uslup farklılıklarına anlayış gösterebiliriz. Herkesin aynı olmasını beklemek hayalcilik olur... Dengeyi sağlamak hepimize düşüyor tabi...
quote:
Orjinalden alıntı: BigBoSs ®
Her yaş lafı açıldığında tekrar ediyorum, yaşımı ifade etmekten gurur duyuyorum ve 18 yaşındayım . Bu tür muhabbetler Türkiye'nin en büyük donanım sitesine yakışmıyor.
helal olsun walla yaşına göre yaptığın işler büyük gerçekten , tebrik ederim.
Olayın yaş ile hiçbir alakası yok, ben buna inanmıyorum. Kesinlikle insanın seviyesi yaşı ile ölçülemez. Büyüklük taslamanın da ben küçüğüm diyerek bir köşeye saklanmanın da hiçbir manası yoktur, insanın özgürce ifade etmesi gerekir kendini. Forumlarda iki şeyi anlayamıyorum; birincisi mesaj sayısına bakarak insanları değerlendirmek ikincisi ise insanları yaşları ile yargılamak. Gerçekten yakışmıyor arkaşlar, abi diyebileceğim yaştasınız lütfen bu konuyu uzatmayın, daha da tatsızlaşmadan bitsin burada bence
Yaş muhabbeti çoğu zaman tartışmalar sırasında kullanılıyor.Yoksa senle aynı şeyi destekleyen kişi 5 yaşında bile olsa onun fikirlerine destek verirsin.
Desteğin yanıdna saygı duymayı da öğrenmek lazım....
quote:
Orjinalden alıntı: Waves
quote:
Ben buraya öğretmeye geldim koray. Daha fazla uzatma istersen..
İşte bi ego tribi daha.. ( Lütfen alınma, kendini gör, izle biraz ve bu negatif durumunla özdeşleşmeden değerlendirme yap.)
İnsan bilmiyorum dediği sürece bilme haline açıktır ve öğrenme sürekliliği bu samimi bakışaçısıyla süregider ve asla sonu gelmez!
Bir konuda bilgiliysen öğretmeye değil paylaşmaya geldiğini söylemelisin. Her insanda sende olmayan bi olgunluk vardır bunu unutma! Bu yüzden hepimiz birbirimizden birşeyler öğrenmeliyiz.
Söylemek istediğin şeyi şu şekilde çeviriyor ve bu şekilde değerlendirmeyi tercih ediyorum " Ben buraya bildiklerimi paylaşmaya geldim "
Hakaret ve terbiyesizlik olmadığı sürece uslup farklılıklarına anlayış gösterebiliriz. Herkesin aynı olmasını beklemek hayalcilik olur... Dengeyi sağlamak hepimize düşüyor tabi...
Ben zaten paylaşıyorum. Paylaşmanın diğer anlamıda bilgi birikimidir. Biraz daha açarsan "öğren" kelimesinin karşılığı olan öğretme anlamına gelir ve tekrar sana söylüyorumki bu konunun sen ile alakası yok.. cevabım ve alıntım koray içindir. Bana öğrenmemi öğütleyen birisine bende bu siteye öğrenmeye değil öğretmeye geldim demeye getiriyorum. Sen bir lafı görüdğün gibi algılıyorsan bu senin yanlışındır. Benden alıntı yapıp yorum yapmayı bırak artık.. Benim burda yarattığım negatif elektrik falanda yok. Koray benim mesaj sayıma ve üyelik tarihime göre öğrenmen gerekenler var derse bende bu siteye öğretmeye geldim derim. İnsanlar bir kişiyi tartarken bunlara bakıyorsa alacağı cevapta tam tersi olur.. Olayın neresinden bakarsan orasını görürsün. Sen benim negatif yazaılarımı görürsün, başkasıda yardımcı olduğum için pozitif yazılılarımı görür. Bu kişiden kişiye değişir.. Korayg beni tanımayabilir ama weycell61 de beni tanır 007ybse04 beni herkesten daha çok tanır. Gitsin bakalım onlara sorsun beni 2 günlük tartışma yaratmaya gelen birisimiyim buraya. Normalde bu siteye yazmayan birisiyim ve buraya gelip bilgilerimi paylaşıyorum. Bu yüzden yediğimiz damga "sen daha yenisinin gitiğin yollardan biz dönüyorduk" oluyorsa eyvallah diyorum..
muhabbet iyice baymış yaw...
