Şimdi Ara

XBOX 360 RGH-JTAG iXTREME LT 3.0+PLUS SLIM&PHAT MODELS FIRMWARE TEKNİK DESTEK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
13.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elinizde jasper anakartlı xbox 360 konsol var mı? sitenizde bişe bulamadım.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

elinizde jasper anakartlı xbox 360 konsol var mı? sitenizde bişe bulamadım.

Teşekkürler.

malesef elimizde makina kalmadı teşekürler
  • bilkons artık PS3 wii PSP işlemleride yapın yahu
    PS^3 ozellıkle JB CFW işlemleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

bilkons artık PS3 wii PSP işlemleride yapın yahu
    PS^3 ozellıkle JB CFW işlemleri

yapıyoruz kardeş hepsi var yapmadıgımızı kim söyledi
  • belırtmıyorsunuz ılanlarda o zaman ps3 cfw işlemleri ne kadar hangı vers olmalı
  • quote:

belırtmıyorsunuz ılanlarda o zaman ps3 cfw işlemleri ne kadar hangı vers olmalı

3.55 olan version makinalara olur 50tl hallederiz oyunda yükleriz hdd 6-7tane
  • merhabalar elimde 250 gb slim xbox var. üretim tarihi olarak arkasında 31-05-2010 yazıyor.. sanırsam 1 gün ile kurtardım :)
    bu makinaya fw atılabiliyormu?
    ve fw ile tüm oyunlar çalışabiliyormu?
    teşekürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerati01

merhabalar elimde 250 gb slim xbox var. üretim tarihi olarak arkasında 31-05-2010 yazıyor.. sanırsam 1 gün ile kurtardım :)
    teşekürler...

evet fw işlemini yaparız bütün oyunları açar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilkons34

quote:

merhabalar elimde 250 gb slim xbox var. üretim tarihi olarak arkasında 31-05-2010 yazıyor.. sanırsam 1 gün ile kurtardım :)
    teşekürler...

suanda satilan 4gb slim modellerin hangi turune fw atiliyor acaba varmi fw

elite ve arcade ariyorum ama maalesef yok artik
    250gb fazla tuzlu
    4gb alip fwsi varsa attirsam sonrasinda param olunca 120hdd taksam olabilir sanriim imkan varmi fw icin suanda
    ne sekilde anlariz birde

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: bilkons34

quote:

teşekürler...

suanda satilan 4gb slim modellerin hangi turune fw atiliyor acaba varmi fw

elite ve arcade ariyorum ama maalesef yok artik
    250gb fazla tuzlu
    4gb alip fwsi varsa attirsam sonrasinda param olunca 120hdd taksam olabilir sanriim imkan varmi fw icin suanda
    ne sekilde anlariz birde

piyasada satılan ürünler 2011 tarihli genelde 2010 6.aydan önceki bütün makinalara fw atılır extra hdd takabilirsin 4gb ürüne

• anladim ozaman 4gb makiina alirken 2010 6.aydan onceki uretim olarak bakmak gerekicek

acaba elinizde varmidir bu tarihli makina
    4gb model

ekstra 120gb harici diskim var onu baglyabilirim sanirim
  • quote:

anladim ozaman 4gb makiina alirken 2010 6.aydan onceki uretim olarak bakmak gerekicek

4gb model

Bakmanıza gerek yok artık tüm slimler için x360key çıktı harika bir alet !! Tüm xbox360 modellerinde çalışmaktadır ve tüm slim modelleri uyulmu bu ay içerisinde ülkemize gelicek fw attırmaya son :) Cihazın içi açılmıyor tr den aldığınız cihaz garanti dışı kalmıyor zate video izleyin ondan sonra fw nedir unutun :)

http://www.youtube.com/watch?v=GXDgMo0P4M0&feature=player_embedded

• quote:

Orijinalden alıntı: Full_HD

quote:

anladim ozaman 4gb makiina alirken 2010 6.aydan onceki uretim olarak bakmak gerekicek

