Şimdi Ara

XBOX 360 RGH-JTAG iXTREME LT 3.0+PLUS SLIM&PHAT MODELS FIRMWARE TEKNİK DESTEK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
13.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hdkara

yakup bey

elimde yeni xbox elite 120 gb var.online hiç bağlanmadım.kırma işlemi için nasıl yardımcı olabilirsiniz?ücret nedir?makinayı getirdiğimde ne kadar sürede işlemi gerçekleştirebilirsiniz?ya da oraya gelmeden kargo ile nasıl halledebiliriz?

pm lütfen.
    pm
  • Pm
  • Bilkonstaki arkadaslara tesekkurler, gecen hafta 5 dkda hallettiler benim makineyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: estolad

Bilkonstaki arkadaslara tesekkurler, gecen hafta 5 dkda hallettiler benim makineyi.

teşekürler güle güle kullan
  • pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: amarok3

pm attım

pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilkons34

quote:

Orijinalden alıntı: amarok3

pm attım

pm

cevabınız gelmedi, bir daha yollar mısınız?
  • pm
  • bilkons garantili arcade kaldı mı acaba ? ne kadara olur ?
  • Merhabalar, sormak istediğim birşey var.

Benim makinamda 1.76 fw vardı. bütün oyunları sorunsuz oynuyordum. 19 mayıs update'i çıkınca hiç update etmedim. Şimdi bu 1.79'u size yaptırdığımda 19 mayıs updateini sorun çıkmadan uygulayabilecek miyim? live'a girebilecek miyim?

şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efefırat

Merhabalar, sormak istediğim birşey var.

Benim makinamda 1.76 fw vardı. bütün oyunları sorunsuz oynuyordum. 19 mayıs update'i çıkınca hiç update etmedim. Şimdi bu 1.79'u size yaptırdığımda 19 mayıs updateini sorun çıkmadan uygulayabilecek miyim? live'a girebilecek miyim?

şimdiden teşekkürler.

mrb makinayı getirin güncellemesini yaparız
  • Merhaba yeni update sonrası tekrardan atılan FW işlemi sonrası live'a girebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

Merhaba yeni update sonrası tekrardan atılan FW işlemi sonrası live'a girebiliyor muyuz?

güncelleme yaparsanız makinanızı orjinale çevirecektir fw işlemini tekrardan yaparız live için banlanmama garantisi yok risk herzaman vardır
  • quote:

quote:

Merhaba yeni update sonrası tekrardan atılan FW işlemi sonrası live'a girebiliyor muyuz?

güncelleme yaparsanız makinanızı orjinale çevirecektir fw işlemini tekrardan yaparız live için banlanmama garantisi yok risk herzaman vardır

Banlanma riskini göze aldım.. Güncellemeyi kurdum şimdi siz tekrardan fw yaptığınız zaman live'a bağlanmak istediğimde tekrar dashboard update istemiyor mu ?
  • quote:

quote:

quote:

Banlanma riskini göze aldım.. Güncellemeyi kurdum şimdi siz tekrardan fw yaptığınız zaman live'a bağlanmak istediğimde tekrar dashboard update istemiyor mu ?

hayır istemez

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayır istemez

o zaman ben şimdi makineye 19 mayıs updateini yapayım sonra size gönderiyim makineyi en son çıkan update yapsanız livea girebilirim demi?

• bende xbox360 jasper eskı kasa ve sizin yukledıgınız 1,76 fw var sorum şu : la noıre dıyelım onun ıcınde update varsa onu yuklerse makıne orjınalemı donucek ??? update yapmasak ne olur ? bazen oyunlerın ıcınde de update oluyor bunlar aynı updateler mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

bende xbox360 jasper eskı kasa ve sizin yukledıgınız 1,76 fw var sorum şu : la noıre dıyelım onun ıcınde update varsa onu yuklerse makıne orjınalemı donucek ??? update yapmasak ne olur ? bazen oyunlerın ıcınde de update oluyor bunlar aynı updateler mı ?

oyunların içinden sorun çıkarmaz netten güncelleme yaparsanız orjinale çevirecektir
  • pekı bu ındırdıgımız oyunların ıcınde gomulu olan sysupdate ler nedır guncelleme yapıyor cıhaza ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

pekı bu ındırdıgımız oyunların ıcınde gomulu olan sysupdate ler nedır guncelleme yapıyor cıhaza ??

backup oyunları açması için kullanılıyor güncellemeler oyunların içinde geliyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.