quote:
Orjinalden alıntı: BigBoSs ®
Olayın yaş ile hiçbir alakası yok, ben buna inanmıyorum. Kesinlikle insanın seviyesi yaşı ile ölçülemez. Büyüklük taslamanın da ben küçüğüm diyerek bir köşeye saklanmanın da hiçbir manası yoktur, insanın özgürce ifade etmesi gerekir kendini. Forumlarda iki şeyi anlayamıyorum; birincisi mesaj sayısına bakarak insanları değerlendirmek ikincisi ise insanları yaşları ile yargılamak. Gerçekten yakışmıyor arkaşlar, abi diyebileceğim yaştasınız lütfen bu konuyu uzatmayın, daha da tatsızlaşmadan bitsin burada bence
Dostum ben merak ettim yaşını sordum.. Yani evliya gibi yorum yapmıştı bu yüzden sordum.. Kaçtıkça kaçtı.. Biraz kovaladım ama söylemedi.. Benim 45 yaşındada arkadaşım var 55 yaşındada var 15 yaşındada var.. Ben yaşa göre tartmam ama kendisi yaşa göre ve mesaj sayısına göre tarttığı için kendi yaşını söyleyemedi. İnsanlar burda kendini özgürce ifade edemezse gerçek hayatta nasıl ifade etsinki. Burası paylaşım forumu. Burda hiçkimse krallığını ilan edemez çünkü burası sanal bir ortamdır. Herkes eşit seviyededir. Fakat insan kendini özgürce ifade etmelidir. Ben 22 yaşındayım sende 18 yaşındasın. Belki bilgi birikimin benden daha çoktur, belkide benim oyun tecrübelerim senden daha çoktur bunu hiçkimse bilemez. Kalkıpta bu ve bunun gibi şeyle için yaşlı evliyalar gibi "sen giderken biz dönüyorduk" demeye hakkı yoktur..
Bu tip ss'leri gördükçe ve ps3'ün özel oyunlarının daha çıkış zamanları bile belli değilken insanlar hala 2008'de göreceksiniz ps3'ü gibi sözler nasıl ediyorlar anlamış değilim..
quote:
"Ben zaten paylaşıyorum. Paylaşmanın diğer anlamıda bilgi birikimidir. Biraz daha açarsan "öğren" kelimesinin karşılığı olan öğretme anlamına gelir"
Paylaşmanın tek bir anlamı vardır o da; Bilgi ve tecrübelerin kişinin kendine müstakil olmayışı, bunları çevremizdeki, etkileşim halinde olduğumuz herşeyden alarak/edinerek sahip olmamız gerçeği nedeniyle sebil oluşu sözkonusudur, insanlığın ortak malıdır gibi.. Bu anlamda paylaşımda alternatif kabul etmeyen ben bilirimcilik kişinin cahilliğine verilir..
Bu sözlerim bende dahil hepimiz içindir. Benim amacım iletişimdeki seviyeye yönelik yorum yapmak suretiyle denge sağlamaktır ve birazda şahsi düşüncelerimide belirterek elbette..
quote:
ve tekrar sana söylüyorumki bu konunun sen ile alakası yok.. cevabım ve alıntım koray içindir.
Burası forum, sadece ikiniz konuşmak istiyorsanız msn'e buyrun.
quote:
Bana öğrenmemi öğütleyen birisine bende bu siteye öğrenmeye değil öğretmeye geldim demeye getiriyorum.
Benlik tribi yapıyorsun.
quote:
Sen bir lafı görüdüğün gibi algılıyorsan bu senin yanlışındır. Benden alıntı yapıp yorum yapmayı bırak artık..
Laf ortada, mana belli.. Sanada kafayı takmış değilim burda, görüşlerimi paylaşıyorum ama hiç toz kondurmaya niyetli değilsin kendine..
quote:
Benim burda yarattığım negatif elektrik falanda yok.
Negatif elektriği kendinde yaratıyor ve bununla özdeşleşerek cavap yazıyorsun. Benim gördüğüm bu. Tesbitim doğruda olabilir yanlışta, ama düşüncemi söylüyorum işte.. Bak ortamı ilk geren mesaj da senden gelmiş,
quote:
Yav Allah aşkına tansiyonumu yükseltme arkadaş. Gears of war bile tek çekirdek kullanıyor. Anladın mı? bi daha anlatayım mı? Adam okumadan kafasına göre yorum yapıyor. Korayg için trojan diyorlardı, gerçekten doğruymuş yani..
ilk sayfada baksın arkadaşlar, koray kendi düşüncelerini belli bir düzey çerçevesinde yazarken hemen atlayıp hem kendi tansiyonunu hemde forumun tansiyonunu bu mesajınla yükseltmiş oldun. Sonrada devam ettin ve adamın yazısı imza nedeniyle silindiği halde şöyle bilaf ettin
quote:
Madem uzun uzun yorum yazıyorsun ya yazdıklarına dikkat et ya da yazdığın yazıların modlar tarafından silinmeyecek düzeyde olmasına dikkat et..