4gb model

Bakmanıza gerek yok artık tüm slimler için x360key çıktı harika bir alet !! Tüm xbox360 modellerinde çalışmaktadır ve tüm slim modelleri uyulmu bu ay içerisinde ülkemize gelicek fw attırmaya son :) Cihazın içi açılmıyor tr den aldığınız cihaz garanti dışı kalmıyor zate video izleyin ondan sonra fw nedir unutun :)

1 ay icinde gelicekte usta fiyati ilk geldiginde ates pahasi olucak
    onu beklemek icinde 1 ay gecirsek sana etti 2 ay

zaten onu beklersem slim fiyatlari tavan yapicak buyuk ihtimal simdki satislarinda 450 civari sanirim 4gb model zam gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Full_HD

quote:

4gb model

Umutlarını çökertmek gibi olmasın da xbox'ın içini açmak zorundasın.Biraz araştırsan aletin 2 parçadan oluştuğunu.Asıl parçanın aletin dvdromla anakartının arasına yerleştirildiğini,videolarda gördüklerimizin sadece o cihazın kumandası ve hdd bağlama bölümü olduğunu görürdün.Üstelik x360key dvdrom keyini de isteyecek.Yani birde dvdromun keyini alacaksınız.Özetle garantinin gitmemesi imkansız.

• + X360key henüz piyasaya cıkmadı. Şuan itibariyle hala kullanıcısı yok.
  • x360 key anlamsız bence 200 tl ye gelıyo kargo dahıl...fıyatı 30 liradan en az 6 fw demekkı bu da her yıl bıle fw atsankı sanmam 6 yıl yapar o zamana xbox 9000 falan cıkar herhalde.... riski de cabası değmez bence
  • quote:

x360 key anlamsız bence 200 tl ye gelıyo kargo dahıl...fıyatı 30 liradan en az 6 fw demekkı bu da her yıl bıle fw atsankı sanmam 6 yıl yapar o zamana xbox 9000 falan cıkar herhalde.... riski de cabası değmez bence

Dvd'leri bedava alıyorsun sen sanırım.Ayrıca ps için jb'de ilk çıktığında çok çok pahalıydı şimdi 10 dolara klonları var.Bu da alet çıktıktan kısa süre sonra klonlanıp uygun fiyata satılır.Ayrıca ne riskinden bahsediyorsun fw'den daha risksiz bir olay çipi anakarta tak tamam işte jungleflasher dondu hata verdi dvdrom uçtu gibi sorunlarımız olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

x360 key anlamsız bence 200 tl ye gelıyo kargo dahıl...fıyatı 30 liradan en az 6 fw demekkı bu da her yıl bıle fw atsankı sanmam 6 yıl yapar o zamana xbox 9000 falan cıkar herhalde.... riski de cabası değmez bence

Dvd'leri bedava alıyorsun sen sanırım.Ayrıca ps için jb'de ilk çıktığında çok çok pahalıydı şimdi 10 dolara klonları var.Bu da alet çıktıktan kısa süre sonra klonlanıp uygun fiyata satılır.Ayrıca ne riskinden bahsediyorsun fw'den daha risksiz bir olay çipi anakarta tak tamam işte jungleflasher dondu hata verdi dvdrom uçtu gibi sorunlarımız olmaz.

dvd lerı ortalama 1,40 gıbı bır fıyata alıyorum ha bır de her onume cıkan oyunu oynamam o yuzden benım ıcın cok ta dert degıl zaten her sene fw yaptırmıyoruz sonucta...fıyatı 50 usd olur anlarım 140 usd 100 euro gıbı bır fıyata da almam yanı o paralara ıllakı 2-3 sene bu cıhaz goturur yenı xbox ta 3 seneye cıkar buyuk ıhtımalle kafakafaya yada 50 tl fazla olsun uğraşmam

• slim 4gb xbox 360 varmı elinizde?

sitenizde hep eski modeller var çünkü
  • FW atılmış bir şekilde 250 GB Slim mevcut mu elinizde ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.