Şimdi Ara

XBOX 360 RGH-JTAG iXTREME LT 3.0+PLUS SLIM&PHAT MODELS FIRMWARE TEKNİK DESTEK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
13.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oncelıkle cevaplar ıcın cok tesekkurler o zaman ben 1,76 yuklü olan fw mı bozmamak ıcın hıc update yapmayacagım zaten onlıne kesınlıkle baglanmıyorum..
  • öyle kullanmaya devam ediniz
  • Merhaba,daha önce slim makineme,dvd-rom değiştirerek fw atmıştınız,fw güncellemesi ne kadar tutar,makineyi nete bağlamadım daha ama şu son çıkan ve fw'i sıfırlayan update kafamı karıştırdı,şimdi fw güncelletirsem bu yeni update yüzünden kısa süre sonra yeniden fw attırmam gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundy

Merhaba,daha önce slim makineme,dvd-rom değiştirerek fw atmıştınız,fw güncellemesi ne kadar tutar,makineyi nete bağlamadım daha ama şu son çıkan ve fw'i sıfırlayan update kafamı karıştırdı,şimdi fw güncelletirsem bu yeni update yüzünden kısa süre sonra yeniden fw attırmam gerekir mi?

pm
  • Merhaba hocam elinizde Fw li sıfır xbox360 slim varmı 250gb hdd olandan var ise izmirdeyim fiat odeme şekli ile ilgili konuları pm atarsanız memnun kalırım iyi gunler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatserif

Merhaba hocam elinizde Fw li sıfır xbox360 slim varmı 250gb hdd olandan var ise izmirdeyim fiat odeme şekli ile ilgili konuları pm atarsanız memnun kalırım iyi gunler.

pm
  • ya Assassin's Creed Brotherhood için patch çıkacaktı çıktı mı ve çalıştırır mı ayrıca yeni çıkan oyunlar geldi mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: xb-treck

ya Assassin's Creed Brotherhood için patch çıkacaktı çıktı mı ve çalıştırır mı ayrıca yeni çıkan oyunlar geldi mi??

hayır şu anda daha bişey çıkmadı çıkınca foruma yazarım
  • 1.9 Fw yeni mi çıktı acaba, son dashboard için çıkan yeni bir fw mi ? Hayırlı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasasmadili

1.9 Fw yeni mi çıktı acaba, son dashboard için çıkan yeni bir fw mi ? Hayırlı işler.

evet yeni çıktı son dashboard için ap 2.5 oyunlarını açıyor+ live girebiliyorsunuz ban riski yok deniliyor
  • Tamam, güzel haber. Teşekkürler. Hayırlı işler.
  • ben şimdi daha 19 mayıs update yapmadım makineyi fw letsem livea girebilir miyim?bide tüm oyunları oynatıyo demi bu son update?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelfree -- 17 Haziran 2011; 17:45:22 >
  • 10-28-2010 üretim slim için fw oluyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 17 Haziran 2011; 18:19:54 >
  • Çok yakında diyorlar ...
  • Piyasada satılan Xbox 360 Slim 4gb Kinect bundle cihazlara gerçekten FW Yapılamıyor mu? Sadece eski üretim Kinect ready cihazlara mı FW Yapılabiliyor?
    Bu durumda eski üretim cihazlardan alıp FW yaptırsak, Kinect bağlayınca ve yeni Dashboard update yapınca sıkıntı yaşar mıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

Piyasada satılan Xbox 360 Slim 4gb Kinect bundle cihazlara gerçekten FW Yapılamıyor mu? Sadece eski üretim Kinect ready cihazlara mı FW Yapılabiliyor?
    Bu durumda eski üretim cihazlardan alıp FW yaptırsak, Kinect bağlayınca ve yeni Dashboard update yapınca sıkıntı yaşar mıyız?

Piyasada satılan Xbox 360 Slim 4gb Kinect bundle cihazlara şu anda fw yok desteklemiyor 6.aydan önceki makianalra fw oluyor Dashboard update yapınca sorun çıkmaz
  • gönlünüz ferah ferah güvenebilirsiniz yakup çelik ve bilkons hizmeti güleryüzü ilgili kişilikleri takdire layıkdır xbox 360 arcade aldım ve çok çok memnunum elleri dert görmesin hayırlı işler iyi çalışmlar diliyorum
  • Hocam sizin anlaşmalı olduğunuz bir kargo şirketi falan var mı kendim fw atmayı deneyeceğim daha önce attığım yer keyi verirse.Vermezse size gönderip fw attırıp yanında keyi'de almak istiyorum.Kargo gidiş geliş fw ile birlikte toplam ne kadar ediyor bir onu birde kablosuz siyah controller varsa onun fiyatını pmden gönderir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Hocam sizin anlaşmalı olduğunuz bir kargo şirketi falan var mı kendim fw atmayı deneyeceğim daha önce attığım yer keyi verirse.Vermezse size gönderip fw attırıp yanında keyi'de almak istiyorum.Kargo gidiş geliş fw ile birlikte toplam ne kadar ediyor bir onu birde kablosuz siyah controller varsa onun fiyatını pmden gönderir misin?

pm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.