Sonrada adamın yazdığı yazıya
quote:
O kadar güldüm bir soru sorayım bari sana Sen kaç yaşındasın?
dedin ve ben de bişeyler demeden edemeyerek söze başladım.. Yazık hala da cebelleşiyorsun ama üstünü örtmek kolay değil herşey ortada.
quote:
Orjinalden alıntı: Waves
quote:
"Ben zaten paylaşıyorum. Paylaşmanın diğer anlamıda bilgi birikimidir. Biraz daha açarsan "öğren" kelimesinin karşılığı olan öğretme anlamına gelir"
Paylaşmanın tek bir anlamı vardır o da; Bilgi ve tecrübelerin kişinin kendine müstakil olmayışı, bunları çevremizdeki, etkileşim halinde olduğumuz herşeyden alarak/edinerek sahip olmamız gerçeği nedeniyle sebil oluşu sözkonusudur, insanlığın ortak malıdır gibi.. Bu anlamda paylaşımda alternatif kabul etmeyen ben bilirimcilik kişinin cahilliğine verilir..
Bu sözlerim bende dahil hepimiz içindir. Benim amacım iletişimdeki seviyeye yönelik yorum yapmak suretiyle denge sağlamaktır ve birazda şahsi düşüncelerimide belirterek elbette..
quote:
ve tekrar sana söylüyorumki bu konunun sen ile alakası yok.. cevabım ve alıntım koray içindir.
Burası forum, sadece ikiniz konuşmak istiyorsanız msn'e buyrun.
quote:
Bana öğrenmemi öğütleyen birisine bende bu siteye öğrenmeye değil öğretmeye geldim demeye getiriyorum.
Benlik tribi yapıyorsun.
quote:
Sen bir lafı görüdüğün gibi algılıyorsan bu senin yanlışındır. Benden alıntı yapıp yorum yapmayı bırak artık..
Laf ortada, mana belli.. Sanada kafayı takmış değilim burda, görüşlerimi paylaşıyorum ama hiç toz kondurmaya niyetli değilsin kendine..
quote:
Benim burda yarattığım negatif elektrik falanda yok.
Negatif elektriği kendinde yaratıyor ve bununla özdeşleşerek cavap yazıyorsun. Benim gördüğüm bu. Tesbitim doğruda olabilir yanlışta, ama düşüncemi söylüyorum işte.. Bak ortamı ilk geren mesaj da senden gelmiş,
quote:
Yav Allah aşkına tansiyonumu yükseltme arkadaş. Gears of war bile tek çekirdek kullanıyor. Anladın mı? bi daha anlatayım mı? Adam okumadan kafasına göre yorum yapıyor. Korayg için trojan diyorlardı, gerçekten doğruymuş yani..
ilk sayfada baksın arkadaşlar, koray kendi düşüncelerini belli bir düzey çerçevesinde yazarken hemen atlayıp hem kendi tansiyonunu hemde forumun tansiyonunu bu mesajınla yükseltmiş oldun. Sonrada devam ettin ve adamın yazısı imza nedeniyle silindiği halde şöyle bilaf ettin
quote:
Madem uzun uzun yorum yazıyorsun ya yazdıklarına dikkat et ya da yazdığın yazıların modlar tarafından silinmeyecek düzeyde olmasına dikkat et..
Sonrada adamın yazdığı yazıya
quote:
O kadar güldüm bir soru sorayım bari sana Sen kaç yaşındasın?
dedin ve ben de bişeyler demeden edemeyerek söze başladım.. Yazık hala da cebelleşiyorsun ama üstünü örtmek kolay değil herşey ortada.
"Yazık hala da cebelleşiyorsun ama üstünü örtmek kolay değil herşey ortada."
Biliyormusun? Hiçbirşey yazmamak en iyisiydi. Yazmış olduğum yazıların arasından, cümleleri seçerek bir iki birşey yazmışsın. Aynı magazin muhabirleri gibi cümleleri özenle seçmişsin. Bence benim yazılarımla uğraşma lütfen.. Eğer ters bir durum olsaydı bu sitede ne vamp kalırdı ne de korayg kalırdı. Bu işler sana düşmez. Fikirlerini belirtirsin sadece ama kendin birşeyler anlatırken bana "yazık" diyorsun. İşte burda farketmeden kendi niyetini ve kişiliğini ortaya koyuyorsun. Ben sadece yazmış olduğun bir cümleyi buraya koydum. Senin gibi magazin muhabiri gibi seçmedim. Gerekte yok.. Kalın sağlıcakla. Köyde sizin olsun kasabada..
eyvallah..
Konu yeterince uzadı.
Orta yolu bulamadığınıza göre şikayet etmem en doğrusu olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme